dodok Odesláno Květen 24, 2012 Sdílet Odesláno Květen 24, 2012 Zdravim pani. Chcel by som od Vas pocut nejake nazory alebo rady tykajuce sa prednej napravy.Mam OII Tdi 1.9 Pd 05/ 2010, 40000 km - jazdene v meste aj mimo tak na polovicu.Po zime a prezuti mam stale dojem,ze to je v predu take nervoznejsie ale nemozem povedat ze by to buchalo.Niekedy sa mi zda,ze to je Ok ale pri jazde v meste mi to pripada take rozhadzane. Poradte na co by som sa mal zamerat,lebo capy vyzeraju ok,kolesa vyvazene,ziadna vola v riadeni a celkovo jazdene velmi setrnne.Neviem cim mam zacat, co by bolo treba menit,alebo ci su to len moje prehnane pocity.Dakujem za nazory. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 25, 2012 Sdílet Odesláno Květen 25, 2012 koukni se na zadní uložení předních ramen dost tam odchází silenbloky pak je to auto dost gumový 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dodok Odesláno Květen 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2012 Tie silenbloky vyzeraju dobre, ale rozmyslal som o tyckach na stabilizatore.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 25, 2012 Sdílet Odesláno Květen 25, 2012 jak vyzeráju ? Mrkni jestli tam nejsou prásklinky na té gume tyčky těžko klepaly by 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dodok Odesláno Květen 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2012 Cez vykend sa na to pozrem poriadne,zatial dakujem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dodok Odesláno Květen 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2012 Este jeden postreh.Mam taky pocit ze citim aj ten najmensi kamienok na ceste,ale to uz moze byt z mojej strany aj mensia paranoja,alebo si to len nahovaram. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dodok Odesláno Květen 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2012 Tak dnes som skontroloval tie silenbloky na zdvihaku a vyzeraju ako nove, viem ze cesty v Ba su vo velmi zlom stave,tak ma to moze trochu mylit,ale pocujem take tupe narazy,tak ma este napadaju tie gumicky na stabilizatore- mohli by byt KO po 40000 km? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Květen 31, 2012 Sdílet Odesláno Květen 31, 2012 A co horní uložení? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dodok Odesláno Květen 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2012 Neviem ktore myslis ,vies mi to upresnit...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Květen 31, 2012 Sdílet Odesláno Květen 31, 2012 Horní uložení tlumiče, je tam jen jedno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dodok Odesláno Květen 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2012 Uz mi to doslo , len neviem ci to skontrolujem len tak na dotyk alebo ako by to bolo najlepsie ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baloo Odesláno Červen 20, 2012 Sdílet Odesláno Červen 20, 2012 Já to řešil taky, pořád mi něco klepalo, tak jsem vyměnil úplně všechno a bylo to dobrý, ale nakonec ještě kotouče a destičky a teďka mám klid :-). Jediná dobrá rada je vyměnit prostě všechno, navíc ta cena není tak hrozná. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dodok Odesláno Červen 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2012 Já to řešil taky, pořád mi něco klepalo, tak jsem vyměnil úplně všechno a bylo to dobrý, ale nakonec ještě kotouče a destičky a teďka mám klid :-). Jediná dobrá rada je vyměnit prostě všechno, navíc ta cena není tak hrozná. Aj to je jedno z rieseni, ale nemyslim si ze 2 rocne auto ( setrnne jazdene ) by potrebovalo vymenit vsetko...A este sa spytam ,co si myslel pod pojmom ,, uplne vsetko ,,? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baloo Odesláno Červenec 11, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2012 Aj to je jedno z rieseni, ale nemyslim si ze 2 rocne auto ( setrnne jazdene ) by potrebovalo vymenit vsetko...A este sa spytam ,co si myslel pod pojmom ,, uplne vsetko ,,? Úplně všechno = tlumiče, uložení tlumičů, tyčky řízení, tyčky stabilizátoru, kulové čepy, destičky, kotouče, , vodíci kolíky kotoučové brzdy, uložení ramene přední, uložení ramene zadní - zesílené, plné a čepy řízení. Určitě se toho dá vyměnit víc, ale tohle všechno prostě odchází :-) a moje auto má přes 202tis km, takže je logické, že se tohle prostě vyplatí. Jezdím taky šetrně, ale ty silnice jsou v takovým stavu, že to všechno odchází :-(. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.