Petta Odesláno Květen 27, 2012 Sdílet Odesláno Květen 27, 2012 Zdravím, opravdu jsem hledal, ale bezúspěšně.. Mám elektrická s automatickým stmíváním a nechci je poškodit. Můžete mi poradit jak demontovat kryt vnějšího zrcátka na OII? Nejlépe nějaký návod nebo foto by bodla.. Díky moc.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Květen 27, 2012 Sdílet Odesláno Květen 27, 2012 FL / predFL? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Květen 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2012 Pardon, předfacelift.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Květen 27, 2012 Sdílet Odesláno Květen 27, 2012 Máš to tam. Zrkadlo opatrne vylúpni prstami, ide trocha ťažšie, môže sa zlomiť! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Květen 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2012 Díky moc.. Pamatoval jsem si, že je nutné vycvaknout sklo, ale nebyl jsem si jistý.. Snad ho nezlomím.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Květen 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2012 Tak pravé v poho, ale na levém sklu se mi objevila bublinka, snad se nepoškodilo? Zlomily se packy, když jsem vyndaval sklo, uvidíme, jestli to bude držet? Jinak za kolik se dá sehnat slušné použité elektrické s automatickým zatmavením? A za kolik fungl nové? Víte někdo? A kde např? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Květen 28, 2012 Sdílet Odesláno Květen 28, 2012 Na sundávání krytu v předfaceliftu není třeba sundavat sklo!!! jen na FAcu, na před ti stačí sklo vyrovnat do rovné polohy a třeba nějakým, idálně jídelním nožem, který má kulaté ostří a je tupej :D, uprostřed zatlačit v místech jak je packa viz nákres a krásně ho sundáš. ;) Ale to už tu je popsané, už jsem to dělal hodně krát a vždy v poho a nezáleží na výbavě zrcátka. Jinak se zatmavením, je to docela drahý, zkus bazar, ale počítej, že solo skla těžko, jedině celý zrcátka a v originále je to nesmysl v řádů tisíců. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.