boukic Odesláno Červenec 22, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2012 To je pravda, kup jedině nějaký originály nebo kupuj jenom disky od renomovaných výrobců, žádný číny, repliky apod Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Červenec 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2012 OK,diky za rady... Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 22, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2012 Dal bych ten spoiler do cerna..vic vynikne nez v te barve!!! A ty kola fakt..nekupuj ciny..radeji nejake co maj TUv koukni tady jsou tez celkem pekna kola a za dobre ceny alukola.com Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Červenec 22, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2012 mam si myslím nejsou zase takový bláta......... Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 23, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2012 MAM ma hoodne lidi a jsou spokojeni i kamos je ma na passatu 4moutino v 18tkachj a spokojeny!! Kazdy podle toho jak jezdi si myslim..muzes mit sebelepsi kola a kdyz jezdis jak hovado a nedavas si pozor a nekdo vjizdis do dur a opiras se o patniky tak je jasne ze kazde kolo se nici Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červenec 23, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2012 MAM jsou v pohodě, měl jsem je na jedničkové Octě v 17" a byl jsem spokojený. Jsou to němci tuším, takže kvalitní výroba. Pamatuju si, že když jsem tenkráte sháněl repliky z Audi A8, tak MAM byly jednoznačně nejdražší a měly nejlepší recenze. Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 23, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2012 presne jak pise Storm..byli drahe a hoodne lidi je chtelo..jsou pekne!! A kvalita tomu odpovida si myslim..mam plno veci od nemeckeho vyrobce na aute a nikdy jsem nemel problem Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Červenec 23, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2012 tatak, mam jsou německá kola a s rsw se to asi nedá rovnat...... tak jsem se k tomu vyjádřil a nejsem koukám jediný tohoto názoru Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Červenec 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2012 KolcaDiky chlapi za nazory a rady,docela se mi libi tyto,co na ne rikate a jeste detail,do jake hodnoty ET muzu na 18 jit aby to pasovalo? Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Červenec 23, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2012 a co kola od bazyho? jsou k mání a jsou to jedny z nej kol tady na foru...... budou slušet i tvojí modrý B) vím, budou okoukaná od bazyho, ale budeš pořád jedinej kdo je bude mít Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Červenec 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2012 Myslis ty OZ?Uz jsem na ne koukal...chci kola do cerna,neco jako tyhle... Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 23, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2012 Supééér čéče, ten vychlamaný řidič jsi ty? :palec: Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Červenec 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2012 Jooooooooooooo...hlavne ze si tady retusuju znacky,ja uz to je.... :lool: Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 23, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2012 No pecka,ten strih a ta hudba k tomu uplne sedi!! Za me perfekto numero UNO :palec: Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Červenec 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2012 Diky moc...to je jen tak odpo na rychlovku u kafe...Tesim se ze se dostanu na nejaky nas sraz a tam si teprve natocim a pak nastriham poradne video! Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 23, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2012 Tak to drzim palce! Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Červenec 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2012 Kluci,chtel bych to pustit dolu o cca 2cm,je mozne pouzit tyto pruziny?Můj odkazTerd vubec nevim jakou mam nosnost,tyhle jsou do 1100... Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červenec 24, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2012 Zdar tyhle mám taky na své rs a velká spokojenost !! Kvalita ale na netu je seženes i levněji Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Červenec 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2012 Super,takze je muzu klidne supnout i na combi?Koukal jsem po netu ale zatim jsem je levneji nenasel,musim kouknout na tvoje fotky jak to vypada...to znamena ze muzu pouzit pouze tyto pruziny,jine upravy neni potreba? Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červenec 24, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2012 pokud máš origo rs tam můžeš v pohodě tlumiče tohle malé snížení zvládnou :) víc jak 3cm už musis měnit i tlumiče do 3.cm je to v pohodě co se týká komfortu tak naprosto v pohodě :) objednej si tu řadu pro kit (černé pružiny ) pro sport jsou už víc než 3 a jsou červené Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Červenec 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2012 Fajn,tak to jsem chtel slyset,vic nez ty 2cm bych to uz davat nechtel,bylo by to hezci ale hlavne v Praze neprakticke... Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červenec 24, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2012 Jj taky to tak mám jinak bych nezajel na chalupu . . Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 Tak toto zaújma aj mňa. Mierne ma hnevá, že je RS tak vysoko. Čo sledujem ostatné vozy, ktoré stretávam, tak mnohé sú nižšie ako ja. Neverím, že majú komplet podvozky. Tieto pružiny by to elegantne vyriešili Viete niekto o nejakej stránke na SK, kde sa dajú objednať ( popr. kamenný obchod )? Našiel som toto: http://www.agauto.sk/detail/sportove-pruziny-eibach-skoda-octavia-ii-limousine-2.0-fsi-1.9-tdi-2.0-tdi-10914.html Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Červenec 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2012 Dneska jsem prekopal ty stredove poklicky se zelene na cernou...docela zacinam uvazovat ze si ty kola necham...jen stale nevim o kolik to pustit dolu,2cm jsem zjistil ze bude malo,asi by to chtelo 3cm,co vy na to?(Na chalupu nejezdim,plne nalozenej taky ne,jen obcas ta rozbita Praha ale za cenu hezkeho auta jsem schopen nektera mista tady vypustit...) Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 28, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2012 Dal bych to 3cm dolu a cerna kola..ty co mas prestrikat na cerno..vis jaka by to byla pecka?? :palec: Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Červenec 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2012 To jsem si presne rikal,ale kdyz na to opticky pohlednu,pripada mi ze budou pak docela velke mezery mezi blatnikem,nebo to klame?(myslim na sirku,ze bude kolo prilis zalezle dovnitr,aby to vypadalo dobre,resily by to podlozky ale ty nechci...co ty si myslis... Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Červenec 28, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2012 Mě osobně se černý kola nelíbí. Úplně na autě zaniknou a nejsou vidět. Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 28, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2012 JJ podlozky by to vyresili to je pravda..koukni ke Zdenovi77 ten to ma to same co ty cerne ty střejne kola a podlozky..uplne pecka..koukni k nemu a uvidis sam ju?? Kdyz to snizis ty kola nezaniknou..kdyz to nechas vysoko cerny kola nedavej!! Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Červenec 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2012 JJ,diky,jdu mrknout... Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky