marena tdi Odesláno Listopad 2, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2012 nevidel bych to tak cerne :-D hlavne aby to na te OC II vydrzela spojka :-D no vlastne i na OC I :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Listopad 2, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2012 spojka je jak nova.. :D kdyz nevydrzi da se jina :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2012 Noooo se spojkou se pocita :-D Uz vam tam na dedine slezl snih? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marena tdi Odesláno Listopad 3, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2012 Astro azuro ceka se jen az prijde potrubi s komaxitu Vodni chladic vymeneny,palivove cerpadlo vymenene a zapojene + spinac co jsme se bavili.podtlakove hadice vymenene. jeste zvazuju jestli neudelam ten vyfuk rovne.co ty na to? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2012 No kdyby se ti chtelo tak ja se zlobit vuuuubec nebudu ;-) Sak jsem ti rikal ze jsem ho tak puvodne chtel ;-) Tak snad to azuuuro vydrzi tedy no...Abych mohl dom jeste na letnich... :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marena tdi Odesláno Listopad 3, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2012 tak mas to hotove .foto jsem ti poslal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Listopad 3, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2012 Šikovný :-) ..... Já už se taky těším.. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2012 Tak jedna špionážní od Máry z mobilu... Kua já už se těšíííííííííímmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2012 Uz je patek?! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marena tdi Odesláno Listopad 3, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2012 nevim o tom . myslim ze je sobota 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2012 Tak to budu ještě týden "nadrženej" teda no... :D Tož šikovné ručičky máš... Ne že bych to nevěděl,ale aj tak tě musím pochválit... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Listopad 3, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2012 sikovnej kloucek.... moc pekne... ta roura je dost dobra :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 3, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2012 Hmmm to vypada hoodne hezky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 Už zítraaaaaaaaaaaaa :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 8, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 Moc pěkná Mařenova práce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Listopad 8, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 marena je dobrej kluk :lool: umi pekne pracovat! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 8, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 Spooky tesis se??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 Kube: Neskutecne!!! Jen musim Marovi jeste zavolat zda to klaplo a podarilo se to dotahnout do uspesneho konce... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 8, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 Moje mlada vzdycky rika at se na nic netesim bo to pak nevyjde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marena tdi Odesláno Listopad 8, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 chlapi stoji to za houby. po zjisteni ze ( nekdo ) namontoval spatny 1 vstrik do motoru se cela akce protahla.dnes dosel a auto se dodelalo,ale uz se nestihne do zitrka odbrzdit. proste nikdo nema nebo nechce samostatne prodat vstrikovac. obvolal jsem tady vsechny a nakonec mi prisel az s Prahy. hrozne mne to mrzi ale s timhle nikdo nepocital. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 A je to tady...Nez jsem se dostal k telefonu tak dal Mara vyjadreni sem... No trochu jsem to cekal po pondelnim rozhovoru nemuzu rict ze ne...To auto je proste zaklety a dycky se musi neco necekanyho objevit... Nevadi pojedu z Jaryskem jako zavoznik na vylet,stejne bych se doma nudil... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marena tdi Odesláno Listopad 8, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 ani nevis jak mne to mrzi. chlapi prijet te muzete to okouknout ale u Funa to na brzde bude v pondeli. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 8, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2012 Marku moc pěkná práce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Listopad 9, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2012 přesně tak moc pěkně udělaný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2012 Udelane je to moc pekne... Mam z toho obrovskou radost... Jen teda holt budu muset pristi tyden znovu nejaky den na vylet skrz republiku,coz me trochu stve,ale zase se projedu po dlooouhe dobe vlakem... :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Listopad 10, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2012 Tu prdel máš nějakou zvedlou ne? :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Listopad 10, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2012 no paráda,kdypak ji zase uvidim live? :P neplánuješ návštěvu našeho kraje zase? dyžtak dej vědět ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2012 Mára: Supeeeer.... Jsem zvědavej až dojedu a ukážeš mě graf :D Mirouch: Celý je to vysoký... Zadek ještě spadne až dám zpátky do kufru co tam patří.,. :D Cerrti: Noooo možná někdy okolo vánoc... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.