Spooky1 Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 Dakie: A na me malickyho jsi zapomel jo? Ti dik... :P Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 Dočetl jsem se, že prodáváš, proto jsem Tě nejmenoval, kamaráde, jak bych na Tebe mohl zapomenout? Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 Dakie: No z baraku jeste neni a obavam se ze rychle nepujde :( Budu to resit po dovoleny. Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 21, 2014 Tak dneska TK a ME - bez ztráty kytičky, ani jedna závada V pondělí mi Rolbař repasoval startér a vyměnil basovou houkačku - z ničeho nic mi to začalo troubit jak Fabie :))) Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Květen 21, 2014 Sdílet Odesláno Květen 21, 2014 tak to má být bez závad máš nějakou extra houkačku nebo normál octaviackou ? Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 21, 2014 Klasickou 2tónovku, ale odešel basák, tak mi Rolba sehnal funkční a rovnou vyměnil ;) Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Květen 21, 2014 Sdílet Odesláno Květen 21, 2014 jj už sem myslel že tam máš nějakou extra fanfáru Odkaz ke komentáři
dream_less Odesláno Květen 21, 2014 Sdílet Odesláno Květen 21, 2014 nemal si problem s kolesami ,ja som ich nahodil a mam ich že sa ledva vlezu a netrčia Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 23, 2014 Sdílet Odesláno Květen 23, 2014 Gratuluji k úspěšnému STK ! Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 23, 2014 Sdílet Odesláno Květen 23, 2014 Dakie blahopreji k STK. Je videt, v jake kondici mas auticko Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2014 Díky moc kluci Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2014 Dneska jsem vypucoval introš a nahodil RS pedálky :) Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 25, 2014 Sdílet Odesláno Květen 25, 2014 Kde máš fotky Peťo ? Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2014 Octulka se mi v úterý vrátila z lakovny.. Jsem spokojenej tak na 80%, splnilo to svůj účel, ale jako nová už holka nikdy nebude :( Ještě jsem bohužel neměl čas dát jí péči, ale snad se podaří v týdnu.. No a Leontýnka se už pomalu zaučuje na Octavie :))) Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červen 8, 2014 Sdílet Odesláno Červen 8, 2014 to byl celo lak ? dej víc fotek ale už takle je to jak zrcadlo hlavně musí koukat na cestu Leontýnka :) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2014 Nj, zrcadlo to je, jen je to neumytý :D Dával jsem lakovat oba nárazníky, oba blatníky, přední A-sloupky do rozstřiku a zadní pravej lem.. Mám připravený fotky před, ještě musím nafotit po :) Pak to sem určitě šoupnu - je to nebe a dudy, ale stejně to má chybičky.. Jenže jak už byl nárazník kytovanej a asi 2x stříkanej, blatník už byl taky stříklej, tak se teď vylouplo pár věcí, který předtím nebyly vidět.. Ale zase si s tím lakýra pohrál tak, že je stejnej odstín barvy a fakt není poznat, který díly byly stříkaný.. A to je pro mě důležitější, než tyhle maličkosti, o kterých vím jen já (a zkoumavej pozorovatel :))) ) Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červen 8, 2014 Sdílet Odesláno Červen 8, 2014 no jo, jenže teď už to ví celej klub Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červen 9, 2014 Sdílet Odesláno Červen 9, 2014 surfman - to dobre rekl :) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2014 Ale stále nevíte, co je špatně ;) Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 10, 2014 Sdílet Odesláno Červen 10, 2014 Peťo, z fotek to vypdá moc hezky, leskne se to jsk psí kulky:-). Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2014 Díky Marťas, a to je to jen umytý Raceglazem :))) Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červen 10, 2014 Sdílet Odesláno Červen 10, 2014 jestli neni spatne moc velky puncickarstvi :) takle jak koukam na telefonu tak moc pekny, jen na ty pravy strane na zadnich dveri vydim dulek jestli to neni stin ale jinak fakt moc pekny ,blatniky velky rozdil rozdil me by se to takle jak to mas libilo krasny zrcadlo :) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2014 Jo, taky si občas říkám, jestli to není spíš na škodu a zbytečně se tím trápím.. Nene, žádnej důlek, to je jen stín ;) Je to focený kvůli tomu lemu, kterej byl odřenej.. Včera už jsem na to neměl čas, ale udělám porovnávací fotky před a po ;) Ještě si udělat čas na detailingovou proceduru :( Jenže to je celej den a to se mi teď moc nechce - radši budu s prckem než lítat kolem auta.. A díky Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 10, 2014 Sdílet Odesláno Červen 10, 2014 Dakie mas to moc pekne ;) A Leontynka je super. Pozorne sleduju na FCB :) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2014 Díky Kubo Doufám, že letos už se na srazu potkáme Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Červen 10, 2014 Sdílet Odesláno Červen 10, 2014 máš to pěkně umytý Peťo ;) a Leontýnka se hezky zaučuje to je správné :D Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky