Přejít na obsah

Jéňova modrá bestie - the third and final evolution !!! (2014) THE END

Doporučené příspěvky

kubarum: Děkuji a bez problému projedu všude a to i hlavní cestu v suchém vrbném a to je fakt tankodrom. Jinak v Plzni jsem projel také frézování bez problému, dolu se vždy dostanu a nahoru na šikmo jsem lízl nárazníkem ale nic hrozného ^_^

princes: :D jo nechám zout, pilníček a pojedu, to nemohu takhle necham :(

košin: jsou tu stejné cesty. Kde musím říct, že jsou slušný je u Plzně co jsem tam byl tedka za Mesierem ač když jsem jel od něj, tak ještě s výškou výše vpředu o 10mm a vzadu o 20mm, tak jsem tam asi 6x bouchnul plechem ale pohodička :lol:

Mára..00: Já tě tam potom hledal, já jen co jsem stál chvilku u auta, tak projeli 4x MP a 3 PCR...takže hustý jak svině :D

Jinak pánové s výškou není konec :D pořád mám hlepry, takže to musím stočit ještě až je vyndám alespoň o ten 10-15 mm vpředu, vzadu jedině odklony abych mohl ještě kousek :( tam mi to příjde děsně nakopnuté pořád

Upraveno uživatelem Hans26
Odkaz ke komentáři

Tak to je bomba :palec::palec: ale chtěl bych tě vidět projíždět náměstí tady u nás v Nepomuku :D všude kostky do toho každá jinak vysoko a celý jak si to sedlo tak je to jak lesní cesta a do toho ještě 4x ty pos**ný zpomalovací nesmysly... :wallbash: , ale to už je vedlejší. Důležitý je ten efekt jak je to moc pěkný

A mimochodem to hovíno na tom boku ... střílet ty ptáky. To dělají určitě naschvál a soupěří kdo dá na jaký auto víc ... :angry:

Odkaz ke komentáři

princes: Také se těším na Žamberk až konečně pokecáme a s dalšími kluky :)

Dodo36: To není kvůli mě :lol:

Erin Kane: Jo ono i u nás v LTM jsou to docela dobré úseky na námku, kde to skáče a škrtá :D ale v pohodě, efekt to bude plnit snad do měsíce až budu mít vyřezané dirky na tyčky řízení a budu bez helprů :D...jo ty ptáci mě štvou, mám to od nich zasraté jak sviňa...ale v pátek jedu na srázek, tak to opláchnu

Martin_TDi: Děkuji, už to má krapet nějakou solidní vejšku :lol:

ketys: Jo to bohužel je ale já přijedu domu a hnedka to opravím, páč jsme z toho úlpně špatný :D....Ty jo 1200 bych nedal, to vezmu pilníček vyspravím hranku a potom to přeleštím :D

Odkaz ke komentáři

Omlouvám se, že to trochu trvalo, včera byla u nás návštěva z Polska a šlo se do města :D ráno jsem se probral a nic moc...a pak zavolal Zavy a jelo na sraz JH Sprint a Tuning IX. :D

post-19884-0-77857700-1403977199_thumb.jpgpost-19884-0-07697000-1403977229_thumb.jpgpost-19884-0-14922800-1403977310_thumb.jpgpost-19884-0-19641600-1403977354_thumb.jpgpost-19884-0-56774700-1403977377_thumb.jpgpost-19884-0-42989900-1403977408_thumb.jpgpost-19884-0-93833200-1403977436_thumb.jpg

Večer možná i nějaké fotky ze srazu JH Sprint a Tuning IX, já jich moc nemám, bohužel telefon mi umřel :D...ale byla sranda a dělali jsme OC jen čest .....a klasicky si každý myslel, že mám R19 ale největší perla byla, že každý druhý člověk se ptal, zda to je vzduch :D, když jsem řekl, že tomu tak není a je to static a jezdím s tím každý den, tak padla huba :D

Upraveno uživatelem Hans26
Odkaz ke komentáři

Děkuji. Já jsem chtěl také jet ale nakonec ráno po včerejším výletu do centra ČB jsem si to rozmyslel. Upřímně nevolat Závy a nepřemluvit mě ať přijedu, tak asi nejedu a byl bych doma :) takže to díky patří i Závymu, jinak bych nic neměl :D ačkoliv jsem to zcela nečekal :)

Odkaz ke komentáři

tomekk: Děkuji...Tak já byl zatím na málo srazech, tak toho není tolik ale je pravda, že už maličko něco mám :).....bohužel moc nejezdím na srazy :( nejsou finance a někdy se mi nechce a nebo si nevěřím, že bych mohl něco dovést .....těší mě každý získaný pohárek a jsem za to hrozně rád ačkoliv jsou tam chyby ale ty již nejsou mojí vinou :)

princes: Děkuji, jojo tuto sezonu jsem odjel 4 srázky, tak je to hlavně v tom lepší něž minulý no :D

Odkaz ke komentáři

tomekk: Jo je to zatím tak, vždy když jedu, tak odvezu. Nestalo se mi ani s feldou ani s octou, že bych jel domu na prázdno :rolleyes: ale vše jednou příjde :)

princes: Jako za tu dřinu, ty prachy ano, což oni tolik nevidí a když zahlédnou ty chyby na laku, tak to je peklo s nima. Páč s tím nic neudělám a není to má vina, moje práce je výška, kola a interiér vid :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...