Blindwolf Odesláno Červen 22, 2012 Sdílet Odesláno Červen 22, 2012 Čau pánové, potřeboval bych radu. Dneska se mi ozvaly divné zvuky z motoru. Znělo to jako když někde poblíž pracuje pneumatické kladivo. Sice ne tak hlasitě, ale zvuk byl dost podobný. Dělalo to při volnoběhu po dobrždění na semaforech. Po přidání plynu se zvuk ztratil. Po klesnutí otáček zpět na volnoběh se to opět ozvalo, jako kdyby něco dobíhalo nebo co. Nestalo se to na každých semaforech, ale během 20 minutové jízdy asi 3x. Když jsem přijel domu, zkoušel jsem ještě přidávat a ubírat plyn, jestli se to ozve znova, ale už nic. Nevíte někdo, co by to mohlo být? Škoda Octavia II r.v. 2006 1.9 TDI 77 kW, motor BXE najeto 104 120 km dvoukolka, manuální převodovka Díky za odpověď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Červen 22, 2012 Sdílet Odesláno Červen 22, 2012 nemel si nohu na spojce? me todle delala dvouhmota na 01 octavii 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blindwolf Odesláno Červen 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2012 Myslím, že neměl. Bouchat to začlo cca 1 vteřinu po zastavení a klesnutí otáček na volnoběh. Ale abych řekl pravdu, zatím jsem to úplně nevypozoroval. Jen doufám, že dvouhmota to neni :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 23, 2012 Sdílet Odesláno Červen 23, 2012 sam jsi si odpověděl dvouhmota na 100% sam jsi si odpověděl dvouhmota na 100% 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blindwolf Odesláno Červen 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2012 Tak mám nový poznatek. Skutecne to dělá po zastavení, když dám nohu ze spojky. Druhá věc se týká startování zahrateho motoru, kdy naskočí v pohodě, ale při natočení se ozve rána z motoru a celý motor poskoci. Asi to fakt vypadá na dvouhmotu, co? To mě přivádí ještě na dotaz, jestli se to může projevit ještě nějak jinak a co by se mohlo stát,kdyby to odešlo totálně? Může to nějak poškodit motor nebo spojku, popřípadě znepojizdnit auto? Dik za odpověď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 24, 2012 Sdílet Odesláno Červen 24, 2012 začne se ti trast motor čím dál víc nepůjde pořádně radit prostě tohle neriskuj a co nejdříve si to nech někde udělát ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červen 24, 2012 Sdílet Odesláno Červen 24, 2012 Je potrebné vymeniť celú spojku alebo čo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 24, 2012 Sdílet Odesláno Červen 24, 2012 přesně tak prodává se celý set tzn. Lamela ložisko přitlačak a setrvak mrkni na cc autodily 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blindwolf Odesláno Červen 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2012 přesně tak prodává se celý set tzn. Lamela ložisko přitlačak a setrvak mrkni na cc autodily Něco jako tohle? http://www.cc-autodily.cz/setrvacnik-se-spojkou-4?brand=SKODA&model=OCTAVIA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.