Přejít na obsah

Dakieho Stounka

Doporučené příspěvky

Že by to začaly z ničeho nic dělat zimní Continentaly? To se mi nezdá, dělá to při všech rychlostech a nejvíc při zatočení vlevo..

Spíš mě trápí jiná věc.. Mára bude vědět, pořád se to nedořešilo s tím klukem z Brna, asi budu potřebovat pomoct od místních vymahačů... wallbash.gif

Odkaz ke komentáři

Zajímavý, taky jsem se Contíkům bránil, měl jsem letní ContiSport 2 a byly sjetý snad za půl sezóny lol.gif U těch TS850 jsem zatím neměřil kolik za zimu ubylo, to až při přezouvání a sám jsem zvědavej :) Ale jinak na sněhu fakt špička, rozjel jsem se fakt všude kde jsem potřeboval palec.gif

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Právě jsem si přivezl kola na léto - 7x16 ET 31 originál Speedline od Audi :)

Vyhrál rozum nad srdcem, přece jen nechci cpát tolik peněz do auta a 16 jsou v TP jako max. povolené... A gumy nejsou o tolik dražší oproti 15"..

21333870 (4).jpg

Odkaz ke komentáři

Ale o cesty nejde, to mi nevadí.. Jde spíš o prachy - 16 vs. 17 už je fakt skok, když chceš pořádnou gumu.. A já na nějakejch Barumkách jezdit nehodlám.. palec.gif

To je jasný , ten cenový rozdíl už je tam dost znatelnej ,ale zasloužíme si už taky trošku toho komfortu no ne ? :))

Jsou fakt pěkný i to ET je parádní , těším se na fotky na autě :)

Odkaz ke komentáři

Díky palec.gif Já ke kolům dostal i středové krytky s logem Audi a bohužel jsem se dozvěděl, že Škodovácké krytky nepasují :( Ale musím to vyzkoušet osobně palec.gif Ty moje jsou ve stavu jako nové, mají jen 2 malé škrábanečky, kterých si ale jen tak nevšimneš..

Taky už se těším, v týdnu přijdou gumy, tak hned nazujeme a na auto půjdou koncem března (uvidíme podle počasí)..

Jirko, je to tak, je sice hezký, mít upravený auto, ale jsou to totálně vyhozený peníze.. Už mě čekají jen kotouče a desky a oprava výhřevu sedačky u Rolby..

Odkaz ke komentáři
  • Dakie locked this topic
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...