Přejít na obsah

Spookyho "Octloukánek"

Doporučené příspěvky

Tak sice nevím jestli budu mít na jídlo,ale objednány střeďáky na doplnění z 2w na 3w kompo system. Dřevo uz je nařezaný tak snad ho brzo kámoš vyzvedne abych mohl dodělat bednu. Musím konečně doposkládat tu dvojitou podlahu abych to mohl pozapojovat na aktiv a pak už jen hodiny ladit a ladit...

A po víkendu by měl dorazit autošamponek a leštěnka. Objednáno od 3M tak jsem na to zvědavej...

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
Tak jsme dneska vyzvedl zásilku od Seba pro Otloukánka tak o víkendu jedu ke kámošovi a budeme makat a makat a snad to za víkend dáme do kupy... Jsem zvědavej na ty puky z TT jak moc to bude znát...

Věř že toe o hodně znát je to tuhý a to dost oproti serii :palec:

Odkaz ke komentáři
Věř že toe o hodně znát je to tuhý a to dost oproti serii :D

Tak to už se na to moooc těším. ;)

Rovnou udělám barvičkama aj brzdy když budeme sundavat kola a už mám doma barvičky a šmirglíky na masku abych ji udělal pořádně.

Jinak jsme byl dneska taky pro barvu na polití nárazníku, takže zítra bych měl předat. Večer napasuju lízátko a příští týden snad bude vše na autě a autí by mohlo býti z exteriéru hotovo... Pak se začnu zaměřovat pod kapotu do kokpitu... :palec:

Odkaz ke komentáři

Tak malý reportík z výkendu.

Otloukánek dostal nové rozvody a hydroštely. Jen se nám v sobotu nějak moc nedařilo tak jsme dodělávali až v neděli. Autí už vrčí a jede dobře. Hydra nechrastěj, takže akci lze považovat za úspěšnou. Jen napínací kladka musí vydržet stará pač ta nová se nám při napínání rozlomila a moje ruka musí srůst pač mě na ní Otloukánek padl. Naštěstí jen palec a snad není rozdrcenej,ale jen roztrženej a utrženej nehet.

Snad se během týdne poštěstí po odpoledních udělat ty čepy a silentbloky co mám ještě připraveny. Jde jen o to jak bude mít kámoš čas a chuť. A pár fotek. Ale opravdu jen pár.

post-60-1272878863_thumb.jpg

post-60-1272878867_thumb.jpg

post-60-1272878871_thumb.jpg

post-60-1272878876_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Tak takhle to dopada, kdyz si to dela spravnej skodovkar doma sam.. :palec:

aspon ze to nedopadlo hur, snad se ruka brzy uzdravi.. :palec:

Tak dělal mě to kámoš automechanik. Ale trvalo to v sobotu tak dlouho protože jsme nějaký věci neměli a museli jet pro ně jet k jeho tatíkovi.

A co se ruky týče. V tu chvíli to ani nebolelo, dokud jsme to auto nezvedl. :palec: A prostě se stalo. Čím víc jsem o tom přemýšlel tak tím víc mě dochází,že jsem si ten hever musel povolit sám... :lol:

Odkaz ke komentáři
Tak dělal mě to kámoš automechanik. Ale trvalo to v sobotu tak dlouho protože jsme nějaký věci neměli a museli jet pro ně jet k jeho tatíkovi.

A co se ruky týče. V tu chvíli to ani nebolelo, dokud jsme to auto nezvedl. :) A prostě se stalo. Čím víc jsem o tom přemýšlel tak tím víc mě dochází,že jsem si ten hever musel povolit sám... :rolleyes:

tak at to rychle uzdravis at muzem na kola zas

Odkaz ke komentáři

Jo zahnojený to je brutálně. O víkendu bych měl jet k Jaryskovi na chalupu když se něco nezmění tak budeme montovat tempomat a jetli už budu schopen něco málo udržet v ruce a dělat tak by jsme zaslepily EGR a pokusily se vyčistit možná... Ale hlavně když se bude chtít Jardovi :palec: ;)

Odkaz ke komentáři
Jo zahnojený to je brutálně. O víkendu bych měl jet k Jaryskovi na chalupu když se něco nezmění tak budeme montovat tempomat a jetli už budu schopen něco málo udržet v ruce a dělat tak by jsme zaslepily EGR a pokusily se vyčistit možná... Ale hlavně když se bude chtít Jardovi :palec::lol:

máš ještě zajem o ty záslepky na EGR nebo uz je máš? ;)

Odkaz ke komentáři
Jo zahnojený to je brutálně. O víkendu bych měl jet k Jaryskovi na chalupu když se něco nezmění tak budeme montovat tempomat a jetli už budu schopen něco málo udržet v ruce a dělat tak by jsme zaslepily EGR a pokusily se vyčistit možná... Ale hlavně když se bude chtít Jardovi :palec: ;)

no problemo :lol: hlavne aby nechcalo

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...