princes Odesláno Červenec 12, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2012 Tak to jo sorry,ja bych to mel za 5 no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2012 princes se zamračí a nepotřebuje mračítka jinak THX za názory, už tu mám před sebou na stole nové znaky, pedály a ploutev a začíná mi v hlavě hlodat červíček zvaný 45/50, takže asi objednám ještě dnes :pivo: za 5h? njn jsme zapoměli, že nemáš čas spěchat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2012 Tááák, proběhla mi tu návštěva ;) :palec: a musím něco udělat s těma kolama :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ballu Odesláno Červenec 12, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2012 zdá se mi to?? a nebo tam stojí dvě krasavice?? super káry kluci, gratuluji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2012 THX, ale jak princes postavil svojí káru vedle mojí, tak jsem se málem začal stydět za ty kolca asi to urychlím a nebudu čekat do jara. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ballu Odesláno Červenec 12, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2012 ne nadarmo se říká: kola dělaj auto B) viď? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 12, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2012 kolik za ty holý kola?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Červenec 12, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2012 Luxus kary hosi..;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2012 vevca >> zůstanou prozatím jako zimáky ;) edit/ a ještě nic nekupuju zatím, první je na řadě duplex 26.7. potom budu řešit co dál a je tam nový znak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 13, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2012 Přesně taky tak zháním na zimu. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Červenec 13, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2012 martink52>> No pěkně panáčku valíš Všechno moc pěkný FL bez mračítek brrr, ty světla se mi prostě nelíběj ale jak dáš mračítka je to pecka Osobně bych ještě nechal znak i v předu ale každýho věc ;) Až to doladíš bude to za 1 Já teď dolaďuju hlavně rodinu tak na mou O II vychází jen provozní náklady B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2012 THX mobilní maestro :lool: S rodinkou to mám ok, i když taktika boje tuningu je pro mojí peněženku krutá Nahodil jsem zadní lampy, polovička dostala botky aby nepindala, nahodil jsem předek, dostala další dvoje a děcka foťák, ale mám klid, i když za ty úplatky bych měl podvozek Hlavně, že je doma klid. Dokonce i pro ten duplex jede se mnou, takže zase mám takové tušení, že úplatek bude nutný. Nebo změním taktiku tuning boje a nechám jí ať to zaplatí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 13, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2012 super,diky za foto,musim udelat neco s predkem bo se za nej stzdim jak to postavim vedle martina nebo LiboraF 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2012 takže ty za čumák a já za kolca a podvozek, to bych raději aby to bylo naopak, bo by mě to vyšlo levněji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 13, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2012 jj to mas pravdu ale neboj pak uz zas nemusis do tak velkych veci dlouho vrazet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2012 jj takže to turbo, spojka a chip + bremba dostanu zadáčo :lol: začínám zvažovat místo trifidu tyto 17" et35 - opticky by mohly docela zvětšovat a prozatím to bude stačit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 13, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2012 Hodne nadupane...ber je!!! Zvetsovat to bude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2012 Asi jo no, takže to vidím tak, že do konce července bude hotov duplex a asi i kolca a pružiny :pivo: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 13, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2012 Tak to bude krutee potom musis prijet nebo ja je to jedno..bude to hoodne pecka kamo! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Červenec 13, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2012 Mě se ta přední maska dost líbí, ale štve mě že tam není ten znak, je to něco za něco ale fakt taky hezké! Uvažoval jsem o ní už dávno a tady je vidět že vypadá fakt hezky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2012 princes >> jasné, teď je řada na mě Hurikan88 >> problém s tou maskou je, že by mohla být kvalitněji udělaná Tak dneska pánové, přijela další návštěva :pivo: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Červenec 13, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2012 ty vado Libor hezké, kdybych tam byl i já tak to jsme skoro jako trojčata, děsný :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2012 jj a já se zase styděl za ty kola :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Červenec 13, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2012 Když už kola tak bych bral originály Neptuny nebo ty na Superbéčko...nevím jsem na ty originál věci radši, pak se to může zvrtnout! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 13, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2012 originaly pekny ale radeji bych neorigo takove co nema kazdy!! Lurna Martas....tos mi mohl napsat ze tam jede bych se stavil jaaaaj Martas,musi to proste dolu a kola!!!! Pak to bude pekny...nevim ale ci auto je hezci :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2012 Já nevěděl, že přijede zrovna dneska. Jj neboj dolů to půjde. Taky jsem pro neorigo kolca, origo má skoro každý. :P edit/ Hurikan88 >> teď jsem tak nějak rozebral nový znak a dal by se nalepit na tu masku bez znaku na ten výstupek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2012 Tak nějak to myslím edit/ tak, konečně nalepená i zadní RZ, akorát pattexu byly zbytky, tak půlka je pattex 50kg a druhá půlka pattex 20kg :lool: Tak ještě ploutev, ale tu jsem už dal včera k nalakování, protože byla matná a to by neladilo , tak jsem zvědav kdy to bude. A ještě jsem si udělal radost a rovnou objednal 45/50 edit2/ zadní znak jsem znova odlepil a nalepil, protože se mu nějak nechtělo držet a když už jsem se tak hezky nudil, tak dalších pár fotek :rolleyes: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 14, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2012 Vypada to nadupane s tema znakame...me se ten predek aj libi jeste bych to nalepil jak ty jsi to udlelal a dal kolem toho to chrom kolecko bez toho podkladu ale je to pekny nad tim jsem taky premyslel kdybych dal sportovni masku a ten znak nahoru Vedle toho Supa to je takova raketa..vypada to dobre! A koukam ze 50/45 objednany!!! Parada!! Dobre si udelal Ted jeste ty kola co jsi tady naposled daval...se mi libily 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2012 Jj ty kolca taky, ale raději bych ET 42, 35 mi přijde už moc, tak ještě chci pohledat. Jaké ET má octa v techničáku? edit/ zase se mi kapku odchýlil ten zadní znak, tak už mě neba oboustranka a rovnou jsem koupil od pattexu chemopren extrém, tak uvidíme, ale až nebude pršet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 14, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2012 ja to mam taky prilepene lipidlem nez oboustrankou! Nevim jake tam ma myslim ze ET47 ja mam ET40 a pohoda..predtim na tech kolech co se ti libili jsem mel ET35 a lezlo to ve predu a jak bych to snizil tak by to skrtalo tak ma 18x8 ET40 a neskrta nic! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.