Spooky1 Odesláno Duben 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 muzu se Te zeptat na kolik Te ty silentbloky a cepy vysly? Hodil jsme ti to do SZ tak jak mě to Sebo poslal mejlem ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2010 Tak sice nevím jestli budu mít na jídlo,ale objednány střeďáky na doplnění z 2w na 3w kompo system. Dřevo uz je nařezaný tak snad ho brzo kámoš vyzvedne abych mohl dodělat bednu. Musím konečně doposkládat tu dvojitou podlahu abych to mohl pozapojovat na aktiv a pak už jen hodiny ladit a ladit... A po víkendu by měl dorazit autošamponek a leštěnka. Objednáno od 3M tak jsem na to zvědavej... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2010 Tak jsme dneska vyzvedl zásilku od Seba pro Otloukánka tak o víkendu jedu ke kámošovi a budeme makat a makat a snad to za víkend dáme do kupy... Jsem zvědavej na ty puky z TT jak moc to bude znát... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 26, 2010 Sdílet Odesláno Duben 26, 2010 Tak jsme dneska vyzvedl zásilku od Seba pro Otloukánka tak o víkendu jedu ke kámošovi a budeme makat a makat a snad to za víkend dáme do kupy... Jsem zvědavej na ty puky z TT jak moc to bude znát... Věř že toe o hodně znát je to tuhý a to dost oproti serii 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2010 Věř že toe o hodně znát je to tuhý a to dost oproti serii :D Tak to už se na to moooc těším. ;) Rovnou udělám barvičkama aj brzdy když budeme sundavat kola a už mám doma barvičky a šmirglíky na masku abych ji udělal pořádně. Jinak jsme byl dneska taky pro barvu na polití nárazníku, takže zítra bych měl předat. Večer napasuju lízátko a příští týden snad bude vše na autě a autí by mohlo býti z exteriéru hotovo... Pak se začnu zaměřovat pod kapotu do kokpitu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Duben 29, 2010 Sdílet Odesláno Duben 29, 2010 tak co uz si doma? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2010 tak co uz si doma? Byl jsem ve Veselí už asi v půl šestý... Ale trochu jsme se s kámošem zasekli na pifku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 Tak malý reportík z výkendu. Otloukánek dostal nové rozvody a hydroštely. Jen se nám v sobotu nějak moc nedařilo tak jsme dodělávali až v neděli. Autí už vrčí a jede dobře. Hydra nechrastěj, takže akci lze považovat za úspěšnou. Jen napínací kladka musí vydržet stará pač ta nová se nám při napínání rozlomila a moje ruka musí srůst pač mě na ní Otloukánek padl. Naštěstí jen palec a snad není rozdrcenej,ale jen roztrženej a utrženej nehet. Snad se během týdne poštěstí po odpoledních udělat ty čepy a silentbloky co mám ještě připraveny. Jde jen o to jak bude mít kámoš čas a chuť. A pár fotek. Ale opravdu jen pár. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 Tome,auvajs 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 Tak takhle to dopada, kdyz si to dela spravnej skodovkar doma sam.. aspon ze to nedopadlo hur, snad se ruka brzy uzdravi.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 Tak takhle to dopada, kdyz si to dela spravnej skodovkar doma sam.. aspon ze to nedopadlo hur, snad se ruka brzy uzdravi.. Tak dělal mě to kámoš automechanik. Ale trvalo to v sobotu tak dlouho protože jsme nějaký věci neměli a museli jet pro ně jet k jeho tatíkovi. A co se ruky týče. V tu chvíli to ani nebolelo, dokud jsme to auto nezvedl. A prostě se stalo. Čím víc jsem o tom přemýšlel tak tím víc mě dochází,že jsem si ten hever musel povolit sám... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 Tak dělal mě to kámoš automechanik. Ale trvalo to v sobotu tak dlouho protože jsme nějaký věci neměli a museli jet pro ně jet k jeho tatíkovi. A co se ruky týče. V tu chvíli to ani nebolelo, dokud jsme to auto nezvedl. :) A prostě se stalo. Čím víc jsem o tom přemýšlel tak tím víc mě dochází,že jsem si ten hever musel povolit sám... tak at to rychle uzdravis at muzem na kola zas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 tak at to rychle uzdravis at muzem na kola zas No doufám, že se to rychle uzdraví,ale myslím, že tak 14dní minimálně mám smůlu bohužel... A pak možná jen lehce... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 No doufám, že se to rychle uzdraví,ale myslím, že tak 14dní minimálně mám smůlu bohužel... A pak možná jen lehce... jeeeeee 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 4, 2010 Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 zase si ten prst strkal nekam, kam si nemel, vid 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 zase si ten prst strkal nekam, kam si nemel, vid Náhodou víš co to dalo práce vyměřit a vypočítat tak aby mě ho to jen slisovalo, orvalo,ale nerozdrtilo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 4, 2010 Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 ze ty si ji skadlil na nejakym blbym miste, ono se ji to nelibilo a takhle to dopadlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 No škadlili jsme ji v motoru a heverem a kozou za pravým předním kolem... ;) Teď už vím, že tam ji nemám drbat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Květen 4, 2010 Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 koukal jsem na fotky a taky zahnojený sání,tak jsem zvědavý na to svoje,to bude masakr...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 Jo zahnojený to je brutálně. O víkendu bych měl jet k Jaryskovi na chalupu když se něco nezmění tak budeme montovat tempomat a jetli už budu schopen něco málo udržet v ruce a dělat tak by jsme zaslepily EGR a pokusily se vyčistit možná... Ale hlavně když se bude chtít Jardovi ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Květen 4, 2010 Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 Jo zahnojený to je brutálně. O víkendu bych měl jet k Jaryskovi na chalupu když se něco nezmění tak budeme montovat tempomat a jetli už budu schopen něco málo udržet v ruce a dělat tak by jsme zaslepily EGR a pokusily se vyčistit možná... Ale hlavně když se bude chtít Jardovi máš ještě zajem o ty záslepky na EGR nebo uz je máš? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 máš ještě zajem o ty záslepky na EGR nebo uz je máš? už vyřešeno ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Květen 4, 2010 Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 Jo zahnojený to je brutálně. O víkendu bych měl jet k Jaryskovi na chalupu když se něco nezmění tak budeme montovat tempomat a jetli už budu schopen něco málo udržet v ruce a dělat tak by jsme zaslepily EGR a pokusily se vyčistit možná... Ale hlavně když se bude chtít Jardovi ;) no problemo hlavne aby nechcalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 no problemo hlavne aby nechcalo Tak to je super. O víkendu má bejt celkem obstojně. ;) Hlavně aby mě tam auto dojelo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Květen 4, 2010 Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 Tak to je super. O víkendu má bejt celkem obstojně. Hlavně aby mě tam auto dojelo. mas lano? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 mas lano? mám :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Květen 4, 2010 Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 mám :lool: tak vidis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Květen 4, 2010 Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 prece nechces, aby se kvuli tomu vesel, kdyz mu to k tobe nedojede :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Květen 4, 2010 Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 Moc pěkný kolča Tome. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 Peta: Bohuzel zase tak dobry lano nemam takze by semnou urcite prasklo :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.