lojzahlina Odesláno Listopad 4, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 mě se třeba origo kola líbí ty xtrem 19" na RSo, ale ty rozměry...19x7,5 et51 :lool: aspoň kdyby to bylo 19x8 et45 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Listopad 4, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 ty jsou pekne ale ta sirka je skoda :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Listopad 4, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 jj šířka a ET je v riti.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Listopad 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 Ty kola co mám vybrané jsou úplně perfektní 8x19 ET 45 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pružina Odesláno Listopad 5, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 Jo tak každýmu se líbí naštěstí něco jinýho jinak by jsme měli všichni ty auta stejný. Mě se tam třeba líbí origo kola. Líbí se mě prostě když je to jakoby origo stav. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Listopad 5, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 Tak by to melo byt!Ze kazdemu se libi neco jineho ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Listopad 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 Taky se mi líbily moc Neptuny, ale už je má hodně lidí a upřímně chci mít auto trochu jiné a byl by problém zapsat ty Neptuny do VTP kvůli pojištovně. Cokoliv budu chtít dodat na auto, tak potřebuju aby nebyl problém s homologací nebo zapsáním. Nemám rád zbytečné problémy. Proto jsem vybral Brocky, které v pohodě zapíšu, jedná se o kvalitní německá kola a mám klid 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pružina Odesláno Listopad 5, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 Neptuny zrovna scháním na jaro. Jako divej já nikdy s pojišťovnou neměl problém co se týče kol. Nikdy to neřešili. A hlavně zapsat neptuny nebude problém k tomu ti škodovka dá schválení v pohodě si myslím. Jinak chápu že chceš mít všechno v cajku ať je klid a není zbytečnej problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Listopad 5, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 No jsem na ne zvedav!Myslim ze budou o hodne lepe vypadat na aute nez na konfiguratoru ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 5, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 Tak pokud budeš ucastnikem nehody a pojišťovna ti bude něco vyplácet, tak jak nebudeš MIT v pořádku komplet kola at hloubku dezenu či rozměry, tak ti je schopna vzít peníze,taková sranda to není. Me fotil jako první kola a měřil si dezen. Takže honzajs to děla dobře,nejsme bohužel v anglii 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Listopad 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 Marek má pravdu: Radši pro klid duše připlatím, nechám zapsat, polítám po uřádech a mám klidné spání, A to s tou angliíí je škoda u nás bylo by to fajn 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pružina Odesláno Listopad 5, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 Jo jasně já neříkam problém může být. Já měl asi vždycky štěstí. Buď jsem stihl dát zimáky než přijel likvidátor. A nebo si kola vzorek vše vyfotil a vůbec neřešili že kola nejsou v TP. Ale ják říkám možná jsem měl jen štěstí což příště být nemusí. Ale myslím si že Neptuny zapsat nebudou problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Listopad 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 No nevím. Každopádně ti přeju uspěch Dej potom vědět, jestli ti škodovka schváli. Vím že jsem se na to díval a že to možná půjde, protože ty kola normálně prodávají pro Octávky jako příslušenství. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 5, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 Škodovka je prodava jako příslušenství RS s vy RS nemáte. Takže jediné tady sfalsovat x lidi to tady delalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pružina Odesláno Listopad 5, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 Jako nechcu kecat jo jsou to kola primárně montovaná na OII RS FL a přestože mám trošku jiný model ale který vychází ze stejného vozu tak si myslím že by to nemusel být problém. Ale jak říkám nevím je to jen moje laická domněnka a logické uvažování. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 5, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 když nemáš RS, tak v techničáku nemáš 18" kola, to má jenom RS. ani scout nemá zapsané 18... na foru tady jsou takové různé ověření, takže to pujde, na uřadě moc chytří nejsou ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pružina Odesláno Listopad 5, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 Jo tak to je jasné že normál octa nemá v TP 18 ale myslel jsem to tak že tam půjdou zapsat. Třeba můj děda má RS na 17 a v TP 18 taky nemá. Takže můžeš použít jak ty říkáš nějakej falešnej papír tady z fóra (ty ženský za přepážkou fakt moc neví která bije) a nebo si požádat ve škodovce a věřím že by ti ho bez problému taky dali. Jelikož jsou to originál kola které oni montují sice na jiný typ ale to by neměl být až tak problém asi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Listopad 5, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 nechcem sa do toho montovat ale skodovka ti typovy list urcite neda ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 5, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 (upraveno) lumi přesně tak, kolega pružina je moc ve hvězdách, škodovka ti řekne běžte si koupit RS ;) použije ten papír a myslím že to projde všem, když to jinak hold nejde... Upraveno Listopad 5, 2013 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Listopad 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2013 (upraveno) Tak pro tento rok poslední úpráva na autě... Blíží se Vánoce, takže pro teď konec s čím koliv kromě nafty a serrvisu Velké díky patří Vášovi za Maxidot a přemkovi z toyopneu.cz za instalci volantu a veškerého zbytku co se v autě upravilo Spravili jsme budíky a MF FL volant z OII RS s pádlama , Všechno je funkční a jede krásně. A navíc jsem vyměnil BT jednotku a už volám přes maxíka i přes Columba, takže spokojenost veliká Tady jsou údaje z cesty Ostrava - Nový Jičín a zpět A tady je video shrnutí :-) http://www Upraveno Listopad 17, 2013 uživatelem Honzajs39 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Listopad 17, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2013 Ten volant v kombinácii s columbom a maxidotom,hm . Na koľko ťa prosím ťa vyšli tie budíky? Kľudne SZ :) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 17, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2013 přepokládám že ty pádla k dsg fungují stejně jako když dám "manuální" režim na šajtr páce? takže pak když to vytočím tak si stejně usmyslí a přeřadí ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Listopad 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2013 jj je to to stejné jen pod volantem. Nechá tě to chvíli točit asi 2-3 sekundy a pokud se mu to nelíbí tak přeřadí, ale je to super na dobržďování motorem :-) a když potřebuju přidat shodím si to o tolik kolik potřebuju a mám to po ruce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gord007 Odesláno Listopad 17, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2013 Krása Ty budíky ale bez funkčního immo, či? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 17, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2013 Takže i když to máš na S či D, tak s tím jde přeřazovat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Listopad 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2013 jo jde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 17, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2013 Tak to souhlasím, dobrá věcička :) máš to pěkný a funguje ti immo? i když on jde obalamutit velmi jednoduše i jak u OCT 3, takže tak. A předpokládám, že lukáš slintá že máš jeho vysněné budíky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Listopad 18, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2013 Maro neboj,budiky mam taky :-D a climatronic a columba,komplet FL :-D Ale super Hanisku!Fakt parada! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hepa Odesláno Listopad 20, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2013 Tak dnes jsem nechal přehodit čudl parkováku doleva takže teď jsem spokojený maximálně :-) už týden předem jsem si cvičil jak tam budou parkovací senzory a ono hele blbej prst :-D, tak teď už je na správném místě a já pípám a senzoruju jak o dušu Dále nakódované svícení amerika, vypadá to moc pěkně. A na 2014 vybírám koláče na auto :-) Za mně terda vedou tyhle. jaký na to máte názor vy? :-) Chci se zeptat, co jsou ty druhé kola zač ? nějakej název, výrobce a ty první to je origo RSko ne ? Mě osobně ty poslední k tomu moc nesedí ale 100lidí 100 chutí a taky proto těch kol vyrábí tolik. JInak jse tak zběžně koukal na tvoje téma a je to pecka :-) kus práce.... Ta maska je RS a RS je origo černá ? nebo je to lakované ? :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Listopad 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2013 Ahoj, kola jsou brock :-) Všechny co tam vidíš . A maska je z bazoše a celá nahozená do černého lesklého laku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.