Přejít na obsah

Spookyho "Octloukánek"

Doporučené příspěvky

Tak to vypadá že by se mohlo začít lehce dařit... Kola mám prý srovnaný a měli by být dneska aj obutý pokud mu někdo nevyplácal černý závažíčka... Tak bych zítra když vstanu mohl přemluvit své ručičky a tělo k práci a udělat ty brzdiče a obou kolečka...

Sebo se snad brzy ozve a pošle díly abych dal do kupy motor a nápravu... No a zase mě asi bude bavit chvíli jezdit a budu mít z autíka radost...

Odkaz ke komentáři
a dneska uz aprila neni jo s tim behanim :smich::smich: :smich:

TY woe faaakt... Začlo se mě stejskat po době kdy jsme měl 105 kilo tak jsem si řekl že začnu něco dělat... tak mamina jezdí na bruslích a já běhám... Ale jen od viaduktu takže cca 6km(celkem). Zatím teda chvilinkama ještě popocházím,ale dneska jsme to dal skoro celý už...

Odkaz ke komentáři
kola jí sluší jen tmavý přední blinkry mi k tomu nesedí

To je v pořádku. ;-) Nemusí se to líbit každému. Jsem jedním z těch co si dělají auto pro sebe. Samozřejmě když se to líbí i okolí tak mě to těší o to víc... Ale rozhodně na to nekoukám co si okolí myslí.. :smich:

Odkaz ke komentáři
Dobry kolesa.. :) zkus jeste nafotit nekde venku.. :(

Jinak Spooky, tady je pro tebe inspirace: :palec:

Určitě se venku bude ještě fotit. Ale bude se fotit až bude udělanej aj ten přední omlácenej nárazník a bude to trochu vypadat k světu.je to špinavý jak prase...

Za inspiraci děkuji,ale mám celkem jasnou představu jak by měla vypadat. :) A níž už nepůjdu... Potřebuji to auto na ježdění a už takhle nezajedu ani do garáže... Do jedné vůbec a do druhé musím přez fošny... (A třetí mám 6km) :)

Odkaz ke komentáři

Tak dneska od Seba objednány rozvody, hydroštely, čepy a silentbloky na nápravu. Tak už se těším až to povyměňujeme a budeme moci s o něco větším klidem jezdit... :palec:

Jinak jsem včera vyndal masku a dneska snad najdu chvíli času ji pořádně obrousit a udělat. Příští týden by snad mohli být opraveny nárazníky a pak se vrhnu na poskládání těch světel a snad brzo budou. :)

A snad vyjdou koruny abych mohl dokoupit ty střeďáky a dodělat tu muziku.

Upraveno uživatelem Spooky1
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...