Mára..00 Odesláno Červen 24, 2014 Sdílet Odesláno Červen 24, 2014 Bejval bych tam na tebe počkal,jak jsem ti volal tak jsem zrovna stál na proti auta,ale zrovna jeli MP tak jsem musel zdrhat.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červen 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2014 (upraveno) kubarum: Děkuji a bez problému projedu všude a to i hlavní cestu v suchém vrbném a to je fakt tankodrom. Jinak v Plzni jsem projel také frézování bez problému, dolu se vždy dostanu a nahoru na šikmo jsem lízl nárazníkem ale nic hrozného ^_^ princes: :D jo nechám zout, pilníček a pojedu, to nemohu takhle necham :( košin: jsou tu stejné cesty. Kde musím říct, že jsou slušný je u Plzně co jsem tam byl tedka za Mesierem ač když jsem jel od něj, tak ještě s výškou výše vpředu o 10mm a vzadu o 20mm, tak jsem tam asi 6x bouchnul plechem ale pohodička Mára..00: Já tě tam potom hledal, já jen co jsem stál chvilku u auta, tak projeli 4x MP a 3 PCR...takže hustý jak svině :D Jinak pánové s výškou není konec :D pořád mám hlepry, takže to musím stočit ještě až je vyndám alespoň o ten 10-15 mm vpředu, vzadu jedině odklony abych mohl ještě kousek :( tam mi to příjde děsně nakopnuté pořád Upraveno Červen 24, 2014 uživatelem Hans26 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 24, 2014 Sdílet Odesláno Červen 24, 2014 To jsi silenec!No ja uz se fakt tesim na Zamberk az to zkouknu a pokecame ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Červen 24, 2014 Sdílet Odesláno Červen 24, 2014 Jo tak kvuli tobě srovnali tu Strakonickou u Cukráku aby jsi nebudil lidi na Jílovišti když jedeš večír domů . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Červen 25, 2014 Sdílet Odesláno Červen 25, 2014 Tak to je bomba ale chtěl bych tě vidět projíždět náměstí tady u nás v Nepomuku :D všude kostky do toho každá jinak vysoko a celý jak si to sedlo tak je to jak lesní cesta a do toho ještě 4x ty pos**ný zpomalovací nesmysly... , ale to už je vedlejší. Důležitý je ten efekt jak je to moc pěkný A mimochodem to hovíno na tom boku ... střílet ty ptáky. To dělají určitě naschvál a soupěří kdo dá na jaký auto víc ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 25, 2014 Sdílet Odesláno Červen 25, 2014 Máš můj velký obdiv! Tohle je fakt maso! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 25, 2014 Sdílet Odesláno Červen 25, 2014 Ten vztek z toho odřenýho kola znám ... taky jsem to u svých nových pokřtil. Ale daleko víc, než ty :( Naštěstí to 1200 Kč v pneu Vulkán zpravilo k nepoznání a jsem zas spokojenej a klidně spím :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2014 princes: Také se těším na Žamberk až konečně pokecáme a s dalšími kluky :) Dodo36: To není kvůli mě Erin Kane: Jo ono i u nás v LTM jsou to docela dobré úseky na námku, kde to skáče a škrtá :D ale v pohodě, efekt to bude plnit snad do měsíce až budu mít vyřezané dirky na tyčky řízení a budu bez helprů :D...jo ty ptáci mě štvou, mám to od nich zasraté jak sviňa...ale v pátek jedu na srázek, tak to opláchnu Martin_TDi: Děkuji, už to má krapet nějakou solidní vejšku ketys: Jo to bohužel je ale já přijedu domu a hnedka to opravím, páč jsme z toho úlpně špatný :D....Ty jo 1200 bych nedal, to vezmu pilníček vyspravím hranku a potom to přeleštím :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 25, 2014 Sdílet Odesláno Červen 25, 2014 Jo, však ale já to měl odřený fakt dost a docela hluboko. Bylo to prej tak na hraně, že se nemuselo nic vařit a neodnesla to ta červená linka kola...to by byl pech. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červen 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2014 Aha. Tak to potom ano. U mně to je relativně malé ale pro mně obrovské. :-( hrozne me to štve. Doma již podtlakové hadičky, jelikož budeme později honit koňa navíc a ty mé jsou už přesoupané 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Červen 27, 2014 Sdílet Odesláno Červen 27, 2014 dneska se ladilo a točilo nahoru :-D :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Červen 27, 2014 Sdílet Odesláno Červen 27, 2014 Copato? Chtelo by to vytahnout blatníky vid ? :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomek Odesláno Červen 27, 2014 Sdílet Odesláno Červen 27, 2014 Tak to je škoda,to je jen guma nebo to odnesla i barva? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 27, 2014 Sdílet Odesláno Červen 27, 2014 podle foto bych řekl že je to i barva... doufám že je to jen guma aby Hans sbíral dál pohárky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červen 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2014 Jojo chtělo by to odklon :-D musel jsem to vytočit o půl centaku jelikož jsem totálně pálil gumu. Nene už to odnáší i lak, ale ten to odnesl už dříve a jak není tak dobrý tak to neřeším :-D....hold to bylo fakt na krev :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Červen 27, 2014 Sdílet Odesláno Červen 27, 2014 no a další foto ??? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červen 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2014 (upraveno) Omlouvám se, že to trochu trvalo, včera byla u nás návštěva z Polska a šlo se do města :D ráno jsem se probral a nic moc...a pak zavolal Zavy a jelo na sraz JH Sprint a Tuning IX. :D Večer možná i nějaké fotky ze srazu JH Sprint a Tuning IX, já jich moc nemám, bohužel telefon mi umřel :D...ale byla sranda a dělali jsme OC jen čest .....a klasicky si každý myslel, že mám R19 ale největší perla byla, že každý druhý člověk se ptal, zda to je vzduch :D, když jsem řekl, že tomu tak není a je to static a jezdím s tím každý den, tak padla huba :D Upraveno Červen 28, 2014 uživatelem Hans26 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 28, 2014 Sdílet Odesláno Červen 28, 2014 Dobre ty ;) tam taky byla nejaka poharova vyhra?Nebo jen tak sraz? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červen 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2014 To si piš. To víš OC ostudu nedělám, ačkoliv lak je na prdel :) fota z plachty s holkama snad brzy dodám :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 28, 2014 Sdílet Odesláno Červen 28, 2014 Gratulka... Taky jsem chtěl jet,ale bohužel jsem měl jiný povinnosti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červen 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2014 Děkuji. Já jsem chtěl také jet ale nakonec ráno po včerejším výletu do centra ČB jsem si to rozmyslel. Upřímně nevolat Závy a nepřemluvit mě ať přijedu, tak asi nejedu a byl bych doma :) takže to díky patří i Závymu, jinak bych nic neměl :D ačkoliv jsem to zcela nečekal :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 28, 2014 Sdílet Odesláno Červen 28, 2014 Tak to gratulace fakt pecka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomek Odesláno Červen 29, 2014 Sdílet Odesláno Červen 29, 2014 Taky gratuluji;-) a pomalu se ti to sbírá ty poháry co? Je na tom fakt kus práce uděláno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 29, 2014 Sdílet Odesláno Červen 29, 2014 jedna sezona a dari se dobre ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červen 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2014 tomekk: Děkuji...Tak já byl zatím na málo srazech, tak toho není tolik ale je pravda, že už maličko něco mám :).....bohužel moc nejezdím na srazy :( nejsou finance a někdy se mi nechce a nebo si nevěřím, že bych mohl něco dovést .....těší mě každý získaný pohárek a jsem za to hrozně rád ačkoliv jsou tam chyby ale ty již nejsou mojí vinou :) princes: Děkuji, jojo tuto sezonu jsem odjel 4 srázky, tak je to hlavně v tom lepší něž minulý no :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 29, 2014 Sdílet Odesláno Červen 29, 2014 JJ zaslouzis si to je to super,preju ti to a dalsi takove 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomek Odesláno Červen 29, 2014 Sdílet Odesláno Červen 29, 2014 No,ale co sraz to pohár co? Myslím že si nemáš proč nevěřit,je to krasavice i na ty nedostatky jak říkáš:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 29, 2014 Sdílet Odesláno Červen 29, 2014 Jo Tome,kdybys jel taky tak mas taky poharek treba ;) tak priste uz ale urcite!Nebudu tam furt sam! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červen 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2014 tomekk: Jo je to zatím tak, vždy když jedu, tak odvezu. Nestalo se mi ani s feldou ani s octou, že bych jel domu na prázdno ale vše jednou příjde :) princes: Jako za tu dřinu, ty prachy ano, což oni tolik nevidí a když zahlédnou ty chyby na laku, tak to je peklo s nima. Páč s tím nic neudělám a není to má vina, moje práce je výška, kola a interiér vid :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 29, 2014 Sdílet Odesláno Červen 29, 2014 Tak tak,ja jeste musim kouknout na ten intros jake to mas,to jsem zvedav ;) jako celkove to autu vse sedi ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.