Přejít na obsah

Krookyho Octávečka

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny :)

V pátek jsem si odvezl od uživatele TomasB jeho - teď už mojí Octávku :pivo:

Stav, popis, foto, plány, neplány napíši později, stím se počítá :pivo:

Ale teď řeším následující:

- stačí klasické povinné ručení? "2500/rok"

- vyplatí se připojistit skla + živelné katastrofy? "4700/rok"

- jít do povinného + připojištění + pojištění proti krádeži? "6100/rok"

Tyto ceny mně vyšly nejlépe u ČSOB a pojistník by byl samozřejmě OTEC a ne já.. :D :lol:

Také řeším zabezpečení vozidla:

- určitě chci tajný vypínáč - někdo z okolí Liberce, kdo stím má zkušenosti, popř. poradí kde mi to pořádně udělají..?

- vyplatí se koupit něco na volant a pedály..?

- jinak mam klasicky alarm s hlídáním vnitřího prostoru a Construct...

Zatím díky za tyto rady do začátku, abych mohl v klidu jezdit a spát, po-té už jen to "příjemnější" :wub:

Odkaz ke komentáři

vzal bych kompletní pojištění, za rok to není zase tolik pěněz a když by ji někdo "odvezl" tak aspoň něco dostaneš a nezůstanou ti oči pro pláč ...

Co si představuješ něco na volant a pedály. RS pedály jsou spíš na efekt, pokud nejsi závodník tak rozhodně nepoznáš rozdíl :D. A na volant určitě nic, leda vyměnit za jiný a tam už záleží co se ti líbí.

Odkaz ke komentáři

Jo to vím, ale má to takhle každej druhej a v tomhle státě nehodlám platit nic navíc, co není potřeba :wallbash:

Jinak na tátu komplet se vším 6tis na sebe jen povinné 6tis, takže asi tak :)

Což se týče toho TP atd.. Stihneš to poslat zítra?

Máme sice v pondělí poradu jak obvykle, ale zkusím tam zejtra ráno hned s otevíračkou naběhnout, odhlášení by snad nemělo být na dlouho. Pokud by tam bylo moc lidí, tak bych tam sjel v úterý. Snad nebudou kolegové moc žbrblat, že jedu pozdě. Jestli se zítra zadaří, tak bych to večer mohl vzít někam směr Liberec. Co ty na to? Při tom bych si vyzvednul tu zapomenutou pojistku.

Jestli mate v rodine malou motorku nebo treba karu za auto, tak si nech na sebe pojistit tohle. ;) Po par letech muzes nechat prehlasit auto, az budes v nejaky bonusovy skupine.

jo, to je řešení.

tak ať Octa slouží! původně měla bejt moje :)

a potkal jsem tě včera v Lestkově palec.gif

pokud chceš tajný vypínač, tak mi písni SZ a předám ti kontakt pivo.gif

Jelikož jsme se o tom bavili po telefonu, tak Krokouš není ten co mi furt volal, klidně snad 10x během půl hodiny :smich: :smich: Tenhle borec byl z Sauto a už jsem z něj umíral. Nakonec mi pak volal, že na sjednaný termín nepřijede :wacko:

Odkaz ke komentáři

Ale jde o to jestli daná pojišťovna zohledňuje bonusy získané za pojištění mopedu/vozíku při pojištění auta. ;) Zjisti si jestli pojišťovna někoho z rodiny neumožňuje přenesení bonusu na rodinného příslušníka - mohl bys mít bonus třeba 50% a zároveň by se načítal bonus i Tobě.

Odkaz ke komentáři

tak ať Octa slouží! původně měla bejt moje :)

a potkal jsem tě včera v Lestkově palec.gif

pokud chceš tajný vypínač, tak mi písni SZ a předám ti kontakt pivo.gif

Poslána SZ :)

Ale jde o to jestli daná pojišťovna zohledňuje bonusy získané za pojištění mopedu/vozíku při pojištění auta. ;) Zjisti si jestli pojišťovna někoho z rodiny neumožňuje přenesení bonusu na rodinného příslušníka - mohl bys mít bonus třeba 50% a zároveň by se načítal bonus i Tobě.

Uvidím, zítra to obvolám no, dnes mi to nikdo nebral :D

Máme sice v pondělí poradu jak obvykle, ale zkusím tam zejtra ráno hned s otevíračkou naběhnout, odhlášení by snad nemělo být na dlouho. Pokud by tam bylo moc lidí, tak bych tam sjel v úterý. Snad nebudou kolegové moc žbrblat, že jedu pozdě. Jestli se zítra zadaří, tak bych to večer mohl vzít někam směr Liberec. Co ty na to? Při tom bych si vyzvednul tu zapomenutou pojistku.

jo, to je řešení.

Jelikož jsme se o tom bavili po telefonu, tak Krokouš není ten co mi furt volal, klidně snad 10x během půl hodiny :smich: :smich: Tenhle borec byl z Sauto a už jsem z něj umíral. Nakonec mi pak volal, že na sjednaný termín nepřijede :wacko:

Tak pokud to zítra nestihneš, tak se nic neděje, já mam stejně volno až st,čt takže dřív nemám čas to jít přihlásit... :( Jinak pokud to stihneš, tak nemam problém se sejít :) Do cca 20.00hod budu v Jabloneci nad Nisou a po 20.00hod budu už v Liberci :) Kdyžtak MT na mně máš pro lepší domluvu zítra.

Odkaz ke komentáři

Jsem si dneska odebral lísteček s pořadovým číslem, vyčkal jsem hodinu až na mně dojde na registru řada a u okýnka mi frajer říká, že mám jít do jiných dveří, že se tam na odhlášky lístky neprovozují. Jsem kurva trošku zuřil a vystál druhou frontu, která byla naštěstí na 10 minut. Ale to jsem mohl být už dávno v Praze...

Odkaz ke komentáři

Jsem si dneska odebral lísteček s pořadovým číslem, vyčkal jsem hodinu až na mně dojde na registru řada a u okýnka mi frajer říká, že mám jít do jiných dveří, že se tam na odhlášky lístky neprovozují. Jsem kurva trošku zuřil a vystál druhou frontu, která byla naštěstí na 10 minut. Ale to jsem mohl být už dávno v Praze...

Rozumím. Jinak tím navečer jsi myslel kolem 18.00 nebo kolem 20.00hod..? Popř. Ti hodím GPS, kde jsem... No a kdyby se Ti sem nechtělo jezdit, je to přeci jen zajížka jako pes, tak to pošleš poštou :pivo:

Odkaz ke komentáři

Tak včera jsem úspěšně dostal originál velký a malý TP :)

Také se mi podařilo uzavřít povinné ručení spolu s pojištěním proti odcizení a pojištění všech skel :)

Dnes jsem byl na vinfotu a také opískování skel a registraci vozu do cebie.

Dorazila mi také originál zelená karta a mam evidenčku, takže zítra hurá pro nějaké pěkné čísla a vše napsat na sebe :)

Odkaz ke komentáři

:blink: to čumím :D Pískování skel :o Aby jsi nedal do zabezpečení víc jak stála Octa ;)

Jsem rád, že vím, kde auto skončilo a budu znát jeho další osud. U těch předešlých jsem si vždycky říkal, že bych chtěl znát jejich další osud.

Neboj, pískování i s registrací u Cebie mně stálo 849,- :pivo:

Jojo budeš nás mít pod "kontrolou" :P

pískování skel = VINko v dolní části ;) některý pojišťovny ti na tohle dají slevu na pojistném, takže se to za 2-3 roky vrátí ;)

Nemám tam teda Vinko, ale nějaký kód, který mam i na ty kartičce a je tam nalepený ten čtvereček, že to je registrovaný vůz :) O víkendu hodím nějaké fotky :pivo:

Odkaz ke komentáři

Tak dnes jsem byl auto konečně přihlásit, dostali jsme celkem dobré značky, viz. fotky :D :pivo:

Jinak jsme zajeli aspoň do myčky, aby to vypadalo :palec: Není to zase tak hrozné co? :wub:

Také máme omytý motorový prostor, bylo to potřeba! Fotky dodám zítra :pivo:

Ale otázka na "TomasB":

- jeden údaj je výměna oleje, to mi je jasný.

- druhý je repas turba, ten mi je taky jasný.

- ale třetí je výměna vzduchového filtru, nebo něčeho jinýho...?

Díky Tome :pivo:

http://krookous.rajce.idnes.cz/Octavecka

user

habaki

Odkaz ke komentáři

Tak dnes jsem byl auto konečně přihlásit, dostali jsme celkem dobré značky, viz. fotky :D :pivo:

Jinak jsme zajeli aspoň do myčky, aby to vypadalo :palec: Není to zase tak hrozné co? :wub:

Také máme omytý motorový prostor, bylo to potřeba! Fotky dodám zítra :pivo:

Ale otázka na "TomasB":

- jeden údaj je výměna oleje, to mi je jasný.

- druhý je repas turba, ten mi je taky jasný.

- ale třetí je výměna vzduchového filtru, nebo něčeho jinýho...?

Díky Tome :pivo:

http://krookous.rajce.idnes.cz/Octavecka

user

habaki

Jo, to by měl bejt myslím filtr. To tam takhle psal kámoš co to servisoval. Až budeš dělat olej, tak na něj koukni a případně vyměň. Moc ale na tom filtru najeto nebude, měnil se při nějaké výměně oleje.

Odkaz ke komentáři

Tak mi přišel email, že mam aktivovaný účet jak na octaviaclubu, tak zde na fóru :pivo:

Kde mam zažádat o "Na diskuzním fóru si pro jistotu zažádejte i ikonku člena klubu, která vám otevře další možnosti fóra jakou jsou skrytá sekce, vetší limit soukromých zpráv a příloh příspěvků apod."...? ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...