Martyp Odesláno Červen 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2009 Prihodim par fotek lizatka, ktere melobyt momentalne potazene karbonem,ale asi to neklapne,pac ten clovek je picus... Fotky jsou starsiho data.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Červen 27, 2009 Sdílet Odesláno Červen 27, 2009 vypada to zajimave,ale ja osobne bych to na autí nedaval,uz takhle ten predni naraznik je nizky a na ty nase krasny silnice,kde je sama dira,by si clovek koledoval,ze by to odrel,pripadne ztratil :) Driv jsem taky o necem takovem uvazoval,ale rychle jsem si to rozmyslel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Balrog Odesláno Červen 28, 2009 Sdílet Odesláno Červen 28, 2009 Fakt pěkný lízátko,vypadá hodně dobře na autu.Proč jsis ho nedal do barvy auta? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2009 Diky..Do barvy sem ho nejak nechtel,nevim,ta stribrna mi na to nesla..Nechaval jsem ho potahnout carbonovym vlaknem,tak jako mam zadni difusor..jenze ten picus to za rok nebyl schopnej udelat..Tak s tim ted budu laborovat,co s tim..mozna prebrousim a vemu jen cernym sprejem....Do barvy skoro stopro nepujde.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červenec 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2009 ja se zeptat jak ti auto reaguje,kdyz by jsi dal v 50 petku,kdy tocis 1200ot. Tak jsem to zkousel...Auto se sebere plynule,bez kuckani a relativne "rychle"...Ale me to nejak nejde pres usi a pres srdce... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červenec 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2009 (upraveno) Tak jsem zas neco malo robil..Jsem sam zvedavej,jak to dopadne... Jalikoz uz me po roce prestalo bavit cekani a slibovani toho,ze uz pristi tyden bude lizatko potazeny carbonem,tak jsem si rekl,ze vic,nez oni to zmrskat nemuzu..Tak jsem si sehnal karbonovou tkaninu a vrhl se na to...Jeste je na tom sice fura prace,ale tak snad z toho vyleze neco koukatelnyho... Nejdriv cvicne vicko pojistek na baterce...Na foto je v prvni fazi a zbyva jeset naka vrstva pryskyrice a brouseni...... A pak se slo na lizatko.. ;) No uvidime,jak to cely dopadne..... :lool: :D Upraveno Červenec 6, 2009 uživatelem Martyp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Červenec 6, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2009 Martyp: tak prece jsi nezapomnel:-) ja jsem tu ted dlouho nebyl:-),ja nevim taky bych nikdy holku RSáckou netyral,ale me se nezda,ze by mi to slo pres usi a srdce:-),mozna ze mas lepsi sluch a jeste kdyz pri 90(2200ot)proslapnes petku tlaci nebo az dyl? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Červenec 6, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2009 kdo si hraje nezlobi, jsem zvedav jak to bude vypadat :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Červenec 6, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2009 Kdyz to bude vypadat dobre, tak ti dam nejaky veci na masinu, resili jsme to spolu pres SZ na SHforu, posilal jsi mi nejaky odkaz, jestli si pamatujes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červenec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 JJ pamatuju.. :) Prijimam objednavky.. ;) Ba ne,zatim ne..Uvidime,jak dopadne tohle..Tehle vikend bude halda brouseni,asi jeste jedna vrstva pryskyrice,at to ma hloubku a pak se bude finisovat.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 šikovnej chlapec :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 10, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 super pne, ja sem to nekde zahlid ale uz nevim kde, kolik ta tkanina kostuje? :P sem ted premyslel ze az budu mit OII tak bych tam neco carbon udelal :P hihi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červenec 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 Diky.. Hele,ja mel tu tkaninu for free..Diky tomu,ze chlapik,co to mel delat nebyl schopnej za rok a pul dokoncit.. Jinak i ja uz mam v hlave,co bych hodil do carbonu, kdyz by vse klaplo a byla ORSII... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červenec 18, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2009 A vytvor pokracuje...Potazeni je hotove a zalite v pryskyrici..V tyhle forme je to uz cca 14.. Minuly vikend a dnes jsem si hral s nekolika ruzne hrubyma,nebo spis jemnyma smirglama... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červenec 18, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2009 ...jak jsem psal vyse..Tady uz vybrouseno do roviny a "polomatu" ted jeste zakapnout par poru pryskyrici,jeste prebrousit a pak se uvidi,jestli jeste prijde prelakovani,aby to melo hloubku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marťas Odesláno Červenec 18, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2009 vypadá to fajne.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 (upraveno) Pěkná práce :) ,ale já bych to Jaruně dát nemohl ,už teť jsem dal pořádnou nálož přednímu nárazníku ,půjde znovu na lak. Upraveno Červenec 22, 2009 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Červenec 25, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2009 Parádní změna panečku ... akorat jsem si nějak na ty chromy vzadu zvyknul no a kde je sport maska?.) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červenec 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 Diky.. :( No jo,chromy vzadu..Tak znas to,jednou za cas je treba zmeny.. :) A neboooj,sportovni maska uz je zpet na aute.. Tyhle fotky jsem udelal hned,jak jsem auto prezul. O vikendu chci auti napucovat a asi udelam i naky aktualni fotos.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 a nechceč napucovat ještě jednoc auto :) ,že bych se zastavil,mám to jak uhel špinavé :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 Diky.. No jo,chromy vzadu..Tak znas to,jednou za cas je treba zmeny.. :( A neboooj,sportovni maska uz je zpet na aute.. :D Tyhle fotky jsem udelal hned,jak jsem auto prezul. O vikendu chci auti napucovat a asi udelam i naky aktualni fotos.. ;) Jasny,hold,zmena je zivot .. ale slusi ji to :) ... Uz se tesim na nejaky novy snimky ;) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 Mno pekné ! Pozerám, že tu sa tiež pracuje ;) ! Tá žltá RS v bazáre je tá z Nemecka, o ktorej sme sa vtedy bavili ešte na SH? Vyzerá stále fajnovo ;) ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 Marty kde jsi pořídil tu karbonovou tkaninu??? jinak to lízátko vypadá hezky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červenec 31, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 Hehe,diky Jero.. Matty7: no,bohuzel budu rad,kdyz na svym aute zvladnu za vikend,co bych chtel.. Giancarlo: Diky.. Jo jo,ta zluta RS v bazaru to je presne ona..Opravdu stav 1A... Sterny: Tkaninu jsem poridil od typka,ktery to mel puvodne carbonem potahovat.. Ovsem jestli ji proda samostatne,netusim... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Červenec 31, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 hmm a mohl by ses ho zeptat jestli by jí mohl prodat a případně za kolik???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červenec 31, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 Jj muzu zkusit,az pojedu kolem.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Červenec 31, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 dík dej vědět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 17, 2009 (upraveno) Tak dlouho se tu nic nedelo.. Od pondelka ma auti vymenej oil a vse kolem..Jeste se pri vymene objevila jedna mala prasklinka na odvzdusnovaci hadici.. :/ takze dnes probehne nakup nove a oprava a v sobotu huraaa cesta na dovcu.. V sobotu taky probehl historicky okamzik a to nas spolecny prvni poharek za 3.misto v TOP 5 OI na OC srazu na Rozkosi,coz mi udelalo velikou radost... Ale bohuzel lizatkojeste neni hotovy.. Neni cas... Upraveno Září 17, 2009 uživatelem Martyp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Září 17, 2009 Sdílet Odesláno Září 17, 2009 protoze ses vecne vylitej ale k poharku gratulace .-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 17, 2009 Sdílet Odesláno Září 17, 2009 jj, gratulace pane kola prostě dělaj auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.