kratabronz Odesláno Červenec 4, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 Prosím o radu mám navi columbus zapnu mapy nebo dám navigaci jezdím normálně v čechách ale ukazuje mi to že jezdím někde v německu. Nevíte někdo prosím co s tím? Děkuji za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 4, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 Antena je dobra ? http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=13726 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kratabronz Odesláno Červenec 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 Antena je dobra ? http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=13726 jje Anténa je dobrá diagnostika neukázala žádnou chybu. Jezdím po severu čech,ale pohybuju se jako po německu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Červenec 4, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 Mám dojem, že jsem měl stejný problém-stačí zmáčknout na obrazovce -tuším vpravo nahoře-pohled nebo něco takového (takový čtvereček) a bude to OK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kratabronz Odesláno Červenec 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 Mám dojem, že jsem měl stejný problém-stačí zmáčknout na obrazovce -tuším vpravo nahoře-pohled nebo něco takového (takový čtvereček) a bude to OK Zkoušel sem doopravdy všechno,ale nic to nedělá pořád to samé. Když zadám aktuální polohu tak mi to najde někde v německu. A ještě otázku když zadám aktuální polohu tak mi to ukazuje pořád německo když se rozjedu tak taky i stupně a vše se mění,ale počet satelitů mi ukazuje 0/9 nebo 0/10. Nechápu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Červenec 4, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 Zkus jinou mapu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kratabronz Odesláno Červenec 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2012 Jak jinou mapu to nechápu.Mám si někde sehnat ještě jedno cd s mapama nebo se to přepne někde v menu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Červenec 5, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2012 novou mapu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
j0ska Odesláno Červenec 5, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2012 Taky jsem se s tím setkal. Anténa se hlásila jako connected, ale počet satelitů 0/x. To že se mění souřadnice při jízdě je dané tím, že navi má přes CAN informace o rychlosti a natočení volantu. Vyřešil jsem to jinou GPS anténou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
karel21 Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 Zkoušel sem doopravdy všechno,ale nic to nedělá pořád to samé. Když zadám aktuální polohu tak mi to najde někde v německu. A ještě otázku když zadám aktuální polohu tak mi to ukazuje pořád německo když se rozjedu tak taky i stupně a vše se mění,ale počet satelitů mi ukazuje 0/9 nebo 0/10. Nechápu Taky si myslím, že je antena KO když to píše satelity 0/10. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 a nebo modul navigace - navigační deska, známe Karle že? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 jo,GPS modul na desce.Když tak mám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
karel21 Odesláno Červenec 11, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2012 a nebo modul navigace - navigační deska, známe Karle že? :D No jo, no, tak stane se, ale už to maká jak má 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza SnSn Odesláno Srpen 31, 2020 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2020 Zdravím vespolek. Tohle už je pekelně staré vlákno, ale zkusím štěstí. Mám Superba II r.v. 2010 s Columbusem, ploutev na střeše. V systému nedokážu najít žádné údaje o přesné verzi Columbusu ani map :( Servisní menu nemám. V nějakou dobu se navigace zničehonic rozhodila, najednou ukazovala, že jsem na druhou stranu od Prahy, než jsem byl. No a po čase se to zbláznilo úplně, teď vytrvale ukazuje někde kolem Regensburgu. Nepomůže ani restart trojhmatem. Když jsem byl na výměně oleje, říkal jsem to servismanovi. Ten prý zkusil jinou anténu, ale ta nefungovala, tak usoudil, že je to GPS modulem. Ten vyměnit neumí, neb je sám, šikula, ale žádný elektroservis. CO S TÍM? Musí se vyměnit GPS modul? Umí to každý servis? Co to stojí? Nebo je jiné řešení? Potenciálně jenom flashnout nové mapy, jak někdo tvrdil výše? (A na okraj: servisní menu mi můžou taky aktivovat v servisu?) Moc díky předem za jakoukoliv odpověď! Honza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Září 1, 2020 Sdílet Odesláno Září 1, 2020 Většino bývá KO anténa. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrRS Odesláno Září 1, 2020 Sdílet Odesláno Září 1, 2020 já měl KO antenu, koupil sem tuhle https://www.automultimedia.cz/cz/shop/nahradni-dily/gps-antena-magneticka-rns510-columbus-trinax/ dal ji k A sloupku a valim dál. na to servisní menu, drž tlačítko setup cca 10s, pokud nepude musí se aktivovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.