Spooky1 Odesláno Duben 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2010 Tak já mu psal ve středu k večeru. Ale ani mě neposlal jestli ty díly budou a kolik bude celková cena a tak... Jde mě o to abych se domluvil s kámošem aby s tím počítal abychom to udělali... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2010 Tak to vypadá že by se mohlo začít lehce dařit... Kola mám prý srovnaný a měli by být dneska aj obutý pokud mu někdo nevyplácal černý závažíčka... Tak bych zítra když vstanu mohl přemluvit své ručičky a tělo k práci a udělat ty brzdiče a obou kolečka... Sebo se snad brzy ozve a pošle díly abych dal do kupy motor a nápravu... No a zase mě asi bude bavit chvíli jezdit a budu mít z autíka radost... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Duben 17, 2010 Sdílet Odesláno Duben 17, 2010 Tak vidíš, karta se obrací... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2010 Tak vidíš, karta se obrací... Snad ano a snad to dlouho vydrží... ;-) Jdu udělat ty brzdy. Přední disky mám tak je nandám na auto a zadek nechám na špalkách a obuju kolesa hnedka jak mě je kámoš doveze... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2010 Máme obutooooooooo.... Večer budou fotečky. Nechal jsem foťák v autě... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Duben 18, 2010 Sdílet Odesláno Duben 18, 2010 no paráda chlape už jsem nedočkavej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Duben 18, 2010 Sdílet Odesláno Duben 18, 2010 uz je vecer 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Duben 18, 2010 Sdílet Odesláno Duben 18, 2010 Tomášku taky vyhlížím.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2010 Vy jste nedočkaví to je hrozný... Jsem si byl zaběhat tak jsem dorazil dom až teď... V týdnu opravím tu masku a snad se brzo ozve Sebo kvuli těm dílům... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Duben 18, 2010 Sdílet Odesláno Duben 18, 2010 Tomášku,hezký kola máš to hezký 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Duben 18, 2010 Sdílet Odesláno Duben 18, 2010 no jsem prekvapen.. super :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Duben 18, 2010 Sdílet Odesláno Duben 18, 2010 a dneska uz aprila neni jo s tim behanim :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2010 Já jsme taky překvapen... Předčilo to mé očekávání... Dokonce aj kámoš když jsme mu je dával na obutí tak ohrnoval že černý elektrony nemá rád a když to viděl na autě tak povídal že hezčí kola jsem jí nemohl dát... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Duben 18, 2010 Sdílet Odesláno Duben 18, 2010 paráda chlape ty černý kola ji sednou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2010 a dneska uz aprila neni jo s tim behanim :smich: TY woe faaakt... Začlo se mě stejskat po době kdy jsme měl 105 kilo tak jsem si řekl že začnu něco dělat... tak mamina jezdí na bruslích a já běhám... Ale jen od viaduktu takže cca 6km(celkem). Zatím teda chvilinkama ještě popocházím,ale dneska jsme to dal skoro celý už... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Duben 18, 2010 Sdílet Odesláno Duben 18, 2010 SPOOKY TY ČERNÉ KOLA JSOU BOŽÍ :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2010 SPOOKY TY ČERNÉ KOLA JSOU BOŽÍ :P Díky pane... Od tebe mě to těší dvojnásob... :smich: Moc pekne thx... Jen ještě trochu okopíruju Houmika (sebral mě nějaký nápady :-D) A snad bude hotovo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
notobi Odesláno Duben 18, 2010 Sdílet Odesláno Duben 18, 2010 kola jí sluší jen tmavý přední blinkry mi k tomu nesedí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2010 kola jí sluší jen tmavý přední blinkry mi k tomu nesedí To je v pořádku. ;-) Nemusí se to líbit každému. Jsem jedním z těch co si dělají auto pro sebe. Samozřejmě když se to líbí i okolí tak mě to těší o to víc... Ale rozhodně na to nekoukám co si okolí myslí.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Duben 18, 2010 Sdílet Odesláno Duben 18, 2010 kola jí sluší jen tmavý přední blinkry mi k tomu nesedí jeste ma cerny svetla tak to bude moc ok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 19, 2010 Sdílet Odesláno Duben 19, 2010 mas to moc pekny, bejku, konecne se to nekam hnulo, vid tak az budeme mit hotovo, vymyslime nejaky to foceni s holkama :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2010 Houmik: No ještě to bude chvíli trvat než bude hotovo... Alemáš pravdu. Hnulo... A ty gumy jsou akorát na ten disk. :) PS: Nevím na co se těšíš víc. Jestli na to focení nebo na ty baby... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Duben 19, 2010 Sdílet Odesláno Duben 19, 2010 Dobry kolesa.. :) zkus jeste nafotit nekde venku.. :) Jinak Spooky, tady je pro tebe inspirace: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 19, 2010 Sdílet Odesláno Duben 19, 2010 BBS být můj sen. Prostě nádhera - jemné paprasky jsou špica!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Duben 19, 2010 Sdílet Odesláno Duben 19, 2010 nevím,na kola bych dal spíš tu titanovou neco jako mají OZ není to takový kontrast, ale jak jsi psal,stavíš pro sebe Budeš černit i přední lampy nebo to necháš tak? Jinak stím pěkně hýbeš,asi si vezmu z tebe příklad :) :) :) :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2010 Dobry kolesa.. :) zkus jeste nafotit nekde venku.. :( Jinak Spooky, tady je pro tebe inspirace: Určitě se venku bude ještě fotit. Ale bude se fotit až bude udělanej aj ten přední omlácenej nárazník a bude to trochu vypadat k světu.je to špinavý jak prase... Za inspiraci děkuji,ale mám celkem jasnou představu jak by měla vypadat. :) A níž už nepůjdu... Potřebuji to auto na ježdění a už takhle nezajedu ani do garáže... Do jedné vůbec a do druhé musím přez fošny... (A třetí mám 6km) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2010 (upraveno) Jiříku příklad si klidně vezmi... jen kdyby to stav konta dovoloval pokračovat rychleji... A lampy budou... Tedy doufám, že se povedou... Upraveno Duben 19, 2010 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 (upraveno) Tak dneska od Seba objednány rozvody, hydroštely, čepy a silentbloky na nápravu. Tak už se těším až to povyměňujeme a budeme moci s o něco větším klidem jezdit... Jinak jsem včera vyndal masku a dneska snad najdu chvíli času ji pořádně obrousit a udělat. Příští týden by snad mohli být opraveny nárazníky a pak se vrhnu na poskládání těch světel a snad brzo budou. :) A snad vyjdou koruny abych mohl dokoupit ty střeďáky a dodělat tu muziku. Upraveno Duben 22, 2010 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Duben 22, 2010 Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 muzu se Te zeptat na kolik Te ty silentbloky a cepy vysly? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.