Přejít na obsah

Auto se zamyká a odmyká za jízdy

MistrBoss

Doporučené příspěvky

Poslední dobou se mi stává, že se mi auto během cesty samo zamče, nebo samo odemče, když přejedu přes nějakou větší nerovnou a trochu to houpne... Včera jsem při instalaci tripplingu náhodou zavadil o "hnědou krabici" (pravděpodobně to bude nějaká centrální jednotka - nevyznám se v tom) pod volantem a auto se začalo s každým jejím pohybem zamykat / odemykat... Stejné chování nastalo, když jsem se snažil povolit matku na kostřícím bodu - pravděpodobně je to na něj stažené (je to kousek od sebe)...

Nemáte někdo nápad, co s tím může být? Již jsem příčinu hledal - našel jsem jedno téma, kde se problém vyřešil rozebráním dveří a kontrolou spoje se zámkem. To jsem udělal, ale nic...

Na obrázku 1 je ta "hnědá krabice" :). Je tam také vidět ten kostřící bod, ale jen okrajově.... Je to focené ze spod od pedálů. Na obrázku dva je kostřící bod + kabely, co z něj jdou...

obrázek 1

obrázek 2

Díky za každou radu...

Odkaz ke komentáři

ta hnědá krabice je relé stěračů a ostřikovačů + ostřík světel. Elektroinstalace co se potuluej okolo je buď znějakého DO nebo alarmu a v té bych viděl problém

Je tam dodělávaný nějaký zastřežovací systém od jablotronu. Takže ty kabely klidně můžou být z toho...

Je tu někde návod, jak tu hnědou pixlu demontovat? Co je vhodné udělat, abych k tomu měl přístup? Zatím jsem se k tomu dostával od podlahy, ale přístup je tam k tomu jak k penězům...

Odkaz ke komentáři
  • o 9 měsíců později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...