Dakie Odesláno Srpen 19, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2014 Týjo, to je krasavice! A ještě s dobrým motorem! Tak ať slouží a nezradí tě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Duben 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2015 Tak maly update Auto uz skoro najeto 170tis, bez problemu na stesti :) Jinak teda vymena na letnaky takze 17 Spidery s zasterkama ulozit a haloo Fondmetal 9RR 8x18 Et35 s 225/40 Michelin PS3 samozrejmne od oemplus.eu, jako i cubecnik :) Kola jsou krasne lehka a maji hodne misto pod loukotema az budu ladit vetsi brzdy Vyresil jsem vrata a totiz jsem koupil vrata z ORS 2006 i s zaslepenym zamkem v top stavu, akorat jsem musel vymenit sklo za moje tonovany. A naladil i Aero sterac z O2 ^_^ Takze zatim tkhle, jeste musim doladit vsku, prece jen to na tech cernejch 17'' vypadlo a asi i bylo niz, uz mam i nachystanou lyzinu pod motor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 14, 2015 Sdílet Odesláno Duben 14, 2015 Krásné kolečka a moc pěkný celkový vzhled ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 14, 2015 Sdílet Odesláno Duben 14, 2015 kola jsou pěkné, ale osobně se mi více líbila s černýma Spiderama :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 14, 2015 Sdílet Odesláno Duben 14, 2015 Moc pěkný kola a určitě je to lepší než černý Spidery ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Říjen 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2015 Ahoj vsem, dlouho jsem se tu nehlasil, bylo malo casu hodne prace a tak to tak nejak zaostalo tady. Auto krasne slouzi. Dala se lyzina pod vanu a prez to stale plast dekel takze nic neni extra nizkyho jak to je zvykem u plechovyho krytu. Auto ma odjeto nejakych 180 tis. Nedavno byl servis a delali se manzety komplet jelikoz na jedny strane se nacla u prevodovky a na druhy ta vnejsi. Instalovalo se e-clonici zrcatko z R32 aby bylo cerny k RS stropu....kterymu uz asi ode mne nedojde protoze Kdyby nekdo mel zajem, auto je na prodej :) Takze kdyby nekdo hledal pestry ale bez problemovy auto se 100% udrzbou s totalne exotickou vybavou, je k dispozici 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Říjen 21, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2015 Vyměním brzdy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.