Dakie Odesláno Květen 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 Dneska jsme Octulce přivezli 5. dveře.. Chtěl jsem původně nechat přelakovat ty naše, ale lakýra mi řekl, že to nemá cenu a vylezlo by to znovu.. Sehnal jsem na inzerát dveře ve stejný barvě z OI 2005, u jeldy jsem koupil těsnění pod plast nad RZ a zítra si jedu pro vzpěry Jen ještě nevím, jestli to zvládnu vyměnit sám, nebo to dám do servisu.. Odkaz ke komentáři
davcatuma Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 taky mne čekají, takže ti to nedopadlo ve škodovce, no mě to taky asi neklapne napsali mi, že buď řádně vyplněnou servisku, nebo doložit od nějaké firmy měření laku. Jinak dveře zvládněš, nohama podržíš a rukama přiděláš Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 Měl jsem přejetý servisy - vždy tak o 500 - 1000 km Takže to neuznali.. No a když mi řekli cenu 10 000 za lakování a že by Škoda zacálovala 40%, tak jsem je s díky odmítl Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 10, 2013 Sdílet Odesláno Květen 10, 2013 Dakie mam takovy pocit ze ten plast pod tu listu se zamkem z tour se musi upravit pod ne tour listu. Ze se to prave menilo i s listou. Ze to pod tu starou listu nenacpes. Prave jsem to resil kdyz jsem na Lilo opravoval tehda vy vrata ;) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2013 To už seš druhej, co mi to říká.. Ale přitom ten plast má stejný číslo.. Tak jsem z toho jelen :( Odkaz ke komentáři
MarekRS Odesláno Květen 10, 2013 Sdílet Odesláno Květen 10, 2013 S lištou a těsněním mám stejný poznatek. Taky mám měněné. Ale dělali to při lakování, takže nevím přesně, kde je háček. Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2013 Marek: takže podle tebe je taky nutná úprava? Heršvec, to se na to musím podívat... Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 10, 2013 Sdílet Odesláno Květen 10, 2013 Prave ze se musela dat i tour lista aby to sedlo jak prdel na hrnec. Jinak to lezlo vsude kolem a bylo to moc ful a dokonce to mohlo i skrabat lak. Myslim, ze to resil Marena_TDI nebo tam nekdo od nas. Ale urco byl problem normal vuci gume. Cele nove myslim vyslo na 1tis :( Odkaz ke komentáři
davcatuma Odesláno Květen 10, 2013 Sdílet Odesláno Květen 10, 2013 Jelikož to řeším tak jsem hledal a na fóru se píše že to sedne, někdo dělá nějakou menší úpravu že na té liště na autě jsou na stranách nějaké gumy a ty se musejí sloupnout. Tak nevím... Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 10, 2013 Sdílet Odesláno Květen 10, 2013 Ty jo nejsem zas az takova alpa abych si to nepamatoval. Resilo se to tu celkem hodne... A vim,ze bylo lepsi pouzit i tour listu. A k tomu se resila i ta zaslepka misto zamku... Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 10, 2013 Sdílet Odesláno Květen 10, 2013 Já jsem tu gumu pod lištu dával a je fakt, že to tam nacpat pod původní lištu byla pěkná pakárna! Nakonec se mi to podařilo, ale potřeboval jsem tátu, který mi to pomalu celé dotahoval a já zvenku rovnal. Pokud budeš mít možnost, tak si raději sežeň tour lištu. Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2013 Tak dohodnuto s kamarádem, přehodí mi to a novou lištu prý nepotřebuju Těsnění nalepí na silikon, aby se tam vůbec nedostala voda Ještě mi doporučil, že mám ty dveře vystříkat Bodyčkem, tak se na to vrhnu.. Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 10, 2013 Sdílet Odesláno Květen 10, 2013 Drzim palce at to dobre dopadne ;) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 Tak jelikož jen jezdíme a nic neděláme, tak tu zas mám nějaký výročí V pátek mi přišla nějaká ta kosmetika.. Dodo Juice Born To Be Mild šampón, IronX, základní Clay od Dodo, lubrikant Dodo, vosk Dodo Juice Light Fantastic, ValetPro Heavy Duty Cleaner na sedačky.. Jelikož se teď ale věnuju přípravě dřeva na zimu, tak na auto není čas :( Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 Parádní Km ! Buď rád, že Ti všechno funguje a nic nemusíš opravovat. Jinak vítej v klubu lidí postižených detailingem. Taky jsem si kdysi říkal jaký nejsem borec s Turtle wax leštěnkou 1x ročně a cca 2 hodiny práce. Dneska jsem taky nakažený detailingem a auto dělám 2x ročně zgruntu celý den. Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 Peťo, a kdy ti můžu přistavit zelenou na kompletní kůru :) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 Martin: Teprve se na to chystám, zatím je auto ošetřeno voskem z Lidlu a zatím krásně drží - v kombinaci se šampónem Dodo Juice Born To Be Mild :) Ale sám jsem zvědavej na výsledek po Clay a IronX + ValetPro... Péťo, sám nevím, kdy se vrhnu na mojí Octu :( Časově to nějak nedávám, do toho nic moc počasí teď :( Snad v létě bude víc času, tak se můžem domluvit A hlavně se to chci naučit na svým, nerad bych hned zničil cizí auto Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 Tak to ja bych se zase radsi ucil na cizim:-)) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 No to by mi Petr dal Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 léto? To už letos bylo ne? V LBC už je krásný podzim :D Nedal, ono na tom laku už moc není co zničit :( Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 No jen blbni, ale v MB to nevypadá o moc líp :( Ale vždyť si to dával strojně přeleštit, tak máš určitě lak v lepším stavu jak já ;) Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 Já ti na naučení pučim to svoje,zničit to nemůžeš,může to bejt jen lepší Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 No jen blbni, ale v MB to nevypadá o moc líp :( Ale vždyť si to dával strojně přeleštit, tak máš určitě lak v lepším stavu jak já ;) to tomu trochu pomohlo, ale už to jsou zase 2 roky a od tý doby se to mylo jen jednou Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 Luks: To jsem zas něco napsal Péťo, to snad ani nikde neříkej nahlas a už vůbec ne na tomto fóru Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 a to já se zase klidně přiznám :D není čas a poslední dobou už ani chuť. Jsou prostě jiný priority než být otrokem auta :D taky ještě jsou na zelený pořád zimáky :D Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 Ve středu jedeme k Rolbovi na dezinfekci a doplnění klimy + nakódování nějakých blbůstek Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 Hm, to budu taky muset za chvíli překontrolovat - určitě do dovolené. Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 Co jsem koukal do papírů, tak klima byla kontrolovaná loni v únoru na 289tkm.. Ale má se to dělat jednou ročně, ne - dezinfekce/doplnění? Odkaz ke komentáři
Hybli Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 Určitě 1 ročně, ať pak nedejcháte bacily :)) Jinak Dakie máš krasavici, už na vw-clubu jsi měl krasavce toho šedivýho G3. Jen tak dál PS: Ten nájezd na oktě není vůbec vidět Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky