Přejít na obsah

Jéňova modrá bestie - the third and final evolution !!! (2014) THE END

Doporučené příspěvky

Konny: tak to může být vodou, já když to umeju šamponem a včas vodou, jako tedka a pak utřu hadříkami s mikrovláknem, tak mi to nic nenechá. Ale auto musí být ve stíhu a ideální počasí na to :)

sm0g: mě to právě dělá toto, ten desing vozu, uvnitř to je hudba a interiér jako takový....rád bych měl dobrý lak ale jezdí to každý den a tak na to kašlu rolleyes.gifrolleyes.gif

Odkaz ke komentáři

no ve stínu. Ono mytí auta je docela věda :D trvalo mi tak rok než jsem přišel na to jak pořádně mýt auto... :D projžděl jsem instruktážní videa atd... třeba je dobré když máš novej lak mejt auto stylem mít kýbl se samponem a jeste jeden kýbl s čistou vodou a houbu před každým namočením do kýble se samponem opláchnout v tý čistý vodě :D aby se smyla nečistota s houby a neplavala v tom samponu a pak ruzne jelenice atd... a pak i po nějakých intervalech vyleštit lak leštěnkou já to tím sonaxem leštím jednou za měsíc a i voskuju a pohodička :) lak mam chráněný a bez povrchových skrábatinek :D :) za sampony na auto utratím víc jak za svoje na sebe :D jenom sampon od toho meguiarsu mě stál 500 :D ale je špičkovej... Potom mám třeba i takovej rozprašovač (leštěnka) kterým po umytí auto stříkám postupne na lak a hadříkem s mikro to jemně vmasírovávám do laku a vyleštujese to :) to je taky dobrá věc.

Odkaz ke komentáři

Metoda 2 kýblů je vhodná pro všechny laky, nejen pro nová auta :) A mytí auta ve stínu je taky logický, aby šampón nezasychal a pak i voda po oplachu, protože pak ti to na laku zanechá stopy a blbě se to rozlešťuje.. Ale už jsem to tu psal, je tu na mytí speciální téma, takže prosím probírejte to tam, pak je to tu u každého v topicu :)

Odkaz ke komentáři

Přesně jak popisuje gombi, také mám 2 kyblíky u baráku a jsem rozhodně ve stínu :) Mimochodem jsem včera odeslal vše potřebné na sestavení článku, takže výčet úprav na autě + otázky co mi šéf redaktor časáku zaslal :)

Jinak jedna novinka, která příjde do mlhovek :)rolleyes.gif nevíte někdo zda jdou xenony H7 napojit na H3 a jak?

post-19884-0-92458000-1373990359_thumb.jpgpost-19884-0-11509200-1373990418_thumb.jpg

A jeden nový mazlíček, kterého jsem si ochočil při práci a rovnou mu dal jméno Arnoštek lol.gif

post-19884-0-50555300-1373990314_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...