Přejít na obsah

MFD Škoda DX typ A

Kuliss9

Doporučené příspěvky

Prodam navigaci SKODA MFD DX, index A viz. foto. K navigaci je mapa CZ+PL 2011 (Mohu přidat i novější), navi mluvi cesky a nema ulamane jistici plisky, krasny stav (U těchto druhů je možné, že když se dají do auta kde navi nebyla ta kse automatický hodí z češtiny do angličtiny, proto k navi přidám i cd s cz jazykem a cz mluvením, kdyby se tak náhodou stalo ve vašem voze.

Cena 5500kč

post-18005-0-97379700-1338282468_thumb.jpg

post-18005-0-30810200-1338282493_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ahoj důvod prodeje je ten, že jsem objednal navi 2x. Jeden z prodávajích nebyl za 14 dní schopen navi poslat a když jsem mu napsal ať si ji nechá, že jsem ji objednal jinde tak ji poslal, proto mám navi nyní 2x.

Mohu klidně vyfotit obě naráz jednu mám v autě a druhá jde na prodej, tak aby byla jistota, že nelžu můžu je v případě pokud budeš chtít vyfotit vedle sebe

Odkaz ke komentáři
Guest Martin Škrabal

Prodam navigaci SKODA MFD DX, index A viz. foto. K navigaci je mapa CZ+PL 2011 (Mohu přidat i novější), navi mluvi cesky a nema ulamane jistici plisky, krasny stav (U těchto druhů je možné, že když se dají do auta kde navi nebyla ta kse automatický hodí z češtiny do angličtiny, proto k navi přidám i cd s cz jazykem a cz mluvením, kdyby se tak náhodou stalo ve vašem voze.

Cena 5500kč

post-18005-0-97379700-1338282468_thumb.jpg

post-18005-0-30810200-1338282493_thumb.jpg

Zdravím,

Je potřeba něco navíc pro připojení do OCTAVIE 2004/96kw (ambiente) ?

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Tak nakonec (snad) má dušička pokoj - v jednom servise nakódovali za 500,- s podmínkou, že moji novou baterii sami namontují. A ještě jsem měl nějakou mhu a nemohl znovu najít nabídku 69Ah EFB baterku jako je ta stará a tak jsem koupil 70AhEFB. Takže jsem dal ne úplně stejné parametry. Ta 1Ah by asi nerozhodovala, ale nakódováním jsem pojistil, že auto ví přesně co tam je. Dík za reakce, tímto končím v tématu a snad (klepu na dřevo) nebudu mít dlouho důvod v něm pokračovat.
    • Kdyby to bylo jenom tím, tak by to bylo fajn, protože by to znamenalo, že už se mi to znovu nestane...
  • Vytvořit...