Přejít na obsah

sedak ridice

Guest houmik

Doporučené příspěvky

Dneska jsem pri vylejzani z auta zjistil, ze mam trosku odrbany kraj bocniho vedeni na svy sedacce. Tak jsem si rekl, ze bych koupil novy sedak, uz se mi zda lehce prosezeny a nechal udelat potahy.

Tak se chci zeptat: Nevi nekdo, jestli se da sehnat ten penovy sedak novy? :palec:

Odkaz ke komentáři
Dneska jsem pri vylejzani z auta zjistil, ze mam trosku odrbany kraj bocniho vedeni na svy sedacce. Tak jsem si rekl, ze bych koupil novy sedak, uz se mi zda lehce prosezeny a nechal udelat potahy.

Tak se chci zeptat: Nevi nekdo, jestli se da sehnat ten penovy sedak novy? :)

Jj dá buď origo ve škodovce ,ale je to dost nákladný a nebo levnější varianta je dát to čalouníkovy ten už si poradí a efekt je ještě lepší :palec:

Odkaz ke komentáři

mno dobre, to resi ten potah... ale kdyz uz budu davat potahy nebo nechavat znova calounit, tak chci vymenit ten sedak prave. Tak me zajima, jak by se to nejlip vyresilo. :palec:

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

http://www.auto.asp2.cz/octavia-1-sedacky.aspx

jiny sedak... a ted je otazka, jestli koupit novy ve skodovce nebo od chlapika, co jsem dal ten odkaz ted nebo koupit nejakou jetou spolujezdcovo a prehodit to z toho. Problem je ten, ze mam vyhrevy sedacek, tak jak to vymyslet, aby to bylo co nejjednodussi a neposralo se to vyhrivani :palec: nebo zkusit koupit komplet ridicovu sedacku neprosezenou? :)

Odkaz ke komentáři

Clovece aspon tam v Cesku mate teh sedacek v 100 ruznih kombinaci a za smesne prahy. Jestly budel detal calouneni tak urcite lepsi bocni vedeni dvou prednih, a da se to usyt z origo materijalu. Jinak elegance sedacky s vyhrevem uricte nebude problem sehnat a to dokonce i neprosezene. Urcite i za smesne prahy. A vykasli se na skodovku, ta Ti vyprazni mesicni konto velice rada. Inzeraty do ruk a hura na to.

Odkaz ke komentáři
jde o to kolik si rekne potom za praci... calounice co mi delala tapecy mi rikala ze delala komplet sedacku (molitam, potah) tak bych se ji mohl pro zajimavost zeptat...

No určitě bych to zkusil myslím si že tě to vyjde levněji než kupovat to origo ve škodovce :palec:

Odkaz ke komentáři

Ale urcite jo, vsak jenom tu na foru bylo jih hned nekolik a vzhledove bili opravdu slusne za ty prahy. Tak pocitej nejakih mozna do 2000 tisic za jednu sedacku, ale spis bude problem koupit jenom jednu nebot se vetsionu prodavaji bud predni, nebo komplet vsehny.

A ktem sedackam delanym u calounika tak nevym, jsou sikovni lide ktery to delaji opravdu dobre, ale zustava otazka jak udelaji ty spoje - budou se lisit od tovarnih a stejne kolik vydrzi, aby sedacka nepopraskala na bocih po treba 4-5 let uzivani?

Odkaz ke komentáři
to si mu tam prinesl sedacku, at ti prehodi ten molitan? :huh: to je pekna cena tech 800 Kc ;) kde ze bydlis, chipmanne? ;)

Jj je to kluk který čalouní hlavně pro němce je to opravdu šikula jinak jsem s Teplic :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...