Dakie Odesláno Listopad 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2012 Martin_TDI: už to bylo potřeba, tlumiče byly původní, takže mají najeto 318tkm :))) Tome, já tam teď budu jezdit častěji :) Mám to kousek z práce, takže nebudu muset shánět náhradní auto po dobu servisu ... Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Listopad 6, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2012 si myslím, že je to tam v pohodě a když je to nejblíž, tak není co řešit :) Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Listopad 6, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2012 po tom co tě vyhodili na technický tak jsme tam byly seřizovat xenony na Bobíkovi :-) Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Listopad 6, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2012 Tak to mas lepsi pamet jak ja :)) Bobikem to bylo urcite :)) Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Listopad 6, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2012 to za chvíli taky pochopíš, že ve stáří si pamatuješ blbosti z minula, ale co bylo včera je problém :D Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2012 jen ještě potřebuju geošku :-/ dnes jsem přijel do Barumu v 17:30 a prej už bylo pozdě Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Listopad 7, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2012 co bys chtěl, končej v 18:00 a to pro mnohý lidi znamená, že v 18:00 zamykaj a odcházej domu Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2012 no a takhle bych se jednou chtěl mít.. odpíchnout si ve 14h a jít s čistou hlavou domů :) Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Listopad 7, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2012 Taky plánuju na jaře vyměnit tlumiče,celkem pálka koukám Bral jsi všechno na cc dílech?Mohl by jsi mi napsat co všechno jsi měnil?Nevim co všechno koupit Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2012 Jj, vše u jeldy :) Kupoval jsem: 2x tlumič přední Bilstein B4 (rozhodoval jsem se ještě mezi Sachs Super Touring a Kayba Excel) 2x tlumič zadní Bilstein B4 2x prachovka přední 2x prachovka zadní 2x horní uložení přední 2x horní uložení zadní 2x silentblok ramene zadní z TT/Cupry 2x silentblok ramene přední Cenovky ti Martin rád napíše ;) Jinak se ještě rovnou měnily pružiny za Eibach -40 předky a HP -30 zadky.. Octávka teď krásně sedí v zatáčkách, nehoupe, nenaklání se, jízdní komfort zachován (přičný nerovnosti jsou trochu tvrdší).. Čekal jsem to horší potom, co jsem jel v Leonu na pružinách a každej přejezd se rozhoupal... Takže spokojenost Uložení stabiku bylo měněno před 40tkm a bylo v pořádku. Čepy byly taky v pořádku, proto jsem neměnil.. Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 7, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2012 Hodne delaji i ty silnetbloky z Cupry Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Listopad 7, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2012 Už dej fotku Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2012 Octavius: na co? :) je to obyčejná sériová octa.. navíc je teď špinavá :) no a jelikož jsem v práci od 7 min. do 17 každej den, tak jí vídám jen za tmy. Kube: přesně tak, ty silenbloky jsou super Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Listopad 7, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2012 Chtěl jsem viděl jak si sedla... Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2012 jasný, vyfotím Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Listopad 8, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 Moc hezká práce pane Ale jak tak začínám počítat, tak mně čeká teda pořádná investice po zimě :/ Rozvody a věci kolem v motoru, komplet podvozek a ještě se něco určitě najde :D No plánuji cestu do Chorvatska, tak budu muset, abychom se v pořádku i vrátili :) Jinak někdy musíme dát ten srazík v Turnově a okolí, abych Ti to okoukl :) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 Jo, ono se to nezdá, ale investice to jsou vysoký.. I když proti jiným značkám je to směšná částka Srázek určitě dáme, přes zimu snad bude volnějc ;) Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Listopad 8, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 Přesně a hlavně to jsou věci na delší dobu :) Volněji, ale ziměji :D Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 Tak když si vemu, že já tam měl fakt origo tlumiče, takže 318tkm... :)))) Jasný, že Bilsteiny už tolik nevydrží, ale min. 3 roky by mohly :))) No, zima mě fakt nebaví :( Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Listopad 8, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 To já mam právě taky, ale to vlastně víš :D Jde mi i o ty věci na podvozku, prostě je čas no :) Mam rád zimu za oknem :D Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 Jo, na tvojí Octě už jsou tlumítka KO Hlavně teda zadky Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 8, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 JJ servis je treba ale kdyz to clovek dela cele tak je to solidni raketa Ale je to treba Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 nj, jenže zrovna u podvozku se to vyplatí udělat najednou, protože zaplatíš jen jednou za geošku a hlavně spoustu věcí se stejně kvůli výměně tlumičů sundává Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 8, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 Jasne. Ale ja to myslel i u ostanich veci, ja ted delal motor, jeste me ceka prevodovka a brzdy. Ono to pak hezky skace... Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 cos dělal na motoru? brzdy plánuju příští rok až sjedu desky.. pak rovnou koupím Brembo Max kotouče a Brembo desky :) Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 8, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 Delal jsem rozvody,olej a filtry, vodni pumpu,termostat,chladici kapalinu. Takovy servis po koupi. A brzdy budu davat Ate kotouce a desky Ate Ceramic A new brzdovku. Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 Tak new brzdovku chci dát taky.. Rozvody byly dělaný a mám k tomu i fakturu ze servisu.. Olej si měním sám, turbo bylo měněný před 50tkm.. :))) Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 8, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 Tak to bud rad, ten muj Touranek byl trosku zanedbany, asi ho mela pani a turbo me ceka vymena.. :( Takze uz setrim Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 No, byla to fakt náhoda, že jsem narazil na tuhle Octuli.. Pořád jsem jí přehlížel v inzerátech, ale když jsem pak pánovi zavolal a řekl mi kompletní servisní historii, kterou jsem měl potvrzenou od Igora, tak nebylo co řešit Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 8, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 Tak to je jen a jen dobre Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky