Přejít na obsah

Pretesnenie filter - dehydrátora

Guest Richmondn

Doporučené příspěvky

Guest Richmondn

Dobrý deň,

potreboval by som poradiť ako povolovať skrutku z plastu na kondenzéry kde sa nachádza pod skrutkou filter-dehydrátor. Mám presne na tomto mieste únik chladiva a neviem či sa mi to podarí povoliť, inak asi budem musieť vymeniť celý kondenzér čo predstavuje vraj rozobratie celého predku auta?

Ak viete dáke typy ako to spraviť úspešne budem vám vďačný.

Richmond

PS: Ďakujem za Váš vzácny čas a ochotu.

:palec:

Odkaz ke komentáři
Guest Richmondn

:lool:

Takže, musel som si technicky odpovedať sám a poradím ak sa Vám to hodí, Vzal som 14 mm imbusový kľúč ktorý som najprv v rôznych smeroch poohýbal a potom za pomoci dlhšej trubky som nakoniec zátku otvoril vyčistil a napokon pretesnil.

Ďakujem a možno to niekomu pomôže.

Ja som ušetril 350e namiesto originál servisu kde chceli meniť trubku a napokon to bola zátka.

;)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
Guest Richmondn

Na rozobratie filterhydrátora som použil kľúč nie 14mm ale z USA sady, ktorý bol veľkosťou 14,3mm.

Potom som ten kľúč veklal v zátke do strán a napokon som po ňom poklekpak aj kladivom,

A potom som pomali a s citom použil nástavec "lešenársku trublu" ale s rozumom a citom a nie silou!!!!!

Povolila skrutka.

Po povolení na skrutke je na "guličkovom závese" zavesený filter dehydrátor, Dá sa to nadvyhnúť ale nie vybrať lebo guličky nepustia.... ak by si chccel vymeniť buď zasa vysavačom vysať alebo otočiť kondensér "opačne" demontáž montáž.

Ja som vyčistil závit za pomoci nožíka a ihli za asistencie vysavača hlavne v kondenséry, nasadil som novú gumičku namiesto pôvodnej a pridal som ešte jednu pod hlavu a nefuči po zmontovaní

Veľa šťastia

Prepáč že tak neskoro nebol som na PC

:lool:

Takže, musel som si technicky odpovedať sám a poradím ak sa Vám to hodí, Vzal som 14 mm imbusový kľúč ktorý som najprv v rôznych smeroch poohýbal a potom za pomoci dlhšej trubky som nakoniec zátku otvoril vyčistil a napokon pretesnil.

Ďakujem a možno to niekomu pomôže.

Ja som ušetril 350e namiesto originál servisu kde chceli meniť trubku a napokon to bola zátka.

;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...