Přejít na obsah

Jéňova modrá bestie - the third and final evolution !!! (2014) THE END


Doporučené příspěvky

Já na Fb mám také fota....ale ty dávám i sem.....uvidíme jak se to bude vyvíjet a kam nakonec budu dávat fota...ale tady to tedka běží dobře v tom mém topicu ač někdy mi to příjde, že si povídám sám pro sebe a fotky si tu jen nahrávám abych je někde měl zálohované a nikdo neokomentí ale i tak....pořád se to zlepšuje a baví mě tu vždy o něčem diskutovat....tak uvidíme jak to bude dál :D abych nemusel mazat topic z nudy jako ostatní členové co znám ;)
Jinač na FB jsem viděl zatím jen foto tedka kol :P

Odkaz ke komentáři

Jelikož vyzvednutí octavy se znovu oddaluje, kvůli vytvrdnuté laku a následnému vyleštění až někdy na středu :( tak aby jste neřekli, že se flákám, když nemám auto, tak zde další maličkost s detaily ale potřebná ;) .
Jen to jde pomalu, spíše je to skupování dílů páč mě ve čtvrtek čekají druhý státnice :( až bude octa, tak budu od rána do večera v garáži makat ;)...chci jí stihnout poskládat do 5 dnů (bez kol)

Kdo uhodne co se s nima dělo :P
post-19884-0-65149400-1393611990_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Byla to jedna z možností je nechat pochromovat :).....ale u plastu chtějí 350kč za decimetr 2 a na to určitě nemám :(..... tak jsme s přítelkyní vzali chromovou folii co jsem měl a prostě jí přes to natáhly. Vypadá to senzačně a jsem děsně spokojený, páč je to pokus za 200,- a udělali jsme všechny 4....jen hold je to folie a vypadá to z blízka jak pomeranč, fotky jsou foceny z blízka ale jakmile to člověk má kousek dál, tak je to pohoda

Zde foto úpravy se kterou mi má drahá polovička pomáhala ;) nebýt jí, tak sám 100% nenatáhnu...potřeboval jsem nahřejvat a já sám bojoval s držením pokličky a natahováním folie :)

post-19884-0-90675600-1393636005_thumb.jpgpost-19884-0-74891400-1393636087_thumb.jpgpost-19884-0-19106600-1393636162_thumb.jpg

Vaše názory? Líbí se vám má nová úprava OEM pokliček :P....takto asi zůstanou ač mám ještě zlatý chrom a přemýšlel jsem tím udělat znak a rámeček kolem pokličky :)

 

Upraveno uživatelem Hans26
Odkaz ke komentáři

Jojo baví mě i taková práce ale musí být výsledek. Piplačka to byla neskutečná ale zase o jeden detail na auto navíc. Je šikovná B) :rolleyes: a byl to jeji nápad, že mi pomůže abych to mohl natáhnout. A tak mohla odmastit pokličky a nahřívat mi fólii :-)

Upraveno uživatelem Hans26
Odkaz ke komentáři

Díky kluci :palec: je super slyšet chválu i na takovou maličkost ač to byla celkem piplajda

Jinak zprávy o octě -> lak je vytvrdlý a právě se brousí. Vyzvednutí mělo být jako poslední termín v úterý-středu ale bojím se, že to nestihne vyleštit ten lak a tak to asi odkložím až na 7.3 :( :wallbash: už jsem z toho nervózní páč mi dal alespon 3 fotky z laku, vše dodá po vyzvednutí, abych to měl jako překvápko :)

Odkaz ke komentáři

To já jí tam i mám ale bohužel mi to učení moc nejde. Nikdy jsem nebyl ten co by se učil :D a tak ted se fakt že šrotím od rána do večera už asi týden a prostě si nic nepamatuju :unsure: a tak doufám, že to zvládnu a budou dobré otázky at nemusím jít na nový termín :unsure::unsure: a budu v klidu až si budu vyzvedávat octu, že už se učit nemusím a jen udělám bakalářku :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

a jak to mate s mistem na predku mezi matkou stelovaku a kolem? pac u TA Technix to proste nejak extra polozit nejde. leda na 195/65/15...

 

covece skolu je potreba nehrotit. ja jsem se ucil jako kokot a stejne me vydusil borec, co jsem mu hraval na prednaskach piskvorky :D a ti, co na to srali z vysoka odesli v klidku a v pohodicce...


Souhlasím s Pítrsem,škoda je na 1.Místě.. :) :palec:

souhlas :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...