princes Odesláno Červenec 6, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2012 Jasne ze origo tmavy plast neboj,zadbna foliie!!Jsou primo s Autopalu VISTEONU za 1600,- Libor je ma taky od jednoho co tam robi ale za 3tis to bych nedal tak sem si je sehnal u nekoho jineho levneji,ma jich hoodne kdybys pro nekoho chtel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2012 Já za ně taky dával 3k a mám je od toho stejného co Libor :wallbash: Ještě by to chtělo přední ztmavené, ale to asi jednině fólie co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 6, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2012 jo vsak ja vim kdyz si mi napsal ze je mas od Libora tak mi bylo jasne ze je mas za 3,kdbys napsal me...ma to tu odeme uz hoodne lidi treba aj Romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2012 princes >>> ještě k tomu srazu, jsem sice furt v rachotě, ale můžete se přijet srazit k porubskému Toraxu (parkoviště před lídlem je dost velké) jsem tu skoro denně od 18:00 do 06:00 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 6, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2012 oukej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2012 Jedna fotka interéru a zbylé foceny teď v práci když se tak trochu nudím (už raději vozím foťák, protože jak jsem viděl fotky mobilem ze špáru, tak kvalita děs) :lool: :lool: Už jen duplex a nový znak a prdel bude hotová Po víkendu předek a pak začnu šetřit na kolca, podvozek a brzdy :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ballu Odesláno Červenec 6, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2012 zajímavý jak taková drobnost jako tmavší světla tu prd.l změní k lepšímu (hezčímu) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2012 jj, proto jsem to sem dal, ale bohužel všechny auta co tu mám mají firemní polep :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 Brutalni,jen svetla a odstranit napisy a je to parada,taky to tak mam a skvele!! Pockej az tam das ten znak!!! Bude to jeste brutalnejsi a ten duplex hmmmmmmmmm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 Takže duplex objednán, jen čekám na zavolání od nich a teď jsem objednal ploutev, pedály a znaky na citigo edit/ tak jsem byl u nás na firmě a strojit se bude zítra, v 8:00 tam mám být s autem takže jak půjdu zítra na noční, tak si ho vyzvednu a hned nafotím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 hmmmmmmmmmmmmm,tak to jsem zvedavej,az to bude tak bych zajel omrknout,muzem se pak domluvit! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 Ty jsi vlastně taky z Ov, že? No budu na toraxu zítra od 18:00 do 06:00 a autí už bych měl mít hotové, takže se klidně stav. :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 ok,uvidim jak zitra a jak ne tak jindy ale tesim se bude to pecka uvidis!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 Jj vpoho, jsem tam skoro pořád (dělám jen noční), akorát když tak písni, občas si přehodím směnu. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 ok sefe,a mam prijet primo k TOraxu nebo kde?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 jj, hned vedle je taková šedá budka a kdybych tam nebyl, tak jsem na obchůzce, tak počkej tak 5-10 minut. Je to porubský torax aby jsi nejel do zábřehu :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 pockej to jsou 2?? Na ja vim kde je ten jak je smer shopin tak tam?? koukni do meho vlakna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ballu Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 tak jak Marťas, kdy budou další fotky? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 ballu >> zítra večer hned jak přeberu auto a šichtu princes >> ty myslíš ten v zábřehu, ten je kousek od shopinu, ale já jsem v porubském a ten je přímo naproti tesca a je to ulice sjízdná 2 a kvůli tobě jsem si dal kolečko do práce a vyfotil ti to :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 ty jsi blazen :D ok aj diky za sipku do kukane :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 Vpoho autem jsem v rachotě za 2minuty :P a aspoň jsem zkontroloval a vyplatil mlaďase ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 skvele,snad me nebudes taky kasirovat.... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 já ho nekasíroval, já mu platil dnešní šichtu :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 Jaaaaaaaaaaaaaaaaj ser nan ho!! :D prachy si nech a zdrheeej ja te budu cekat v nastartovanym voze :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 :lol: jj a pak už budu střídat jen sám sebe a budu dělat nonstop 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 ja ti pomuzu,neni problem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2012 jj a dopadne to jak před pár měsíci s kolegou, když si pro něj přímo na pobočku v Zábřehu dojela zásahovka Táááák auto odevzdané, tak doufám, že to bude večer hotové. Šel jsem z práce domů pěšky a málem mě to zabilo. edit/ teď mi volali ohledně výfuku a nakonec to bude tak, že si udělám menší výlet a 26.7. v 9:00 mám být v Chlumci nad Cidlinou a hned mi to tam i namontují :pivo: a tmíto THX romariooovi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Červenec 10, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2012 Koukám že mám s martink52 skoro úplně stejnou zadnici :lool: Já tam mám teda navíc jen koncovku výfuku, zatím.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2012 Výfuk bude jak jsem psal obpříspěvek 26.7. a já nemám stěrač :P ale auto bude až zítra, protože mi teď volali, že nějak zapoměli na úchyty mlhovek a vodící lišty :wallbash: takže se to hned objednalo a přijede to noční várkou (takže si to sám přeberu :lool: ) a dopoledne to nahodí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 10, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2012 no parada,uz se tesime!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.