Přejít na obsah

muj mazlik

Doporučené příspěvky

chipmann: máš na mysli tyhle http://www.eibach.cz/detail.php?id=5846 ... tak to by nemělo ničemu vadit ne, kdyby byly tyhle pružiny a origo tlumiče, navíc bych si pružiny schoval pro případ že bych to chtěl dát zase na horu a ta cena za ty pružiny neni tak veliká .. a autí by vypadalo zase o něco lépe :D

JJ musí to být označené pro KIT dělají ještě pro sport ,ale tam musí už i tlumiče jen ta cena na milotecu jsem jeviděl 3500kč :D

Odkaz ke komentáři

Eibach je poradna znacka a za znacku se plati, tidiz cena za tyhle pruziny je prijatelna.

3,5 neni zas tak moc, to by ti mohlo vyhovovat.. Predek je celkem vysokej a zadek jde u kombi proste trochu vic,

ale to bych poresil zvysenim zadku, aby to bylo stejne.

Hele kdyztak vsechno najdes tady. Nejlepsi stranka kde nakupuju.

Fakt profi: http://www.escape6.cz/Podvozky/Podlozky-pr...U--preni-nahon/

Odkaz ke komentáři

díky za rady :-) mno každopádně zadek u toho combika je vysokej, ale mě to dost kleslo po instalaci audio zástavby .. když jsem to poměřoval s tátou octávkou, má to samý, tak já to mám skoro o 2 cm níž než on a když vyndám basák a dvojitou podlahu se zesilovačema tak to jde zase zpátky ... takže ten zadek bych musel dyžtak ještě zase o něco zvýšit .. ale to by se vidělo až po montáži jiných pružin :-) každopádně bych to udělal až v průběhu příštího roku, momentálně potřebuju investovat jinam ..

Odkaz ke komentáři
díky za rady :-) mno každopádně zadek u toho combika je vysokej, ale mě to dost kleslo po instalaci audio zástavby .. když jsem to poměřoval s tátou octávkou, má to samý, tak já to mám skoro o 2 cm níž než on a když vyndám basák a dvojitou podlahu se zesilovačema tak to jde zase zpátky ... takže ten zadek bych musel dyžtak ještě zase o něco zvýšit .. ale to by se vidělo až po montáži jiných pružin :-) každopádně bych to udělal až v průběhu příštího roku, momentálně potřebuju investovat jinam ..

JJ sniž to bude to super !!!!!!!!!!

Odkaz ke komentáři

surfman: díky za pochvalu, stále se snažím na tom pracovat, mám spoustu rozdělaných věcí a tak doufám že příští rok bude lepší a dokončím to a bude to vypadat ještě lépe :-) co se týká sloupků, tak je to polepený černou lesklou folii, dá se sehnat ve firmách kde dělaj reklamu, mě to kamarád co má tu firmu i nalepil .. postup je vcelku jednoduchý, přední dveře a zadní u B sloupku jsou v pohodě, to se akorát vytáhnou gumy okolo okna, aby se to nalepilo pod gumy a pak se nasadí a přetáhne se to přes folii .. horší jsou zadní dveře u pevnýho okénka, aby se to nalepilo pořádně, tak se musí sundat výplň dveří, vyndat velký okno a pak vyndat pevný okno, dá to chvilku práce, ale výsledek si myslím že stojí za to :)

Odkaz ke komentáři
mě to dost kleslo po instalaci audio zástavby .. když jsem to poměřoval s tátou octávkou, má to samý, tak já to mám skoro o 2 cm níž než on

Jo to mas, pravdu Me to taky kleslo celkem dost.. Ale neviim kolik, neda se to zmerit, ptz nizky uz to bylo..

Ale v kurfru mam asi cca 50 kg.. jenom samotnej woofer ma 33 kg :)

Kdyz jsem snizoval auto, tak jsem s audiem pocital, proto jsem dal predek nize.. Ted mam zadek jen o neco vyssi, ale lepsi nez obracene..

Odkaz ke komentáři

konwas: jo to já když vytahám všechnu tu muziku, tak to vyletí fakt nahoru :) nevim kolik ta moje zástavba váží, ale je to dost, ta dvojitá podlaha je udělaná z docela těžkýho materiálu, ale zase je to pevný :) a samotnej woofer je taky docela těžkej ..

spooky: no uvidíme co přinese příští rok, ale stejně se bojím těch našich silnic ... a díky za SZ, myslim že časem se ozvu :lool:

Odkaz ke komentáři

Tak proto já dvojitou podlahu tvořím z překližky...je lehká a celkem pevná. Daleko vhodnější materiál než MDF. Jen se z ní trochu hůře vyřezává,ale to se poddá... A váha wooferů? No tak ta mě u mejch chrastítek vuuubec netrápí, jen musím ještě z něčeho vyrobit bednu...To už bude asi malonko horší,ale uvidíme...

Seth: Nemáš vůbec za co... :o

Odkaz ke komentáři
Tak proto já dvojitou podlahu tvořím z překližky...je lehká a celkem pevná. Daleko vhodnější materiál než MDF. Jen se z ní trochu hůře vyřezává,ale to se poddá... A váha wooferů? No tak ta mě u mejch chrastítek vuuubec netrápí, jen musím ještě z něčeho vyrobit bednu...To už bude asi malonko horší,ale uvidíme...

Seth: Nemáš vůbec za co... :lool:

Taky mám super věc :smich:

Odkaz ke komentáři

sajmon: cena je zlá, ale jejížek byl hodnej :-) no ale nedávno se objevila jedna SH v bazaru, tak jsem o ní měl zájem, ale když mi psal že je zamluvena a za cenu, za kterou sem pořídil novou i s poštovným, tak jsem si to rychle rozmyslel :-)

tak konečně slíbené fotky :-) na koberečky nekoukejte, brzo budou nový, až nebude tolik toho sajrajtu ze silnic a bláto :-) chtěl jsem sice počkat na lepší počasí, ale když už máme tu garáž kde se topí, tak proč toho nevyužít :-)

post-24-1261940670_thumb.jpgpost-24-1261940674_thumb.jpgpost-24-1261940679_thumb.jpg

Mno a když už auto bylo v garáží, tak jsem dneska dodělal další část podsvícení interieru :-) podsvítil jsem všechny kliky ve stylu L&K :-) akorát přemýšlím o tom že zvětším hodnotu předřadnýho odporu, aby se to ještě trošku ztlumilo ...

post-24-1261940893_thumb.jpgpost-24-1261940900_thumb.jpgpost-24-1261940906_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
sajmon: cena je zlá, ale jejížek byl hodnej :-) no ale nedávno se objevila jedna SH v bazaru, tak jsem o ní měl zájem, ale když mi psal že je zamluvena a za cenu, za kterou sem pořídil novou i s poštovným, tak jsem si to rychle rozmyslel :-)

tak konečně slíbené fotky :-) na koberečky nekoukejte, brzo budou nový, až nebude tolik toho sajrajtu ze silnic a bláto :-) chtěl jsem sice počkat na lepší počasí, ale když už máme tu garáž kde se topí, tak proč toho nevyužít :-)

post-24-1261940670_thumb.jpgpost-24-1261940674_thumb.jpgpost-24-1261940679_thumb.jpg

Mno a když už auto bylo v garáží, tak jsem dneska dodělal další část podsvícení interieru :-) podsvítil jsem všechny kliky ve stylu L&K :-) akorát přemýšlím o tom že zvětším hodnotu předřadnýho odporu, aby se to ještě trošku ztlumilo ...

post-24-1261940893_thumb.jpgpost-24-1261940900_thumb.jpgpost-24-1261940906_thumb.jpg

Moc pěkný chlape koukám že máš stejný ručičky jako mám já :palec:

Odkaz ke komentáři

Já sem byl asi málo hodnej mě ju ježíšek nenadělil :palec: holt si ju budu muset koupit sám,no jo něktéré ceny v bazaru jsou až zarážejíci taky bych to tak vyřešil jestli můžu mít funglovku za stejnou nebo nižší cenu než jetou tak tam pak není co řešit

Mužeš prosím hodit nějaké foto té led na to podsvícení te kliky aby bylo vidět kde ju máš umístněnou nemusí ani svitit ale aby byla vidět jeji poloha diky M.

Odkaz ke komentáři

mirus007: děkuju za pochvalu, tak milotec dodává k opěrce lepidlo a vše potřebné (ubrousek na odmaštění, smirk na zdrsnění lepených ploch atd.) ... já jsem použil to jejich super lepidlo, ale jelikož za tou opěrkou je ten koberec dost pevný a je tam ještě ta gumová část pro odkládání nohou, tak jsem to tam ještě chytil na tři samořezný šrouby, je tam dost místa na ně, za kobercem je ještě takovej ten silnej podkladovej koberec, takže nic těma vrutama není ohroženo :) a myslím si že i bez lepidla jen na těch šroubech by to drželo dostatečně :palec:

sajmon: jen co budu mít čas a foták po ruce tak to nafotím a dám sem fotky kam jsem umístil ty diody :(

Odkaz ke komentáři
  • o 7 měsíců později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...