Přejít na obsah

Dakieho Stounka

Doporučené příspěvky

Dneska jsme Octulce přivezli 5. dveře.. Chtěl jsem původně nechat přelakovat ty naše, ale lakýra mi řekl, že to nemá cenu a vylezlo by to znovu.. Sehnal jsem na inzerát dveře ve stejný barvě z OI 2005, u jeldy jsem koupil těsnění pod plast nad RZ a zítra si jedu pro vzpěry palec.gif Jen ještě nevím, jestli to zvládnu vyměnit sám, nebo to dám do servisu.. rolleyes.gif

Odkaz ke komentáři

Prave ze se musela dat i tour lista aby to sedlo jak prdel na hrnec. Jinak to lezlo vsude kolem a bylo to moc ful a dokonce to mohlo i skrabat lak. Myslim, ze to resil Marena_TDI nebo tam nekdo od nas. Ale urco byl problem normal vuci gume. Cele nove myslim vyslo na 1tis :(

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Tak jelikož jen jezdíme a nic neděláme, tak tu zas mám nějaký výročí lol.gif V pátek mi přišla nějaká ta kosmetika.. Dodo Juice Born To Be Mild šampón, IronX, základní Clay od Dodo, lubrikant Dodo, vosk Dodo Juice Light Fantastic, ValetPro Heavy Duty Cleaner na sedačky.. Jelikož se teď ale věnuju přípravě dřeva na zimu, tak na auto není čas :(

DSC00778.jpg

DSC00783.jpg

DSC00786.jpg

DSC00787.jpg

Odkaz ke komentáři

Parádní Km ! :palec: Buď rád, že Ti všechno funguje a nic nemusíš opravovat. :rolleyes:

Jinak vítej v klubu lidí postižených detailingem. Taky jsem si kdysi říkal jaký nejsem borec s Turtle wax leštěnkou 1x ročně a cca 2 hodiny práce. Dneska jsem taky nakažený detailingem a auto dělám 2x ročně zgruntu celý den. :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Martin: Teprve se na to chystám, zatím je auto ošetřeno voskem z Lidlu a zatím krásně drží - v kombinaci se šampónem Dodo Juice Born To Be Mild :) Ale sám jsem zvědavej na výsledek po Clay a IronX + ValetPro...

Péťo, sám nevím, kdy se vrhnu na mojí Octu :( Časově to nějak nedávám, do toho nic moc počasí teď :( Snad v létě bude víc času, tak se můžem domluvit pivo.gif A hlavně se to chci naučit na svým, nerad bych hned zničil cizí auto lol.gif

Odkaz ke komentáři
  • Dakie locked this topic
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...