Skychodec Odesláno Září 24, 2013 Sdílet Odesláno Září 24, 2013 jj to je můj strejda zubař :) už se těšim na nějaký srázek... budu jsem koukat průběžně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wiky1008 Odesláno Září 24, 2013 Sdílet Odesláno Září 24, 2013 Tak to je on, ale moc se s ním neznám, jenom že tu bydlí, zdravíme se a spíš s tátou se znají. Tak někdy na srázku no ;-) David W. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wiky1008 Odesláno Prosinec 2, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 (upraveno) Přátelé, vůbec to tu nežije :-) Co takhle spanilou jízdu za Paula Walkera ? Na Facebooku je nebo už bylo spoustu těchto událostí, ale na Karlovarsku nikdo nic nepořádá. Ruský K.Vary asi Paula neznají :-( R.I.P. PAUL WALKER :-( Spanilá jízda za Paula Walkera, Karlovy Vary Jízda k uctění památky Paula Walkera, Sokolov Upraveno Prosinec 6, 2013 uživatelem wiky1008 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Cajik20 Odesláno Únor 21, 2014 Sdílet Odesláno Únor 21, 2014 Zdravím pánové, Prosím o radu, mate dobře zkušenosti s nejakym mechanikem nebo servisem tady ve Varech(potrebuji vyměnit olej v Tiptronicu a udělat komplet servisní prohlídku, pokud mozno aby měli diagnostiku). Do origo. Servisu se mi nechce, moc nevěřím vymenkarum. Díky za odpovedi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 21, 2014 Sdílet Odesláno Únor 21, 2014 V Sokolove PJ servis (Bo tak nejak.Maji stranky PJ shop) Je to u Bodurka (modra benzinka kdyz jedes zadem nahoru k onu) Bohuzel na telefonu ti to asi lepe nevysvetlim,jedine ti pak kouknu na presnou adres a tak doma na PC.Ale trwba ti tu mistni poradeji neco bliz a lepsiho... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Skychodec Odesláno Září 2, 2014 Sdílet Odesláno Září 2, 2014 Dobrý den přeji všem :) měl bych na Vás takovou otázečku a to pro to že mám takový docela specifický problém. Mám již delší dobu nepojízdné auto, protože mi nestartuje zřejmě nějaký problém v elektro instalaci vozu. Přiznám se před tím než se to stalo jsem se v tom trochu hrabal, ale jenom jsem si na spínané 12V napětí u rádia zapojoval subwoofer. Ten jsem potom i odpojil abych předešel nějakému nechtěnému odběru. Ale auto jsem nabil ale za cca 2 dny bylo vše zase při starém. Jeden z hlavních důvodu proč jsem to ještě nedal do servisu je že mám přetržené nebo spíše vypadlé lanko na otvírání přední kapoty, takže se nedostanu do motorové části, tím pádem nenstartuju jinak než přes rozjezd a to se mi dělat mockrát nechce. Bojím se že mi ventily dají pusu pístům a to auto můžu odepsat. A tím pánové a dámy nekončím ale tím Vás nebudu obtěžovat. Abych se dostal k jádru pudla, neznáte někoho kdo by mi přijel pomoci s otevřením kapoty bez lanka a nastartoval mi a rovnou si auto odvezl do správky. Jde mi o to že jsem vždycky narazil na lidi kteří říkali jaký jsou to kamarádi a jak jsou levní a pak jsem platil jak mourovatej. Nebo jsem jezdil do servisu kde jsem za výměnu výfuku dal 8000,- kč což mi příjde docela přemrštěné. Pokud někoho takového znáte, moc rád bych Vás poprosil o kontakt, dále už si to s dotyčným vyřeším třeba po telefonu nebo osobně. Předem děkuji za odpovědi Adam Odvody 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mirek3377 Odesláno Březen 11, 2015 Sdílet Odesláno Březen 11, 2015 taky se hlasim jako novy jsem z Marianskych Lazni tak kdyby byla nejaka akce a byl bych doma tak bych se rad zucastnil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oct19.TDI81KW Odesláno Červen 3, 2015 Sdílet Odesláno Červen 3, 2015 Taky se hlasim :D :) Cheb :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spojař Odesláno Červenec 4, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2015 Ahoj, jsem z Hranic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdick Odesláno Červenec 12, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2015 Je tu prosím někdo ochotný s diagnostikou? Nějak mi nechce táhnout turbo a už mi svítí i kontrolka motoru, tak bych potřeboval přečíst chyby... Jsem ze Sokolova, v nějaký rozumný vzdálenosti (Cheb, KV, ...) nemám problém dojet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin666Belial Odesláno Červenec 30, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2015 Zdravím, jsem nováček ze Sokolova, do aut moc nědělám a proto se nebojím na cokoliv zeptat... :) Když by měl být někde krajskej sraz, tak se rád zůčastním... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka26 Odesláno Červenec 30, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2015 Ahoj, chci se zeptat jestli někdo pojedete na sraz do Žamberka v pátek od Karlových Varů ??????? Kdysi jsme jezdívali na srazy (Fordí) celé kolony a bylo to moc prima!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
prndak Odesláno Srpen 7, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2015 Zdravím z Karlových Varů ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
prndak Odesláno Srpen 30, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2015 Zdravím z Karlových Varů ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka26 Odesláno Září 11, 2015 Sdílet Odesláno Září 11, 2015 Zdravím z Karlových Varů ! Tak Tě taky zdravím. Tady je asi mrtvo.Ve Varech se nic neděje. Na srazu v Žamberku jsme byli jenom my a dvě auta z Aše. Ostuda :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stan - pilot Odesláno Listopad 17, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2015 Ahoj vespolek, jak vám to všem jezdí? A co 1. servisní prohlídka, vaše zkušenosti - např. s vlastním olejem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CAT Odesláno Listopad 25, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2015 Zdravím vás jsem také z K.V. Jiří 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dobrozlak Odesláno Prosinec 17, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2015 Co Varáci? Nějaká akce před Vánoci? Teoreticky v pátek bych mohl mít hotové auto, tak že bych ho v sobotu, po měsíci a půl, vzal provětrat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka26 Odesláno Prosinec 17, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2015 Nech to na jaro. Ted to nemá cenu.Až bude teplo,dáme spicha. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin666Belial Odesláno Leden 29, 2016 Sdílet Odesláno Leden 29, 2016 (upraveno) Lidičky z KV kraje, prosím doporučte do jakého autorizivaného servisu bych měl zajet na pravidelnou servisku? Máte zkušenosti? Na Schönera všichni nadávaj, ale o ostatních se nic nedovím, když se zeptám... Sorry jestli to sem nepatří a předem děkuju za odpovědi a názory... Upraveno Leden 29, 2016 uživatelem Martin666Belial 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka26 Odesláno Leden 29, 2016 Sdílet Odesláno Leden 29, 2016 Ahoj, to musíš do autorizovaného ?????? Dneska už je to snad jedno ????? Třeba: Volkswagen CAR POINT Karlovy Vary Chebská 361/55 Karlovy Vary, Dvory http://www.autoservicegarage.cz/ http://www.cz.trost.com/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin666Belial Odesláno Leden 29, 2016 Sdílet Odesláno Leden 29, 2016 Ahoj, to musíš do autorizovaného ?????? Dneska už je to snad jedno ????? Třeba: Volkswagen CAR POINT Karlovy Vary Chebská 361/55 Karlovy Vary, Dvory http://www.autoservicegarage.cz/ http://www.cz.trost.com/ Ahoj, neříkám že musím, jenom jsem se ptal který by za to stál... Samozřejmě bych nejraději servis, kterýmu bych mohl věřit, že udělaj svoje poctivě a nenatáhnou mě... Prostě jsem chtěl nějakou recenzi od zdejších škodovkářů... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pan Vik Odesláno Únor 4, 2016 Sdílet Odesláno Únor 4, 2016 Ahoj, neříkám že musím, jenom jsem se ptal který by za to stál... Samozřejmě bych nejraději servis, kterýmu bych mohl věřit, že udělaj svoje poctivě a nenatáhnou mě... Prostě jsem chtěl nějakou recenzi od zdejších škodovkářů... ;-) ahoj můžu doporučit auto Škoda- seal cheb- když mám problém tak jedu tam,dávají slevu na díly i na práci moc ochotný všechno mi vyřešily ,jinak zdravím taky jsem od Chebu Jinak zdravím všechny z Karlovarského kraje,Cheb-Mariánské Lázně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin666Belial Odesláno Únor 4, 2016 Sdílet Odesláno Únor 4, 2016 ahoj můžu doporučit auto Škoda- seal cheb- když mám problém tak jedu tam,dávají slevu na díly i na práci moc ochotný všechno mi vyřešily ,jinak zdravím taky jsem od Chebu Jinak zdravím všechny z Karlovarského kraje,Cheb-Mariánské Lázně Díky za info... Sondoval jsem různě na netu a zatim Sael jako jedinej vypadá nejlíp... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 30, 2016 Sdílet Odesláno Duben 30, 2016 Tak jak tady žijete chalani? Jedu tam k vám na týden na dovolenou... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pan Vik Odesláno Květen 1, 2016 Sdílet Odesláno Květen 1, 2016 Tak jak tady žijete chalani? Jedu tam k vám na týden na dovolenou... ;-) a kam to bude chlape? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 5, 2016 Sdílet Odesláno Květen 5, 2016 Podstrani jsem ubytovanej... Ale není moc signál... Dycky jen když někam vystřelim na kole... Dyztak SMS nebo WhatsApp (774 6 6 5 4 5 3) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin666Belial Odesláno Květen 5, 2016 Sdílet Odesláno Květen 5, 2016 Podstrani jsem ubytovanej... Ale není moc signál... Dycky jen když někam vystřelim na kole... Dyztak SMS nebo WhatsApp (774 6 6 5 4 5 3) Člověče a které Podstrání? Máme jich tu víc... B) Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 7, 2016 Sdílet Odesláno Květen 7, 2016 U Sokolova... Směrem na Krásno... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kelli7 Odesláno Květen 27, 2016 Sdílet Odesláno Květen 27, 2016 Nejaky Srazik ve Varech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.