pentadius Odesláno Říjen 2, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2009 Diky panacku.. ;) Myslis Braidy,nebo puvodni Mille Miglia? :D Jasně že Braidy, ty púvodní Migle Miglia byly ee :D Už se těším, až zase pokecáme na besídce ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Říjen 3, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2009 Jsem ani nevedel, ze tam mas ty zadni chromovy svetla.. Nemel bys fotku jak to sviti v noci?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Říjen 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2009 (upraveno) Jasně že Braidy, ty púvodní Migle Miglia byly ee :DUž se těším, až zase pokecáme na besídce ... Heh, prej ee.. Taky se tesim na pokec na besede..dlouho sme se nevideli.. Skoda Montenegro: Diky.. :D Konwas: Mel jsem,ale cca v pulce tyhle sezony-kdyz jsem koupil Braidy, jsem tam dal zpet origo..Uvidis v dalsich prispevkach :D Jo..A fotku asi nemam..Zkusim pohledat..nicmene sivit dobre,jsou videt, smerovky taky a couvacky svitej,jak krava.. :D Upraveno Říjen 3, 2009 uživatelem Martyp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Říjen 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2009 Behem zimy,nekdy v unoru slo dolu jeste lizatko z podnarazniku,koupil se difusor od MiloTecu..A to vse z toho duvodu, ze jsem oboji nechal potahnout carbonem..A cekal jsem relativne dlouho,nez bylo vse hotove........ Jezdilo se dal a dal, prehoupli sme se s pres hranici 100km a najednou tu byla druha spolecna sezona.. Asi prvni upravickou v dalsi sezone byl novy volant a to volant z ORSII.. Nasledoval kup Audinacky anteny..Lak,jeji uprava a montaz.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Říjen 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2009 Cca mesic na to se jelo na folie..Jsou to SunTek s propustnosti 35%..vsude stejny.. Plus jeste jsem si vymyslel jednu kravinku a tou bylo natazeni folie i na zadni svetla..myslim,ze jim to celkem prospelo.. V aute taky neco potukavalo a bylo to ulozeni ramen a stabiku,takze volba byla jasna...Powerflex.... A pribyly loga na kapotu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Říjen 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2009 Po ctyrmesicnim cekani byl konecne aspon difusor hotovej..Takze jsem nevahal a naimplantoval ho na auto.. Tady par fotek z montaze... A po dalsich dvou mesicich prisla maska MiloTec... :D A k tomu vsemu doping v podobe upravy ECU.. :D by Sportmotor... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Říjen 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2009 Dal uz se nic v lonske sezone nedelo..Snad jen, ze jsem si na zimu pridal malicko vic svetla,pac jezdim skoro porad za tmy.. Pokracovani zas priste... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 4, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2009 co to máš za zimáky Martine? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Říjen 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2009 Prosim Te,to jsou origo skodovacky kola vyrobeny primo pro RS na zimu...Rozmer 5,5x16 ET 36. Udajne kvuli tomu,aby tam sly dat v pohode retezy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 No mám dojem že zima tam u vás už začne. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mršťa Odesláno Říjen 8, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2009 Pěkná historie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Říjen 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 Diky... :P Jinak lizatko jsem minuly vikend dodelal a uz je konecne na auto...Ale vcera,kdyz sem pospichal a predjizdel,tak na silnici lezela nejaka mrtva kocka,nebo co...Takze prisly dve rany a 6 sroubu vytrzenejch a lehce popraskana pryskyrice na lizatku.... Tak to zitra budu zase asi ladit.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 12, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 no to je v p... máš aspoň foto, jak to "vypadalo" ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Říjen 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 Jj,mam,vecer,bo zitra ho sem nahodim.. Bych se z toho pos*al... Nicmene lizo na aute je porad,jeste na to musim kouknout v klidu a na svetle,jak moc utrpelo a prisroubovat ho poradne zpatky...Nastesti ale aspon drzi pohromade.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 12, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 tak snad to nebude tak hrozný! kua, takový práce a pak nějaká blbá kočka.. :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Říjen 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 (upraveno) Jj Daku,to mas pravdu... Los lizatkos fotos.. :P mobilos.. :) Upraveno Říjen 15, 2009 uživatelem Martyp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 16, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2009 pořiď si mobil s lepším foťákem s lízem je to hned hezčí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Říjen 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2009 Ty voe,tohle ma 5mega fotak.. Ale bylo blby svetlo a blesk uz na to nestacil.. :smich: Jinak diiiik.. taky se mi to vic libi.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Říjen 16, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2009 Pekne lizatko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Říjen 16, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2009 Tohle lizatko si taky chci koupit, ale pod muj neRS naraznik.. kolik to cca stoji? Da se to objednat ve škoda/vw servisu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Říjen 16, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2009 kurňa:-),máš to pěkný Martyp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Říjen 16, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2009 Tohle lizatko si taky chci koupit, ale pod muj neRS naraznik.. kolik to cca stoji? Da se to objednat ve škoda/vw servisu? cupra Leon, cca 700,- pod face nárazník jde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Říjen 19, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2009 cupra Leon, cca 700,-pod face nárazník jde cena v SEAT servisu dle ETKY i reality 570,-. Číslo dílu by mělo být 1ML 805 903 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 19, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2009 Los lizatkos fotos.. mobilos.. :D Skvelos lizatkos a celos autos moc peknos ! :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Říjen 19, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2009 Diky diky panove.. Jinak,je to presne jak pisete,snad i cislo dilu souhlasi, Peto, jen ta cena je jak kde..Co jsem poptaval nedavno u Klokana a na Jarove,tak Jarov cca 670,- klokan malicko min...Nejlevneji jsem se doptal v Amond Kladno cca 590,- No zlo,jak ty ceny litaj.... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Říjen 19, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2009 cupra Leon, cca 700,-pod face nárazník jde Ja by to taky htel za 700kc.....jenom je to nemozne :D...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Říjen 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2009 Proc by to melo byt nemozne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Říjen 26, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2009 podívej se kde bydlí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Říjen 26, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2009 Diky diky panove.. Jinak,je to presne jak pisete,snad i cislo dilu souhlasi, Peto, jen ta cena je jak kde..Co jsem poptaval nedavno u Klokana a na Jarove,tak Jarov cca 670,- klokan malicko min...Nejlevneji jsem se doptal v Amond Kladno cca 590,- No zlo,jak ty ceny litaj.... člověče já ho kupoval 2x - nejdřív loni Auto exner a pak před Rozkoší v Liberci Auto Koutek a oboje tuším 560 a nějaký drobný. Přesně podle ETKY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Říjen 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2009 To je husty, Peto.. Sou to kurvy,s cenou si sachujou,jak chtej..To je jako kdyz jsem shanel podtalkovou hadici,na svy auto...580,- v auto Stylu a 670 u klokocky....A to dle etky mela byt za cca 13€..No zlo.. Tome,nemam cas koumat takovy veci... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.