Přejít na obsah

Stylerova modra octavka :)

Doporučené příspěvky

Tak, lady sa pohli a rodicia si konecne kupili striebornu O2 combi :D ."Stara" ostava mne, samozrejme za symbolicku cenu(rodicom som dal polovicu realnej hodnoty auta). Super je, ze ju mame od nova, takze viem v akom je stave, viem ze aktualne 148 300 km su realne najazdene kilometre a viem co bolo menene a co bude treba menit :) Je tam sice len 1.6 AEE ale na moje mestske jazdenie to uplne staci. Aj ked sa v duchu smejem ked si spomeniem ako sme v tom isli 5-ti + kufor nalozeny po plato :D. Auto nema ziadne upravy, ked nepocitam mnou nedavne domontovanie D.O. a vystrelovakov. Chysta sa vymena rozvodov, vodnej pumpy a potom nasleduju kolesa a hudba a vymena tych hnusnych potahov :D. Ziadnu prerabku na facelift neplanujem, vsetko pekne ostava ako je :) ...MOZNO budem riesit faceliftove svetla ale nie je to iste... Pridavam foto :) (ta strieborna combi je otcova :D )

51388186.jpg

Tu uz je trosku zaprasena...

57198090.jpg

27362679.jpg

Odkaz ke komentáři

Vitaj v klube. Tak AEE mam aj ja. Nie je to sice nic moc vykon, ale tak ak v nom si len sam,popripade s frajerkou ,ako ja,tak ten vykon uplne staci a da sa s tym aj predbiehat :palec: , samozrejme taka 3jka ,minimalne 3200 otacok, kde zacina max.krutiaci moment a smrt v ociach :D Ja ho pouzivam hlavne mimo mesto.

Co sa tyka svetiel,mam tiez tieto sklenene. Hovori sa,ze maju horsiu svietivost ako po face. A zevraj ked do toho nechces davat velke prachy, staci zohnat predface svetla cire z Laurin&Klement verzie. Nebudu mat ten face tvar, ale budu cire a zevraj svietia lepsie ako tieto. Teda ja som uvazoval max nad touto zmenou svetiel. Ale dal som si tam ziarovky Osram Nightbreaker Plus a vidim s tym celkom slusne, tak uz nad tym nerozmyslam.

Odkaz ke komentáři

Takze to mas minimalne predek facelift. :rolleyes:

Nie nie, vymenu by som urobil len ak by netrebalo menit nic ostatne, naraznik, masku atd.

Jedine tak ako vravi duke . Nepaci sa mi ta mania prerabky na facelift...Ja by som ani auto ktore je prerobene na facelift nekupil. Moze tam byt riziko ze motivacia prerabky nebola len design ale aj nejaky ten stret so stromom, ak chapes :D

Duke: No ano, jazdim vacsinou sam. To predbiehanie je fakt "o gule" niekedy :D Predbieham jedine ak ten predomnou ma vyslovene brzdi inak nemam potrebu sa niekde ponahlat...Dole kopcom to ide aj na 4-ke :D

Odkaz ke komentáři

Vítej mezi náma, octule vypadá moc zachovale a pokud nejsi nějaký závodník, tak tento motor určitě stačí ;) . Co se týká světel, tak dopředu dát buď z LaK nebo lepší žárovky (Osram Night Breaker), ale co bych ti doporučil, tak dej dozadu faceliftová světla, to auto s tím strašně moc prokoukne, taky jsem dal ty zadní face světla a bylo to úplně jiný auto :palec:

Odkaz ke komentáři

Nie nie, vymenu by som urobil len ak by netrebalo menit nic ostatne, naraznik, masku atd.

Jedine tak ako vravi duke . Nepaci sa mi ta mania prerabky na facelift...

Ty si ale napsal, ze tam chces face svetla. Ale co psal duke, tak to jsou predface svetla, jen jsou ciry. Mas v tom bordel trochu. :huh:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...