Martin_TDi Odesláno Červen 14, 2013 Sdílet Odesláno Červen 14, 2013 Jo dneska jsem moc rád, že jsem si ho při stavbě garáže pěkně vykopal Mám ho 1x3m a hloubka 1,7m. Bohatě mi to stačí. Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2013 Včera proběhla menší údržba vzhledu.. Mytí, IronX, Clay, ValetPro Achilles.. Dneska ještě musím navoskovat a umejt okna, včera jsem začal až ve 3 a skončil v půl 10 večer Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Červen 17, 2013 Sdílet Odesláno Červen 17, 2013 Kdy že mám přijet na mytí??? :rolleyes: Máš to pěkný Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2013 Dneska ještě budu dodělávat, fakt bych neřekl, kolik je to práce Jen s clayem jsem čislit 2,5 hodiny, aby to bylo dokonalý Díky Málem bych zapomněl, ještě proběhlo vyšampónování sedaček.. Ale půjdu do toho ještě jednou s vyhozením sedaček z auta a vezmu i komplet koberce... Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Červen 17, 2013 Sdílet Odesláno Červen 17, 2013 Pěkná práce , je to pekelná práce, ale výsledek stojí skoro vždy za to. :) Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červen 17, 2013 Sdílet Odesláno Červen 17, 2013 Moc pekny. Ja nakonec objednal tu lesticku, tak jsem na to zvedavej Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 17, 2013 Sdílet Odesláno Červen 17, 2013 Máš to parádní-moc dobrá práce , ten lak je na ty Tvoje Km velice zachovalý !!! Já mám kapotu a přední nárazník holou tečku od kamení - je to zralé na přelakování. :( Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2013 Musím se taky přiznat, našel jsem doma leštičku, co jsem si asi před 5 lety objednával ze Shell Smart klubu.. Tak jsem to s ní zkoušel a docela to šlo.. Je teda bez nastavování otáček, takže stálých 3000 ot/min.. Ale lepší než ručně nanášet ValetPro Achilles, to jsem zkoušel a na pátých vratech jsem nechal ruce Jirko, Romane, díky moc Martine, já mám totálně obouchanej pravej přední blatník, kapota je taky místama bílá, ale na mojí barvě to není tolik vidět.. No a přední a zadní nárazník se mi loupe, takže budou muset na lak Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červen 17, 2013 Sdílet Odesláno Červen 17, 2013 Jak tak koukam na tu posledni fotku, tak by tomu neskutecne slusely pekny 18ky. Ale vim, ze to mame stejny a ze penize jdou jinam. Tvoje barva je pro me druha nej na OI. Vede u me zelena Agave. Jinak jak jsem lestil ja, tak jsem taky nasel par tecek od kaminku. Holt jezdim dalnice vysokou rychlosti. S tim clovek nic nenadela. A to kdyz jsem to kupoval, nebylo tam nic:-( Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2013 18" a složit na krev, to by se mi líbilo Ale rozum mi to nedovoluje.. He, zelenou agáve jsem původně měl mít, ještě před Golfem.. Ale pak jsme se nějak s bráchou nedohodli na ceně.. Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 17, 2013 Sdílet Odesláno Červen 17, 2013 Moc pěkně naleštěný, to musela být dřina jako hrom Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2013 No, vzhledem k tomu, že v sobotu jsem štípal dříví, tak tohle byla legrace Ale bolej mě ruce, to zas jo.. Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 V pondělí jsem ještě pokračoval, znovu jsem umyl šampónem, předek, zrcátka a spodky prahů a dveří jsem vzal clayem a pak jsem voskoval Ještě jsem nalepil samolepku na propagaci 5. Octavia srazu a dneska snad zajedu nafotit Začalo mi něco lupat u pravého předního kola při zpátečce :( Co by to mohlo být? Od listopadu nové tlumiče, včetně horního uložení, prachovek, silentbloky ramen z TT a zadní originál Škoda, nový ložiska v únoru a minulý víkend uložení a kosti stabiku :( Napadá mě jedině poloosa Odkaz ke komentáři
DaviD79 Odesláno Červen 19, 2013 Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 máš to naleštěné,že autíčko vypadá jako, když právě sjelo z výrobní linky.. prostě voňavka.. Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 Do voňavky to má daleko, ale prokouklo to dost Díky. Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Červen 19, 2013 Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 Velmi dobre se staras o Stounku... Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 Snažím se, ale nový auto už z toho neudělám :( Právě jsem dostal cenovou nabídku na homokinetický kloub poloosy Spidan.. Jelda opět super Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Červen 19, 2013 Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 Pěkně pracee Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červen 19, 2013 Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 (upraveno) Peťo, to je fakt nádhera. Hrozně Ti závidím ten volnej čas, který tomu autíčku věnuješ. Užívej si to dokud jen můžeš, protože to skončí :( :( Ale budou zase jiný věci, který Tě vtáhnou do života, však víš ;) Takže, abych to shrnul, máš to chlape moc krásný a seš fakt dobrej, s tím Clayemm jsem to zkoušel jednou u Šťepána a byla to fakt je*ačka a pořád mě peskoval. Tady to nemáš a tady jsi ještě zapomněl atd. :D Je otázka, jestli to ty firmy co jsou všude na netu dělají taky tak pečlivě ... P.S. Jak pojedeme kolem, určitě se stavíme, však jsem to slíbil B) Upraveno Červen 19, 2013 uživatelem pentadius Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 Libore, kenny: díky moc Máro, jednou jsem si to už zkusit musel :))) A ten volnej čas opravdu brzo skončí, respektive ho budu věnovat rodině, jak jen to půjde Počítáme s Vámi, jen stále čekám na ty věci pro Tebe a už mě to fakt štve :( Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 20, 2013 Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 Dobre ty... ;-) Vypada to super.Taky jsem ted podobnou proceduru podstoupil jen pripravkama od "Megu" tak jsem zvedavej az to dneska vyndam na slunicko.Garaz a plachta to ale jistily takze me to stalo asi ctyri podvecery.. ;-) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 Tome, ty máš náhradní vozidlo, takže to máš dobrý :) Já auto na tak dlouho odstavit nemůžu :( A díky ;) Včera jsem se na focení nedostal, v tom vedru se mi nikam nechtělo.. A v neděli budem montovat spodní kryt motoru a možná i kloub poloosy. Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 20, 2013 Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 (upraveno) Dakie: Jooo to je pravda.Hlavne to mam do prace jen deset kilaku,tak jsem konecne snad uz zacal jezdit na kole :D Upraveno Červen 20, 2013 uživatelem Spooky1 Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 U vás na těch rovinkách je to pohoda na kole Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2013 Tak zase nějaký stavy km a samolepka srazu Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Červen 22, 2013 Sdílet Odesláno Červen 22, 2013 Koukam na tu samolepku OC srazu, tak ty jsi dokonce musel vynechat DVA radky. Ty mas ASI mensi zadni okno nez ja... Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2013 Nene, já mám nahoře velkou samolepku, nechtěl jsem jí sundávat a pak mi přišlo zbytečný dávat znovu webovky Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Červen 22, 2013 Sdílet Odesláno Červen 22, 2013 Jo jo, vzdyt to vidim, je mi to uplne jasne... ;) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky