Přejít na obsah

Muj modrej darecek

Doporučené příspěvky

pokud máš origo rs tam můžeš v pohodě tlumiče tohle malé snížení zvládnou :) víc jak 3cm už musis měnit i tlumiče do 3.cm je to v pohodě co se týká komfortu tak naprosto v pohodě :) objednej si tu řadu pro kit (černé pružiny ) pro sport jsou už víc než 3 a jsou červené

Odkaz ke komentáři

Tak toto zaújma aj mňa. Mierne ma hnevá, že je RS tak vysoko. Čo sledujem ostatné vozy, ktoré stretávam, tak mnohé sú nižšie ako ja. Neverím, že majú komplet podvozky.

Tieto pružiny by to elegantne vyriešili :prcprc:

Viete niekto o nejakej stránke na SK, kde sa dajú objednať ( popr. kamenný obchod )? Našiel som toto: http://www.agauto.sk/detail/sportove-pruziny-eibach-skoda-octavia-ii-limousine-2.0-fsi-1.9-tdi-2.0-tdi-10914.html

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem prekopal ty stredove poklicky se zelene na cernou...docela zacinam uvazovat ze si ty kola necham...jen stale nevim o kolik to pustit dolu,2cm jsem zjistil ze bude malo,asi by to chtelo 3cm,co vy na to?(Na chalupu nejezdim,plne nalozenej taky ne,jen obcas ta rozbita Praha ale za cenu hezkeho auta jsem schopen nektera mista tady vypustit...)

post-8583-0-55250200-1343478132_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...