Hoblik Odesláno Září 24, 2009 Sdílet Odesláno Září 24, 2009 Tak at dobre slouzi :)ja sem to z auta vyhodil jelikoz sem si poridil nejakeho zmetka .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2009 Tak uvidím jak dlouho budou sloužit... Octaviaman povídal že je v autě už nějakou dobu má a pohoda tak jsem na to zvědavej... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Září 24, 2009 Sdílet Odesláno Září 24, 2009 Jo hodne zalezi na vyrobci ja sem hold koupil nejaky no name :)smula :)a znova uz se mi to tam rvat nechce .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 Tak jsem si dneska udělal radost a koupil jsem otloukánkovi bačkůrky na příští sezonu. Koncem měsíce bych si je měl vyzvednout tak možná uděláme ještě nějaký fotečky... Jsou to kolečka MAM W1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Říjen 5, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 taky jedes, bejku pekny kola, snad nebudes mit trable, jako mam ted ja :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 houmik: Jsou starší bez papírů,ale za luxusní lováky. Takže spokojenost. Zápis budu muset pořešit nějak trochu jinak no... :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 no, mne dneska rekli, ze budou moct ty typovy listy vydavat az za 10 dni, ted si to vyrizujou na ministerstvu ;) domlouval jsem se s Burkem... tak zkusim pockat, kdyz to nevyjde, tak ten typak holt predelame ve photoshopu :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 no, mne dneska rekli, ze budou moct ty typovy listy vydavat az za 10 dni, ted si to vyrizujou na ministerstvu :P domlouval jsem se s Burkem... tak zkusim pockat, kdyz to nevyjde, tak ten typak holt predelame ve photoshopu urco to pujde kemo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 Kua chlapci tak na mě nezapomeňte pak... :P víte přeci že jsem hrozný kamarád... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 Uz se tesim na fotky na aute :)jinak dobry vyber !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 Hoblik: Já jsem taky zvědavej na fota na autě. Ale bohužel na tom nejsou žádný gumy takže budou jen fota vedle auta. A na jaře budu muset pořídit nějaký papučky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 Toz to budes poradne nateseny :)to ja bych to psychicky nezvladl koukat celou zimu na nove kola vedle auta a aspon ani jednou je nenazout a nesvest se .)to te obdivuju .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 Hoblik: Mě nic jinýho nezbejvá pač nejsou lováky na gumy... :-( Ale když během těch 3 tejdnů co budou prozatím ležet u kamoša nějaký obutí (byť mizerný) seženu tak samozřejmě že se svezu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 jaky rozmer na to potrebujes ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 No asi budu schánět 215/45 R17 nebo 205/50 R17 prostě klasiku... 225 už nechci... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 Tak nic :)cca za mesic budu mit sadu jetych ale jeste pouzitelnych Contiku 225/45, ja osobne uz treba gumy s mene nez 4 mm vyhazuju, ale tobe by mohly udelat jeste sluzbu .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 Tak nic :)cca za mesic budu mit sadu jetych ale jeste pouzitelnych Contiku 225/45, ja osobne uz treba gumy s mene nez 4 mm vyhazuju, ale tobe by mohly udelat jeste sluzbu .) Hoblik: A jaká by byla dyžtak cenovka? Ze bych je vzal prozatím treba alespon na ty fota... A zkusil bych jaká bude spotřeba... Dyžtak SZ pls... Hlavně rafky by meli byt 7" nebo 7.5" tak mam strach aby těch 225 už nebylo moc... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Jinak kola už mám u kamoša v garáži.Tak se na ně moc těším. Už začínám uvažovat se by s nimi něco provedlo aby nebyly tak obyčejný... tak uvidíme jak to dopadne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Hoblik: A jaká by byla dyžtak cenovka? Ze bych je vzal prozatím treba alespon na ty fota... A zkusil bych jaká bude spotřeba... Dyžtak SZ pls... Hlavně rafky by meli byt 7" nebo 7.5" tak mam strach aby těch 225 už nebylo moc... 225 je na disk 7-7,5" v pohode, takhle to k sobe sklada i skodovka... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Peˇto díky ;-) Nakonec jsme se domluvily s Hoblikem, že je asi vezmu na zkoušku. Uvidíme jak domluvíme a jak by to vycházelo z nějakou dopravou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 9, 2009 A pokud to klapne tak bych mohl mít kola doma ještě dneska v noci... Jsem zvědavej jestli se mě to povede domluvit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 Tak jsem se dneska vrátil od Mattyho a už umíme stahovat okýnka na dálce. Ještě jsme zkoušeli zamykání auta při jízdě,ale to se nám nějak nepovedlo a nebylo moc času ani chuti to ladit takže možná někdy příště. Našli jsme dvě chyby. Jedna by měla bejt špatný čidlo teploty a tlaku oleje. A druhá chyba někde v sání. :-( Budu muset hledat a opravovat. Matty by mě měl ještě poslat co přesně je to za chyby tak jsem zvědavej. Zase bude holt co dělat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 jen chci jeste reagovat na tu velikost pneu vs sirka rafku... na 7J rafek nedavej 225, bude to vypadat hrozne :) ono zase ne vsechny alternativy jsou vzdycky nejlepsi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 Rafky by měli bejt 7.5" Zitra bych je mohl mit v ruce a vidět tak budu vědět více... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Říjen 22, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2009 jj,musím říct pěkná Octávka,ale určo to chce jěště na tom zapracovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2009 Tak mám ráfky naložený v autě a odpolko budou možná aj nějaký fotečky,ale autí změnilo těžce barvu pač včera cesta napříč republikou stála za to... No uvidím odpolko... matty: Díky. ;) Zapracovat to chce,ale jak jsem říkal, nejsou moc love takže uvidíme jak to půjde a co se podělá. Každopádně z jara jsou v plánu lišty do laku a buď RS nárazník nebo alespoň stříknout tenhle omlácenej... Teď mám od kamoša slíbenou výrobu plechovýho krytu pod motor tak musím sundat ten plastovej aby měl šablonu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2009 Tak malej náhled jak by to mohlo vypadat na kolečkách. Jelikož zatím nejsou gumy tak asi na autě až na jaře. Jsou to MAM W1 7,5" R17 ET37 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Říjen 23, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2009 Moc pekna kola................16"............? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Říjen 24, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2009 SM: vzdyt tam mas prece napsano, ze jsou to 17" ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Piar Odesláno Říjen 24, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2009 Pekne kola 15-ky ??? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.