Martin_TDi Odesláno Červenec 20, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2017 Jak se Ti jezdio po Anglii s levostranným řízením? Já jsem si chvilku zvykal.... Jinak plány na Ocloukánkovi hezké ! :palec: Climatronic je super, už bych zpět manuálku nechtěl :) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 20, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 20, 2017 Ozi: Dost jsem se divil, opravdu hodně se divil, ale na první otočení... Sám to nechápu... :D Martin: Tak jezdilo se tak nějak na pohodu jak jsou všude kruhace, jen jak jsme cestou tam přejeli Anglii a jeli v přístavu na trajekt do Irska, tak jsme pri odbocovani do prava jedno auto podjel. Ale řidič se smál a v pohodě. ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Červenec 20, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2017 No nediv se, viděl leváka tak byl ve střehu. Já když tady potkám anglána tak si taky dávám majzla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 21, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2017 Tak hlavně jsou tam na Evropany zvyklý podstatně více než mi tady na ně...:D ale berou to fakt v pohodě... Jen jsem byl špatnej z toho je tam skoro každý auto řídí pes :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 27, 2017 Autor Sdílet Odesláno Září 27, 2017 Tak s oktou se skoro nic neděje... V garáži se nějaký čas valí sedačky Recaro, jen je dát do auta. :D Máme za sebou úspěšně STK a musel jsem vyměnit přední kotouče... Sice skoro nic najeto, ale podepsal se na nich zub času... No a pomerovali jsme si z traktorem, kdo máme víc. Musím říct je JohnDeer je fakt kvalita a Němci na ně nemají... Skóre jedna protržená guma u traktoru a trochu ohnuty disk. No a dva kusy Němců na odpis... :( Naštěsti jen plechy,plasty a skla... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 28, 2017 Sdílet Odesláno Září 28, 2017 Počkej jak dva němci? Já vidím jednoho němce a jednoho žabožrouta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 29, 2017 Autor Sdílet Odesláno Září 29, 2017 Ten černej kombík je Opel a ten je taky hodně... Tomu zabozroutovi se nestalo zas až tolik... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 29, 2017 Sdílet Odesláno Září 29, 2017 Aha toho černýho jsem si všimnul až teď. Hlavně že ty jsi v pořádku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Říjen 1, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2017 tak to je slusny masakr :( hlavne, ze si ok Tome... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 2, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2017 No celkem fest to máš rozsekané, ale hlavně že Tobě se nic nestalo ! Opravit to ale půjde ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 2, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2017 Ouuu, jsi v pohodě? Čí pak to byla vina, toho Jelena, předpokládám? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 2, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2017 Jooo jsem celkem v klidu, jen trochu naražený záda... :palec: Vina to byla toho Jelena, co nějak nezvládl brzdit... asi jsem rad ze to strhl takhle doleva a neposadil mě závaží za krk... :lol: Až dojede likvidátor tak udělám lepší foto... ale auto je dle všeho na totálku. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Říjen 6, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2017 no být nabouraný traktorem ve Veselí na náměstí fakt nasere. Ale hlavně že jsi víceméně v pořádku. Auto neřeš, zdraví je důležitější ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Říjen 17, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2017 Tak co podložky? Už jsi je narouboval? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 17, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2017 Miro: jenom Jedny na zadek... na moji jsem se ještě nedostal... Určitě budou fotky potom... ;-) Miro: jenom Jedny na zadek... na moji jsem se ještě nedostal... Určitě budou fotky potom... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Říjen 18, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2017 Zajímá jak sednou ty zadní na černotu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 20, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2017 Mě taky... V týdnu bych na tom chtěl maknout... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 24, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 24, 2017 Tak nějak se nic stále neděje... Sharana mě zbourali, pojišťovna dle očekávání dala kulový, na oktu nemám čas. Tuním po volných chvílích kterých je málo domek, tak jsme si alespoň dal předčasný dárek k Vánocům... Jen mám dojem, že toho času teď bude ještě méňe... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Říjen 24, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2017 Ty si blazen, ale pekny, hlavne se na tom nezabij... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 24, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 24, 2017 Nooo snad ne... :D Nerad bych :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Říjen 24, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2017 Paráda, a jak píše Ozi, hlavně se nezabij, nebo nezmrzač. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 25, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2017 Pěkný stroj a fajný dárek! [emoji106][emoji106]Jen opatrně! Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 9, 2018 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2018 Tak aby jste neřekli že se nic neděje, tak zase jeden dárek pro mě a jeden pro octloukanka... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Únor 9, 2018 Sdílet Odesláno Únor 9, 2018 paráda, ale bacha na traktory na náměstí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 9, 2018 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2018 Jsem přesně čekal kdo se chytne jako první... :D Ale díky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Únor 9, 2018 Sdílet Odesláno Únor 9, 2018 vždyť me znáš, sem si nemohl pomoci Jinak nejezdí Otloukánek k nám do areálu na Okružní? Řekl bych, že jsem ho tam parkrát viděl... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 9, 2018 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2018 Jj... Jezdí. Brácha dělá v Avire ;-) A vzhledem k tomu že má neschopného a leniveho mechanika tak jezdí mojim... A mě se do babitchky lépe dáváji hokejky a výstroj... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 9, 2018 Sdílet Odesláno Únor 9, 2018 Ať dobře a spolehlivě funguje! Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 27, 2018 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2018 (upraveno) Tak Ovce zatím jen jezdí a jezdí... Recaro sedačky jsou v autě, jinak na autě nic nového. Mám nový telefon a koupil jsem si nový držák na palubku, tak jsem testoval a poprvé zkoušel natočit video za jízdy... :D Jen tedy musím říct že ta rychlost v tom videu vypadá podstatně nižší než v reálu... :D Upraveno Červen 27, 2018 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
houmik_02 Odesláno Červen 30, 2018 Sdílet Odesláno Červen 30, 2018 On 24.10.2017 at 2:38 PM, Spooky1 said: Tak nějak se nic stále neděje... Sharana mě zbourali, pojišťovna dle očekávání dala kulový, na oktu nemám čas. Tuním po volných chvílích kterých je málo domek, tak jsme si alespoň dal předčasný dárek k Vánocům... Jen mám dojem, že toho času teď bude ještě méňe... :D Ty voe, draku... Tak sis na stary kolena koupil kladkobrinkostroj? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.