Zilton Odesláno Červen 2, 2012 Sdílet Odesláno Červen 2, 2012 ZDravím,mám dotaz,když jsem kartičku o měření emisí ztratil,udělají mi novou na stanici STK? Nevite co za to budou chtít? Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pawouk01 Odesláno Červen 2, 2012 Sdílet Odesláno Červen 2, 2012 Na STK ti ji určitě neudělají. Musíš tam kde se měří emise. Mimochodem,k čemu ji potřebuješ? Vždyť až pojedeš na pravidelné měření emisí,tak ti ji udělají. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zilton Odesláno Červen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2012 Aha,no právě že ji nemám,na stk jdu az v lednu a kdyby ji po mě chtěli policajti. Nevím jestli je povinné ji mít. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pawouk01 Odesláno Červen 2, 2012 Sdílet Odesláno Červen 2, 2012 Policajti ji určitě chtí nemohou! Není totiž uvedena mezi doklady,které je řidič povinnen mít u sebe při řízení vozidla!!! Zákon č.361/2000 sb. (zákon o silničním provozu) §6 odst.(8) Řidič motorového vozidla musí mít při řízení u sebe: a - řidičský průkaz b - osvědčení o registraci vozidla podle zvláštního právního předpisu, c - doklad prokazující pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla podle zvláštního právního předpisu , d - doklad o zdravotní způsobilosti, pokud jde o řidiče podle § 87 odst. 3. a dále: odst.(12) Na výzvu policisty je řidič motorového vozidla povinen předložit doklady podle odstavce 8 policistovi ke kontrole. Na výzvu strážníka obecní policie ve stejnokroji nebo celníka ve stejnokroji je řidič motorového vozidla povinen předložit strážníkovi ve stejnokroji nebo celníkovi ve stejnokroji ke kontrole doklady podle odstavce (8) písm. a + b. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zilton Odesláno Červen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2012 Ok,díky. Taže na ní ted kašlu :) Dík moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.