Přejít na obsah

Martypovo RSo

Doporučené příspěvky

Chipman: Jo jo, OII RS... :rolleyes:

KOKYN: Presne tak Rado..A v dubnu bude,ale az koncem,takze besedu spolu jeste nestihneme..

Petr: Jasne Peto,neboj uvidis ji.. :lol:

Spooky: No o tom STI jsem hodne premyslel,ale pak tak nejak rozum zvitezil...Ono STI opravdu neni auto na to,aby se s nim najelo 25-30tis. rocne...Teda pokud nemas faaaakt hodne penez.. :D ...jo a bude to predface.. :)

Odkaz ke komentáři

No mas pravdu ohledne tech dilu a udrzby..to bylo to,proc jsem si rekl,ze "je na to auto jeste cas".. :rolleyes:

Interier..Fakt je,ze japonci jsou jinde,nez evropani obecne a koncern taktez..Ale tak u STI bych luxus nehledal,tam by to bylo vylozene kvuli schopnostem auta.. :lol:

Jinak ja tuhle stravil cca 500km za volantem A4 z roku 2003 a muzu rict, ze i v koncernu jsou znatelny rozdily...Ta audi je proste jinde,nez Octavka,jak I, tak II...

Je to proste OOOO no... :D

Upraveno uživatelem Martyp
Odkaz ke komentáři

Kamarade,nemam cas na hledani...

Ale jo, Tomassony budou dobry myslim.. :( A o tom RS introsi jsem neco tusil,nez jsem dnes nahledl.. :angry: A nema je nekdo na OII? :D je pravda,ze zmenu to chce.. :D

No mas pravdu v tom,ze bily a la rallye ma kde kdo,ale primo rallye ne... :D :rolleyes: a mas to.. :D

Hele,taky do nej reju,neboj.. :D

Prej vybral,ale nekoupi..Ze jsi s tim mel prej prijit o 3 mesice driv.. :D

Odkaz ke komentáři

Vitto: No jo,je to jarda.. :palec: Ja nevedel, ze ji kupuje, myslel sem, ze uz ji ma nejak dyl... :)

Vojta: Jj.. :D taky jsem zvedavej,co s ni vyvedu.. :D Uz nejakou vizi mam.. ;) Jak vis, tak ja kola mit "musim",takze uz to resim..jsou tam ted OOOO R8 replika v 18", tak premyslim,zda necham,nebo vymenim.. ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...