Guest lupiinek Odesláno Červen 25, 2012 Sdílet Odesláno Červen 25, 2012 Zdravím prosím o radu, uz tak ca mesic pozoruji že když přidám plyn a zvýší se otáčky lehce se zachvěje nebo zavybruje pohlaha v autě. Nevíte co by to mohlo být? V servise mi tvrdí že bud padající palivo nebo hlava a vstriky? diky za radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Červen 25, 2012 Sdílet Odesláno Červen 25, 2012 Ještě by to mohl být třeba nějaký silenblok motoru nebo nedej bože setrvák. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 25, 2012 Sdílet Odesláno Červen 25, 2012 může to být dost věcí setrvák, vstřiky , kloub, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest lupiinek Odesláno Červen 27, 2012 Sdílet Odesláno Červen 27, 2012 tak v tydnu od 9.července jsem objednanej do servisu samozrejme ne autorizovaneho tak jsem zvedav. Pan sevisak se projel v aute a rekl ze to vubec neni motor ale ze si mysli na 99% ze to je vnitrni kloub nejaky za 9500kc. tak dam vedet, udajne DSG na to trpy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.