Přejít na obsah

Jaryskovo Capuccino

Doporučené příspěvky

Podle mě to škrtá i když jedeš sám ne? Měl jsem auto asi o 1cm výš než ty a stejně to škrtalo o zem. Stačilo když jsem třeba zatáčel a ta zatáčka byla z kopce. Ono na rovince to moc neškrtá (když se jede pomalu), ale jakmile se přejíždí z kopce nebo do kopce a půlka auta je nahoře a půlka dole, tak to uprostřed auta dře o zem. Proto jsem ho zvednul, teď to mám snížené o 3cm a tyhle problémy (zatím) zmizely, ale stejně jezdím opatrně a stejně se bojím, kde to škrtne. Asi tam půjde za nějakou dobu ten sériový zpátky.

Odkaz ke komentáři

Mas to moc pekny!!!zadni cerny svetla k tomu jdou..jeste bych dal vsechno do barvy ty spodky narazniku a klidne nechal cerne listy..xenony a masku klidne chrom..at to neni moc preplacle..jak chces ty..zrcatka jdou ke strese..moc pekny..mozna ty mlhovky mi moc nesedi ale to je vec vkusu tveho..jinak moc pekne sis ji udelal!! :palec:

ty ty bocni listy mas v laku ze??spatne to jde videt na narazniku jo ale na dverich nevim ale asi jo..tak to sorry tak je to pekne..jen spodky do barvy a to co jsem psal zbytek!!Povedeny fakt!!Nebo jeste masku cernou nebo RUZOVOU?? :wub: to je tezke :D ty urcite uz mas svou predstavu :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...