Hurikan88 Odesláno Červenec 10, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2012 Zadní stěrač chyba, neměl jsem ho jednou a jen nadával ale každého věc Zítra bude křídlo a znaky, už sem musim dát foto, nějak se to všechno prodloužilo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 10, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2012 to bys mel,ja taky nemam zadni sterac a nikdy jsem ho nepotreboval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2012 Jn taky ho nepotřebuji ;) Nějak se to natahuje, první svátky, teď chybí díly a zítra co? Příjdou na to, že přední nárazník namontovali dozadu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Červenec 10, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2012 To snad néé, ale ty ledky mi taky ještě svítěj na 50%, všechno bude kdy...kdo ví hlavně že mám všechno doma! :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2012 Hurikan88 >> já myslel mojí montáž nárazníku, masky a mračítek :P i když to vypadalo, že to asi píšu na tebe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 10, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2012 No jsem zvedav jak to bude vypadat,bude to brutus a elektriku ti zapoji taky tam?? Koukni ke me do vlakna :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2012 Tak zatím to vypadá tak (foceno skrz okno ) :wallbash: takže nic nového pod sluncem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 10, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2012 Pekne!!!! ja prijedu jestli to vyjde ve ctvrtek kolem 19:30 hej?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2012 Ouuu kéééj, dneska tu mám stejně společnost :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 10, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2012 oooo kruci :P ja sem hodnej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2012 To je nejhodnější pes jakého znám a to si nedělám prdel. Každého by umlátil ocasem jak s ním pořád vrtí Vzal jsem ho po dlouhé době do rachoty, protože jsem šel pěšky, do auta ho neberu, je z něj mooooc chlupů a nedá se toho zbavit. edit/ Stavoval jsem se na firmě, že si vezmu konečně auto a ejhle vypadá stejně jako včera :wallbash: tak jsem to řešil s jedním tam od nás a kabeláž je hotová, prý jen to nastrojit, tak jsem zvědav jestli to do 6ti stihnou. Už mě to přestává bavit. Díval jsem se i na tu nalakovanou masku a vypadá OK, tak jsem zvědav jak bude vypadat na autě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2012 Konečně doděláno, i když jedna věc mě dojala, nebylo lepidlo, tak jsem jim dal oboustranný pattex a nalepili mi tím mračítka :wallbash: tak snad to po cestě neuletí A další na řadě je duplex :pivo: potom podvozek a kola ;) edit/ tak nalepená RZ, ale jelikož jsem kopyto od přírody, tak doufám, že jí po cestě neztratím :lool: Ještě světla udělali tak, že denní jsou ledky a parkovačky hodili tak do ledek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 11, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2012 No do pi... tak to je brutus kamo!!!!!!!! LIBI???? Tak zitra tesim se jak malej!! ty parkovacky jako ledky jak ti to udelali....to tak ma byt kamo oriogo RS to tak ma..ne ze to mas jen ty i ja to mam a vsichni co maj RS FL naraznik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2012 No jasan, že líbí, ale kola to chce jiné a snížit. To já nevěděl s těma parkovačkama, bo je nikdy nepoužívám :P To říkám, že jsem kopyto od přírody 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 11, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2012 Jaaaaj..musim ti dat zitra skoleni na vsechno! Kola a snizit a bude to pecka kamo koukni ke me mam ten znak tam! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2012 Jj, ale první duplex ;) Školení néééé, co nevím to nepotřebuji vědět a co potřebuji vědět to vím Jj viděl jsem, máš to bombastic :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 11, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2012 Diky kamo..stejne ti dam skoleni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2012 :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 11, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2012 neboj Martas..to je vtip..tesim se ale.. Myslis ze to mam dat fakt na cernou lesklou?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2012 Popravdě mě spíše napadla matná černá edit/ něco na porovnání jak to vypadalo a jak to zatím vypadá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červenec 12, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2012 Dobre je to, ten RS nárazník udělá strašně moc. Jen mi připadá, že ty mračítka nějak lezou z té kastle ven, ale možná to dělá jen fotka. Podvozek s kolama pak udělají úplně jiné auto ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2012 To ani ne, že by to lezlo ven, ale jak jsem na to čučel z blízka, tak jsem si všiml, že jedno mračítko je jiné než druhé, sice rozdíl tak 2-3 mm odhadem, ale jedno je prostě kratší. Takže zatím to nechám tak a až budu dodělávat a pilovat detaily (na závěr) tak asi vezmu mračítka z milotecu a nahodím nové. Stejně si toho málokdo všimne. S maskou je to stejné, taky je na jedné straně více odchlípnutá, ale jde to vidět jen z určitého úhlu. Jinak po duplexu vezmu teda zatím pružiny 45/50 a 17" Trifidy nebo Laurely a později rovnou stavitelný a buď 18" OZ power nebo 19" Dotz tupac, to se ještě uvidí, ale letos to určitě nebude. K tomu bych chtěl už i komplet nové Bremba a chip s výměnou turba a spojky od TDifuna, ale to až po doplacení lízačky. Storme, nedávno jsi mi před vchodem říkal, že ani nevíš jaké nové auto, když tak a co třeba dvojkového supa? Mi se třeba docela líbí passat cc, ale když jsem jich pár projel, tak bych to auto nechtěl, bo jsem si v tom připadal jak v ponorce a to ty by jsi tam byl jako sardinka. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 12, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2012 Nadupane kamo!!!Pekne kary mate ale fakt ty kola udelaj hoodne ted tomu chybi..ale vsechno chce cas! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ballu Odesláno Červenec 12, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2012 nádhera Marťas neskutečný, jak se ten předek změnil. princes musí mít radost, protože máš mračítka :D :D :D ne, teď vážně, hooodně povedená změna jen tak dál ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 12, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2012 furt ty mracitka jaaaj ja zadne nemam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 12, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2012 jdem?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ballu Odesláno Červenec 12, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2012 už jedu je to jenom 480 kiláků 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 12, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2012 no parada za 5 hod jsi tady :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ballu Odesláno Červenec 12, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2012 za 4, mám dvoulitra :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.