Peter Odesláno Červen 28, 2012 Sdílet Odesláno Červen 28, 2012 Octavia 1.8 20v 92kw - najeto poctivo 160 000 km .... Kola Shaper Champ 17" - 9.5J ( žádné podložky :P ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RadimCep Odesláno Červen 28, 2012 Sdílet Odesláno Červen 28, 2012 Uz jsem videl hodne veci, chcat psa proti vetru, zabu blut, ale tohle jsem jeste nevidel... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Červen 28, 2012 Sdílet Odesláno Červen 28, 2012 Uz jsem videl hodne veci, chcat psa proti vetru, zabu blut, ale tohle jsem jeste nevidel... No napadlo mě něco podobného..chudák auto.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 28, 2012 Sdílet Odesláno Červen 28, 2012 A to jako kdyz to na SH upada tak lezes tady a myslis ze tu udelas s timhle paradu??? Jedine co me na tve Octe zaujalo jsou ty mhly z OII v narazniku. Tot tak vse 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Červen 29, 2012 Sdílet Odesláno Červen 29, 2012 Tak být to před 7lety tak je to supr. Ale v dnešní době je tuning trošku jinde. Chtělo by to doladit. Ale vyloženě špatný to není. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Červen 29, 2012 Sdílet Odesláno Červen 29, 2012 Tak za tie roky sa tuning zmenil. Dnes je zaklad poriadny lak, kolesa a pustit to k zemi (teda aspon ten opticky tuning). Dnes znamena menej viac. Toto je skratka dost nevyvazene - vpredu RS naraznik, ktory tie hmlovky (alebo co to je) uplne zabili, dalej su tam prahy, ktore na nic nenadvezuju, akurat povedzme na ten zadny naraznik. Ale tvar tej linie . To sa pre celkovy tvar OI nehodi. Este sa mi na niektorych autach pacili prahy z feldy (bola taka doba ked to frcalo). Keby z toho zhodis par veci mas z toho celkom pekne auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Červen 29, 2012 Sdílet Odesláno Červen 29, 2012 Tak porad je to pekna lestenka..a zase to kazdy rok prekopavat podle toho co leti..podle me trosku moc kritiky nejsme tady snad na tuning srazu..;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 29, 2012 Sdílet Odesláno Červen 29, 2012 kola a snížení super, prahy bych sundal a zadní nárazník originál a je to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Červen 29, 2012 Sdílet Odesláno Červen 29, 2012 kola a snížení super, prahy bych sundal a zadní nárazník originál a je to No asi tak..;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Červen 29, 2012 Sdílet Odesláno Červen 29, 2012 kdyby si tam aspoň neměl ty prahy s tím zadním nárazníkem a deflektory, tak by to šlo. A ještě mně tam moc nesedí věci z O2, je to snad O1 ne, ty mlhovky tam prostě nesedí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peter Odesláno Červen 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2012 kdyby si tam aspoň neměl ty prahy s tím zadním nárazníkem a deflektory, tak by to šlo. A ještě mně tam moc nesedí věci z O2, je to snad O1 ne, ty mlhovky tam prostě nesedí. Tvl tak nechápu reakce na toto.. všem se líbí a je to snad OI ne??? :D toto modré http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/montaz-zrcatek-z-octavie-2-na-octavii-1 Tak porad je to pekna lestenka..a zase to kazdy rok prekopavat podle toho co leti..podle me trosku moc kritiky nejsme tady snad na tuning srazu..;) Tak mám to na doježdení...nešetřím jí už vubec..... toto je neprodejné,tak na doježdění do práce si myslím good , ještě udělám foto vnitřku ... tak sem zvědav kolika lidem se tu nebude líbit komplet ozvučení 6.1 od JBL a radio PIONEER AVH-8400BT kdyby si tam aspoň neměl ty prahy s tím zadním nárazníkem a deflektory, tak by to šlo. A ještě mně tam moc nesedí věci z O2, je to snad O1 ne, ty mlhovky tam prostě nesedí. Mlhovky mi tam po montáž moc neseděli to uznavam,ale když je s nima tak super vidět :) a prahy s naraznikem ... no přijde mi to divné když ten rs naraznik je celkem dost nižší než prah bez nastavce ... dolu už to dat nemužu , nevejdou se kola a podvozek weitec by měl možnosti mnohem větší než má teď.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Červen 29, 2012 Sdílet Odesláno Červen 29, 2012 Mlhovky . . . hádám že je v tom nacpaná pořádna HID sada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Červen 29, 2012 Sdílet Odesláno Červen 29, 2012 Mlhovky . . . hádám že je v tom nacpaná pořádna HID sada A ne jenom v mlhovkách 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peter Odesláno Červen 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2012 A ne jenom v mlhovkách No však jak píšu doma se vali xeny.....hid pujde do koše , ale zase HID oslnuje??? Neni nad špatně seřízeny halogeny...horší než seřízený HID :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 29, 2012 Sdílet Odesláno Červen 29, 2012 Vyborny duvod to do tech svetel porad s*at. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peter Odesláno Červen 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2012 Vyborny duvod to do tech svetel porad s*at. Jakou kritiku si od Tebe zaslouží komplet ozvučení 6.1 od JBL a radio PIONEER AVH-8400BT a přední sedadla z fabie RS ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RadimCep Odesláno Červen 29, 2012 Sdílet Odesláno Červen 29, 2012 Jako auto se ma libit hlavne tobe.... Ale Octavky jsou krasny v decentu... Nechapu bastleni narazniku z O2 na O1, svetel, atd. (zrcatka pochopim, pokud jsou to ty z O2 FL), ale tohle... Ty lemy, naraznik vzadu, svetla, zavarenej kufr... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Červen 29, 2012 Sdílet Odesláno Červen 29, 2012 http://vimeo.com/26601529 takový video... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peetrs Odesláno Červen 30, 2012 Sdílet Odesláno Červen 30, 2012 takový video... :) Tak porad je to pekna lestenka.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Červen 30, 2012 Sdílet Odesláno Červen 30, 2012 Nevim co ti prijde k smichu pred par lety to byla jina masirka..;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peetrs Odesláno Červen 30, 2012 Sdílet Odesláno Červen 30, 2012 No pojem leštěnka něco představuje, tohle to nebylo asi ani před pár lety Chápu, že se to majiteli nechce a nevyplatí nějak sundavat, tím si vysvětluju, že takový auta pořád ještě jezdí, ale označovat to za leštěnku je srandovní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Červen 30, 2012 Sdílet Odesláno Červen 30, 2012 Prijde ti to malo vypucovany a nalesteny..? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 30, 2012 Sdílet Odesláno Červen 30, 2012 (upraveno) Panove, rozhlidnete se taky nekdy mimo tu ceskou kotlinku. Vsechno je to relativni a zalezi, s cim kdo srovnava a jakou ma latku. Pokud vyhravas poharky na vesnici mezi sedlakama a pro mistni holky si king, tak ano, mas mistni lestenku a brutalne votuneny auto. Na sirsi cesky scene uz budes pro smich a na mezinarodni? Haha, to si snad kazdy domysli. Takze pro lidi, kteri se v tuningu pohybuji i za hranicema cr, tohle a spousta dalsich aut nejsou lestenky, i kdyz by majitel chtel. A vypucovanou a nalestenou mam doma Pandu, je to lestenka? Peter: Nauc se cist, prosim. Kdo umi cist, ma jasny Vorteil. ;) Moje reakce nepatrila tvoji hudbe v aute, v tom se ja nevyznam a nic mi to nerika, tak proto to nekomentuju. Jen me bavi duvody, proc davat hid sady. Ono prece spatne serizena svetla jsou daleko horsi, tak proc bych nemohl mit ja hid. ;) Ataner: Pred lety byla masirka Nokia 5110 a nebo treba Favorit v cerveny barve. ;) Upraveno Červen 30, 2012 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červen 30, 2012 Sdílet Odesláno Červen 30, 2012 Ja jenom nerozumim proc se zase pise druha stranka o tom jak je to skarede nebo je to nice.... opravdu me tu pomalu zacina srat, kazdy clovek ma svuj styl, ja nemam rad plasty, ale tady psat jak je to skarede a uz to neni in tak na to seru jako prvni nemam na to nervy a jako druhe napisu jesly my se libi nebo ne, ale psat tolik prispevku o tom jak ma tam ty narazniky tak to je fakt moc.... ZASE RIKAM KAZDY CLOVEK MA SVUJ STYL, jenom se podivejte co by bylo gdybysme vsichni meli stejna auta.... co???? bylo by to pekne... Clovek nam ukazal svoje auto, jeslty my se to fak nebily tak ten topic obejdu a nehci cpat tady takove prispekvy jako se psali nahoru.... a za to jsou tady moderatory aby takovou debatu tady ukoncili a smazali off.... pekne odpoledne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 30, 2012 Sdílet Odesláno Červen 30, 2012 A na to ti zase odpovim presne tvoji myslenkou. :) Jak by to vypadalo, kdyby nikdo nerekl svuj nazor a jen drzel hu*u, aby nahodou nekoho nenastval? Nechces si delat "nepratele", chapu, ale jak si psal, jeste stesti, ze neni kazdy stejny. Jestli se ti nechce prispivat do tematu, neprispivej. Chapu, ze to neni prijemny, ale ta kritika nema duvod schazovat majitele jako osobu, ale prispet k zlepseni neceho, v tomhle pripade tuningu v cr. Podivej se vsude kolem, v Polsku co maji za auta, na Slovensku atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červen 30, 2012 Sdílet Odesláno Červen 30, 2012 Moc jsem te nerozumel co jsi htel rict...ale opravdu my se nehce zase tady debatovat o tome... proboha todle je forum, clovek nam uzae auto.... Ja gdybych neco napsal ohledne toho, tak bych dal radu vis, jak by to mohl vylepsit... a ne psat ironicke prispevky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Červen 30, 2012 Sdílet Odesláno Červen 30, 2012 doufám, že houmik mluví o stylingu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červen 30, 2012 Sdílet Odesláno Červen 30, 2012 Jenom proste nehcapu, ale opravdu... nehame to po strane to ze nehci psat nekomu ze my se to neliby... ale kamrade on dal tam ty plasty, on to ma rad, co mu ja tu mam rikat... jenom nehapu, jsou ruzne styly, rice, race, german, clean, neon, rat..... clovek si z toho vybebre a najde se v tom.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 30, 2012 Sdílet Odesláno Červen 30, 2012 (upraveno) JajiN: jasne, vis, co myslim Vladan: A presne to je ono, clovek jde s necim na "trh". Na verejnym foru se debata ocekava a ne, ze tady budou tobe podobni a bud se nevyjadrovat, nebo vsechno chvalit. Muzeme tady ty vlakna zamknout a nic do nich nepsat. Naprosto chapu, ze se nevyplati auto odstrojovat a ze driv to byla asi pecka. Ale ruku na srdce... Upraveno Červen 30, 2012 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.