TomášT Odesláno Červenec 2, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2012 Pozoruju už to delší dobu...mám el. šíbr ovládaný otočným kolečkem. Šíbr otevřu dozadu a když ho chci zavřít, tak těsně před uzavřením najednou otočí směr a zase naplno otevře. Když jedu po krocích(po tečkách okolo otočného kolečka), tak je to dobré, otočím, kousek se zavře, zase otočím a zase se kousek zavře už jsem na posledním kroku před úplným zavřením...otočím s kolečkem a místo aby zavřel, tak zase otevře naplno... :wallbash: Mám tam škvíru 5 cm, ale naštěstí nikam nejedu a auto mám v garáži :( Nedá se to nějak zavřít nouzově ručně? Promazat mechanizmus, nebo nějak zkalibrovat? Napadá mě že to dělá ochrana proti skřípnutí, ke konci to asi jde už tíž, je třeba větší síla a tak otočí směr... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roman1173 Odesláno Červenec 2, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2012 Poradím poze s nouzovým zavíráním střešní okno.xls 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Červenec 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2012 Díky alespoň za to...bude se hodit Situace má vývoj. Nechal jsem oktu být a za hodinu k ní přišel znovu. Otevřel okno naplno vrátil kolečko zpět na zavření a světe div se okno se zavřelo a nemělo snahu se otevírat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 3, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2012 skontroluj si, ci nemas spinave kolajnicky, ci su premazane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest koblihos Odesláno Červenec 3, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2012 Čus mam stejný problem někde jsem našel že s kalibrovat jak si napsal se to da. Sundej plast s ovladanim povoliš tři šroubky na motorku vytahni ho přetoč na polohu otevřeneho a zpět na zavřeno namontuj a uvidiš mi to pomohlo ale jen na chvilku uvidíš jak u tebe. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Červenec 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2012 skontroluj si, ci nemas spinave kolajnicky, ci su premazane já je 4 roky nemazal a předchozí majitel v DE nejspíš taky ne...jak se k nim dostanu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mslx Odesláno Červenec 29, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2012 Zdravim mam taky problem zo stresnym oknom ze ked idem po nerovnostiach tak vydava taky neznesitelny zvuk ako keby tam bolo nieco uvolnene . Robí to aj pri zavratom aj pri otvorenom okne . Co by to mohlo byt ? Rok výroby auta je 2000 takze to ma ovladanie okna uz s kolieskom . Dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mslx Odesláno Srpen 6, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2012 moze to mykanie okna ked je zavreté spôsobovat ze je tam jedna suciastka prasknuta ? vid obrazok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mslx Odesláno Srpen 10, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2012 nikto stym nema skusenost ? : :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.