Spooky1 Odesláno Říjen 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 24, 2009 Piar: jj... origo 15" a pekelně špinavý ;-) Ale že je auto neumytý jste si nikdo nevšimli. Zklamali jste mě... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Říjen 24, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2009 nechteli jsme ti kazit radost z kol ;) nejvic zasrany jsou ty okna, ty jsou cerny jako prase, umyt co mas s autem, bejku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Říjen 24, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2009 SM: vzdyt tam mas prece napsano, ze jsou to 17" :lool: ;) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 25, 2009 Houmik: No tak to jste hodni.... Jinak s autem nevím no... v motorech mám dotaz. Nějak začal papat... a chyba v sání to hlásilo na kabelu. Musím na velkou diag někam... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2009 Tak máme vytlumeny dveře zevnitř. Zítra přijde na řadu zavření + tlumení. Kompa jsem zjistil,že jsou špatný rozměry takže by my měl kámoš dovézt na zapůjčení zatím dvoupásma, který osadím zatím a budu schánět nějaký 3way... Fota budou později. Něco je ve foťáku,ale musím to vytáhnout. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 (upraveno) Tak jsme včera dodělal tlumící matroš na zadní podběhy (část z kufru) a zadní blatníky + plac okolo rezervy. Vnitřek prostoru pro rezervu a podběhy ze předu budou muset počkat až zase koupím matroš. V týdnu snad dotahám kabely a nějak vyřeším přední repra pač se vyskytly trochu problemy. Fota musím vytáhnout v práci v pondělí. Nějak mě nece komunikovat karta s čtečkou :-( edit: A už mám fota z foťáku... je to prvníá tlumení tak pls nekamenovat... ale myslím, že to není zlý... Upraveno Listopad 12, 2009 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2009 (upraveno) Tak a dneska jsme si udělal púřípravu na zítra abych mohl tahat kabely. Jen asi budu muset nechat pravou stranu otevřenou a počkat na optokabel... Nece se mě to skládat a zase rozebírat... No uvidíme jaká bude nálada... Upraveno Listopad 14, 2009 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2009 (upraveno) Tak jsme dopoledne zase chvíli dělal. Už se to začíná v kufru hadit... :-D Upraveno Listopad 15, 2009 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Listopad 16, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2009 Mnoo joo, tady jde videt kdo nevii co s penezma.. hihi Co rezervu a strechu? Budes taky delat?? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 16, 2009 Konwas: Co s penezma se vi.Hudba me lezela doma uz dlouho.Jen se zkomplikovali predni repra tak musim koupit ty a je to dosti neplanovany.Tlumit rezervu a strechu mam v planu(+ venkovni plech zadnich dveri),ale nevim kdy.Bohuzel nejsou finance.Taky jsem si vynechal diru v rezerve proto ze tam se pak nejsnaze dostanu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Listopad 16, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2009 Co mas vsechno za komponenty? Radio? Předni repra? Zadni repra? Woofer-y? Zesilovač-e? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 16, 2009 HU: Clarion 9575+processor+changer 6CD (v idealnim pripade propojeno optikou) Repra: predni:Helix 256 casem doplneno o stredy ; zadni repra: zbytecnost Woofery: 2x JL Audio 12W0 (mozna PowerBass DS12-D2) zesilovace: 2xDENON (ctyrkanaly myslim 3280) + Emphaser 2200 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Listopad 16, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2009 Koukam, ze si taky nezustal u jedny znacky.. Denon znacku vubec neznam a co jsem koukal na ty woofery, tak me prekvapilo ze maji pouze 125 Wrms... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 16, 2009 Konwas: Kdyz chces kvalitu tak spatne zustava u jedny znacky.U jedny znacky bych zustal kdybych stavel ShowCar,ale jinak ne. Denony jsou stary poctivy zesiky.Udavano 4x40W RMS,ale o to co je na papire to neni.Jinak na stredy se bude jeste misto Denona mozna zkouset Becker,ale uvidim. Jinak woofery maj sice jen 125W ale to nevadi.Nikde neni psano ze aby to zahralo musi to mit tisice kW.Ono SQ woofer jsou vetsinou celkem slaby... A nevim jestli jsem psal,ale bude to v aktivu prez vyhybku RTO ;-) A mel bych prosbu.Nemas foto jak mas protazenej kabel napajeci od motoru do kabiny? Viz sekce audio. Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 16, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2009 pekne ses do toho oprel, Tome ;) ten OC sraz byl prece jen k necemu dobrej, vid, clovek tam aspon chytne inspiraci jo hele, prestan si pichat ty anabolika pro bejky, mam o tebe trosku strach, chlape :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 16, 2009 :D Jeníku díky ti. není to ani tak OC srazem jako tím, že už byl,o třeba to dodělat... Leželo to doma dosti dlouho... Hlavně mě poslední dobou točilo čím dál tím víc že mě to nehraje... Anabolika? Pro bejky, A jaký? O ničem nevím... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Listopad 17, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2009 A mel bych prosbu.Nemas foto jak mas protazenej kabel napajeci od motoru do kabiny? Viz sekce audio. Diky Ja mam napajeci kabel ukotvenej pod palubovkou, nemam ho k baterce.. U octy to jde zapojit i jinak. Bohuzel vic info ti asi neporadiim, nechaval jsem si to delat od profiiika, ja sam tomu tolik nerozumiiim jako on... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2009 Tak to by mě zajímalo kde pod palubkou ho máš... By mě celkem zajímalo... Tu palubku jsem měl dole,ale nějak mě nenapadá kam jinam s tím kablem než na baterku... Taky záleží teda jaký tam máš kabely,ale prostě to jinak nevidím... Jinak velké díky patří Vašovi, kterej mě ve svátek neposlal kamsi a poradil jak s tím kabelem nejlépe... ;-) JEště mám nějaký málo foto ve foťáku,ale jsme teď línej foťák připojovat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seth Odesláno Listopad 17, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2009 tak začíná to vypadat zajimavě :-) doufám že až bude někdy nějakej srázek tak si to budu moct poslechnout :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 18, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2009 tak začíná to vypadat zajimavě :-) doufám že až bude někdy nějakej srázek tak si to budu moct poslechnout :-) Seth: Tak to nejhorsi teprve prijde...Jinak poslechnout si to budes moct urcite ;-) A poradne zkritizovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 25, 2009 Tak dneska u mě byl ježíšek. Popojel jsme mu tedy kousek naproti,ale dárečku jsem se dočkal... Prý jsem byl strááááášlivě hodnej, tak dorazil rovnou z německa... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 25, 2009 A dufám, že si němci dokážou porozumět z těma dvěma američanama co budu vozit v kufru... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 25, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2009 Tak to bude :D paráda. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 25, 2009 Neználek: Doufám... V Sobotu jdu do garage. Potřebuju pořešit jak budou uložený zesíky abych konečně mohl začít dělat dvojitou podlahu. Trochu jsem posral kabely pač mě dva páry zůstali pod palubkou(na palubku nedosáhnou). Tak asi použiji ty co mám dotaženy až do sloupků a připraveny na středy. Střeďáky stejně zatím nejsou tak pak popotáhnu ještě ty dva páry. No a na vánoce až pojedeme Sokolov tak už doufám budu vyhrávat. Už mě to na ty origo zadní chrastítka nebaví... Ale práce je ještě mooooc... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 26, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2009 tak to pak udelame nekde nejaky mejdlo, az bude zase grilovacka treba, a ty nam k tomu muzes hrat z auta :) DJ Spooky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2009 Houmik: To nevim. Stavim to pro sebe jako ridice talze jak to poleze ven se zatim netusi ;-) Ale hned jak dodelam Octu tak je na rade domaci obejvak.Tak ho dyztak prestehuju :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Listopad 27, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2009 Ty jo super repra, jedny z nejlepsich ve stredni tride! Za kolik se daji v DE poridit?? v CZ jsem koukal ze nejlevneji za 5.8,- Budes je davat na zesiik?? Prijde mi ze Helix stavi repra hlavne na Radio.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2009 Konwas: Kupovany jsou tady v cechach.Cena byla vice nez zajimava.Jinak narocny na vykon nejsou,ale na radiu je nenecham.Samozrejme ze zesik a ne jeden ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2009 (upraveno) Tak dneska zase pár hodin na garage A předek mám komplet hotovej. Teď jen dodělat ten de***ní kufr... Upraveno Listopad 28, 2009 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2009 A tohel už se těší až se to usídlí do kufru a bude to spolupracovat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.