Přejít na obsah

1,9TDi by martink52

Doporučené příspěvky

To je nejhodnější pes jakého znám a to si nedělám prdel. Každého by umlátil ocasem jak s ním pořád vrtí :lol:

Vzal jsem ho po dlouhé době do rachoty, protože jsem šel pěšky, do auta ho neberu, je z něj mooooc chlupů a nedá se toho zbavit. :wallbash:

edit/ Stavoval jsem se na firmě, že si vezmu konečně auto a ejhle vypadá stejně jako včera :wallbash: :wallbash: tak jsem to řešil s jedním tam od nás a kabeláž je hotová, prý jen to nastrojit, tak jsem zvědav jestli to do 6ti stihnou. Už mě to přestává bavit.

Díval jsem se i na tu nalakovanou masku a vypadá OK, tak jsem zvědav jak bude vypadat na autě.

Odkaz ke komentáři

Konečně doděláno, i když jedna věc mě dojala, nebylo lepidlo, tak jsem jim dal oboustranný pattex a nalepili mi tím mračítka :wallbash: :wallbash: tak snad to po cestě neuletí :lol:

A další na řadě je duplex :pivo: :pivo: potom podvozek a kola ;)

edit/ tak nalepená RZ, ale jelikož jsem kopyto od přírody, tak doufám, že jí po cestě neztratím :lool:

Ještě světla udělali tak, že denní jsou ledky a parkovačky hodili tak do ledek :palec:

post-18599-0-47614200-1342025431_thumb.jpg

post-18599-0-55076400-1342025469_thumb.jpg

post-18599-0-18495700-1342025505_thumb.jpg

post-18599-0-29853900-1342025547_thumb.jpg

post-18599-0-46268700-1342028263_thumb.jpg

post-18599-0-88066600-1342028299_thumb.jpg

post-18599-0-57046800-1342028330_thumb.jpg

post-18599-0-97801000-1342028372_thumb.jpg

post-18599-0-88351300-1342028410_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

To ani ne, že by to lezlo ven, ale jak jsem na to čučel z blízka, tak jsem si všiml, že jedno mračítko je jiné než druhé, sice rozdíl tak 2-3 mm odhadem, ale jedno je prostě kratší. Takže zatím to nechám tak a až budu dodělávat a pilovat detaily (na závěr) tak asi vezmu mračítka z milotecu a nahodím nové. Stejně si toho málokdo všimne. S maskou je to stejné, taky je na jedné straně více odchlípnutá, ale jde to vidět jen z určitého úhlu. :wallbash:

Jinak po duplexu vezmu teda zatím pružiny 45/50 a 17" Trifidy nebo Laurely a později rovnou stavitelný a buď 18" OZ power nebo 19" Dotz tupac, to se ještě uvidí, ale letos to určitě nebude. K tomu bych chtěl už i komplet nové Bremba a chip s výměnou turba a spojky od TDifuna, ale to až po doplacení lízačky.

Storme, nedávno jsi mi před vchodem říkal, že ani nevíš jaké nové auto, když tak a co třeba dvojkového supa? Mi se třeba docela líbí passat cc, ale když jsem jich pár projel, tak bych to auto nechtěl, bo jsem si v tom připadal jak v ponorce a to ty by jsi tam byl jako sardinka. :P :lol:

post-18599-0-58257300-1342099454_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...