Přejít na obsah

Spookyho "Octloukánek"

Doporučené příspěvky

jackie: ja ted taky hrabnul do napravy a nakonec se toho muselo vymenit vic :lool: vlastne skoro vsechno... ty stary dily si k novym moc nesednou

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři
jackie: ja ted taky hrabnul do napravy a nakonec se toho muselo vymenit vic :lool: vlastne skoro vsechno... ty stary dily si k novym moc nesednou

tak jasný,já jediný co mám na tý nápravě starý tak je akorát ta náprava a brzdiče.jinak všechno mám nový,od destiček,trubiček,kotoučů(ty mám dokonce dvoje),ložisek,lanovodů až po odvzdušnováky takže si myslím že to bude v pohodě :lool:

Odkaz ke komentáři
tak jasný,já jediný co mám na tý nápravě starý tak je akorát ta náprava a brzdiče.jinak všechno mám nový,od destiček,trubiček,kotoučů(ty mám dokonce dvoje),ložisek,lanovodů až po odvzdušnováky takže si myslím že to bude v pohodě :)

No tak já jdu na nápravu ráno... Jsem zvědavej jak to půjde. Snad bude vše v pořádku fungovat...

Odkaz ke komentáři

Tak jsem doma... Trávil jsem v garáži celej den pač jsme hodně nakecali a hodně najezdili okolo. Ale Náprava je na místě. Jen zítra musím do ČB koupit brzdovou trubičku, kterou jsem zku*vil :) Holt jsem blbej,ale sílu mám. Dobrý zjištění, že se mě povedlo celkem v pohodě nastartovat aj Applause kterej už nějakou tu dobu stojí. A teď už pár fotek...

post-60-1266100167_thumb.jpg

post-60-1266100177_thumb.jpg

post-60-1266100194_thumb.jpg

post-60-1266100206_thumb.jpg

post-60-1266100216_thumb.jpg

post-60-1266100293_thumb.jpg

post-60-1266100302_thumb.jpg

post-60-1266100310_thumb.jpg

post-60-1266100317_thumb.jpg

post-60-1266100337_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
dobrá práce taky mě to čeká :)

No dobrá práce možná,ale nějak se nám nedaří a serou se nám kraviny...

pěkný,už abych ji tam měl taky :smich:

To zmákneš... Není to těžký, jen bacha na detaily jako povolování brzdovejch trubiček a tak...

delal sem to taky ale nemusel si menit celou napravu.. stacilo vymenit jenom tehlice... a jak dou vymenit lanovody? ja je tam jeste nemam.. :smich: se musi sundat loketka co?

Jak psal Jackie. Loketka je napohodu, mě šli lanovody naprosto v pohodě. Tedy vytáhnout ven z auta... Ale dodávat je komplet a měnit aj na nápravě by neměl bejt vůbec problém co jsem koukal jak je to dělaný.

Odkaz ke komentáři

No včera jsme nepovolily tu jednu tubičku co vede pod autem... tak jsme ráno sjeli s kámošem do ČB pro novou a nový "šrouby" (kua ani si nevzpomenu jak se jmenujou). Vyndali jsme trubku z auta, nandali se konce na novou a když jsme ji procpali do motoru tak jsem zjistil že v ABS modulu je jinej. Takže musím počkat do pěti než bude mít známej čas a zase mě to zapertluje... :-( Pak snad doskládáme auto...

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
No dobrá práce možná,ale nějak se nám nedaří a serou se nám kraviny...

To zmákneš... Není to těžký, jen bacha na detaily jako povolování brzdovejch trubiček a tak...

Jak psal Jackie. Loketka je napohodu, mě šli lanovody naprosto v pohodě. Tedy vytáhnout ven z auta... Ale dodávat je komplet a měnit aj na nápravě by neměl bejt vůbec problém co jsem koukal jak je to dělaný.

No chystal jsem se na to jenže teď jsem bohužel mimo nejdřív služebka a teď úraz se s toho picnu auto už jsem neviděl 12 dní :)

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
Tak jukni na fotku... ;-) Ne chlape hlavně zdraví a určo se pak podaří ;-)

Jenže já bych se tak rád projel :huh: a hlavně měl jsem naplánováno dost práce n octě počítám tak ještě měsíc budu mimo kua jak mě to doma nebaví :palec::palec:

Odkaz ke komentáři
No včera jsme nepovolily tu jednu tubičku co vede pod autem... tak jsme ráno sjeli s kámošem do ČB pro novou a nový "šrouby" (kua ani si nevzpomenu jak se jmenujou). Vyndali jsme trubku z auta, nandali se konce na novou a když jsme ji procpali do motoru tak jsem zjistil že v ABS modulu je jinej. Takže musím počkat do pěti než bude mít známej čas a zase mě to zapertluje... :-( Pak snad doskládáme auto...

tak to fakt naštve :palec: doufám že mě se něco podobnýho nestane až ji budu měnit

Odkaz ke komentáři
tak to je blbý.ono u tohdle stačí maličkost a už to teče :palec:

Přesně tak... No nedá se nic dělat. Jdu volat mechošovi jestli bude mět chvilinku udělat mě tu trubičku a půjdeme ji s kámošem nandat na auto, odvzdušnit, dát z5 sání ozkoušet jak to bude brzdit. (Proti tomu, že to nebrzdilo skoro vůbec to bude masakr určitě)

Odkaz ke komentáři

Tak jsem doma. Byly jsme ještě tahat kámoše ze závěje a čekali na toho klučinu co mě dělal konec na tej trubičce...

Pásy jsem měl zapnutý a přežil jsem... Jinak jsme komplet odvzdušnily, zítra jedu do ČB a dám to tam na geometrii a až to dovezu dom tak musím ještě jednou přejít všechny kola a znovu odvzdušnit. Jak jsem to byl projet tak to není pořád ještě ono mě přijde...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...