Přejít na obsah

Muj modrej darecek

Doporučené příspěvky

magnum >> tak v pátek to asi neklapne bo mám po noční a před noční a stará má odpolední a někdo musí vyzvednout děcka ze školy. Jedině by to šlo ve čtvrtek. To budu sice taky po noční, ale moja má volno, tak by vyzvedla děcka ona. Stejně stávám kolem dvanácté, takže by nebyl problém tam být cca kolem druhé a ve 4 bych zase musel vyrazit z5 abych stihnul noční na 6.

Princes nejede bo má, jak to nazvat.... rodinné důvody :lol: :lol: :lol: a má ranní, takže končí ve 2 a to už bych zase nestíhal já.

Upraveno uživatelem martink52
Odkaz ke komentáři

to by bylo lepší, ale tak kolem jedné bych tam byl, ok? hoď mi kdyžtak na FB do sz přesnou adresu kde. Cca ve 12 bych vyjel z Ov. Dříve ne, protože jedu zase šňůru nočních a do cca 12ti chrápu. I když jak čumím na mapy, tak Břidličná nebo Bystřice vyjdou skoro stejně daleko, takže je celkem jedno kam pojedu. Vyber si sám, každopádně jsem schopen vyjet v těch 12 a cesta je cca kolem hodiny. :lool:

Upraveno uživatelem martink52
Odkaz ke komentáři

Ok tak to Martas nechame na tu Bystrici pod Hostynem,to bude lepsi at uz jsem tam potom primo u zdroje,kameru beru sebou,adresu do Bystrice pod Hostynem ti zitra upresnim telefonem,taky bych tam mel kolem 13 hod.byt.Jinak dnes probehla navsteva motorpower a pocity z autorizaku skoda jsou opet smisene,sice mam auto ciple(a fakt dobre,coz jsem moc rad)to jsem uz konecne zjistil ale kontrolka DPF muze svitit jak chce,jak mi pan ze servisu rikal ze mam filtr DPF celkem cistej,tak opravdu teda mam,protoze tam vubec neni....nechapu proc mi to ze skodovky nerekli,na vsechno navic tam kaslou,v pondeli vymena vstriku,pak motorpower a vymazani kontrolky DPF a zase snad jenom jezdit :palec:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...