Přejít na obsah

1,9TDi by martink52

Doporučené příspěvky

jj, já když začnu, tak nevím kdy přestat :lol: :lol:

uvidíme, když tak koupím ještě jednu sadu, ale ET40 a budu mít jednu na léto a jednu na zimu s tím, že vzadu nechám ET35 a na předek bych dal ET40 a až bych šel do těch 19" tak bych jedny prodal. Furt ale nevím, jestli to lízátko nechat matné nebo nalakovat do barvy auta.

Toto mi vrtá hlavou,ale otázka je jestli by to šlo na octu B)

http://auto.aukro.cz/predni-brzdic-ferrari-f430-i2490471765.html :prcprc:

http://auto.aukro.cz/zadni-brzdic-ferrari-f430-i2490471764.html :prcprc:

Odkaz ke komentáři

tak to nevim..vim ze kluci davaj z Porsche..nevidel jsem u nikoho z ferrari..tak treba budes unikat jinak ten spoiler jsem si myslel ze je v carbonu pokud ne a nemas nic na aute matneho tak ho dej do barvy no asi..A nebo mat!! :palec: Nevim chtelo by to videt jak to prijde prilozit k tomu a pak se rozhodnout :palec: v tom matu by to tez nebylo spatne at to trosku vynikne kdyz to budes mit v laku tak by to zas moc neviniklo u me to jde do cerna bo mam cervene auto a cernou at to vynikne do barvy to nechci u tebe je mensi problem ze mas auto cerne :lol: tak bych zkusil ten mat a nebo carbon folii :palec:

Odkaz ke komentáři

princes >> ty brzdy jsou jen úvaha, spíše jsem nakloněn tomu nahodit komplet Bremba :palec:

To lízátko asi hodím do lesklé a nebo ho nechám nalakovat do červené s bílýma tečkama :lol: :lol:

šulda >> právě, že navalený v octě jsem většinou v práci :pivo: :pivo: tam je na to času dost :P jako šperk jí nemám, ale ona tvrdí, že mě má místo peněženky :lol: :lol:

Odkaz ke komentáři

grt :pivo: :pivo: :pivo:

na každé straně jsou 2 a na každém výstupku (takové ty zuby) je dírka a těch je 5

edit/ čučím na tu fotku a je tam ještě jeden, před těmi zuby, ale nevím přesně za které se to uchytí, to necham na těch co to budou montovat, ale nahazovat se to bude zároveň s pružinama ať je to při jednom. Tak snad příští týden. Záleží na tom, kdy přijdou pružiny.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...