Přejít na obsah

Odemknutí auta

Martin_S

Doporučené příspěvky

Ahoj, chtěl bych Vás poprosit o pomoc. Mám O1 r.v. 2001 1.9 TDI Elegance a potom co jsem přijel předevčírem, auto jsem zamknul 2x stisknutím tlačítka na DO, tím jsem asi vyřadil SafeLock, jestli tomu dobře rozumím, ale stala se mi jedna věc, když ted přijdu k autu, nereaguje na DO a zmíněný SafeLock nebliká. Bohužel mám všechny zámky zaslepené včetně kufru a nevím jak se dostat do auta, krom cihly, ale tu bych rád volil jako poslední možnost. Bohužel 2. klíč mám rozkódovaný, tak nemůžu zjistit, jestli se mi ten klíč rozkódoval nebo jestli je chyba jinde. Zajímalo by mě, když bych chtěl odemknout auto zevnitř protažením drátku a zatáhnutím 2x za páčku, zda-li by to šlo. Nebo jestli na to je nějaká lepší finta. Pomůžete mi, prosím?

Odkaz ke komentáři

Dokáže mi někdo prosím pomoci, jsem zoufalej a nevím si rady :(

Takže dnes jsem zkusil otevřít auto zevnitř přes drát zmáčknutím tlačítka odemknutí u řidiče a octavka nic. Mám originální vystřelovací klíč. Myslím si, že bude vadný mikrospínač a auto nejde stále otevřít. Jen je mi stále divný, že z ničeho nic ze dne na den odešel a auto zůstalo zamčený a na centrál nereaguje. K tomu všemu mám ještě železné záslepky a žádný přívod elektřinyn pro normální vrtačku. Nedobytná pevnost.

Odkaz ke komentáři

Ahoj, díky moc za rady. Snažil jsem se najít skrz spodek kapoty bowden od kličky, ale bezúspěšně, mám málo prostoru pod kapotou, i když zvednu levou část přes hevér. Ještě jsem nikdy neotevíral kapotu zespodu. Parkuju na parkovišti. Jinak mám záslepku i v zadním víku, bohužel jsem tak koupil již před půl rokem, kdy jsem po měsíci, kdy byla zima, měnil baterii za Vartu se startovacím proudem 680A. Říkám si, jesli není třeba vybitá baterie, neboť už i tady na fóru byly komentáře, že Varty se občas vybijou z ničeho nic. Ale zas u budíků by mi nešli asi hodiny, tak nevím no. Každopádně vidím na startéru konektor a jednu matku co drží svorku, jen nvm jesli je to plusova svorka nebo zem, tak se dcla bojím to napojit na baterii druhý oktávky. Nebydlí někdo prosím poblíž Rychnova nad Kněžnou, co by mi mohl pomoct?

Ještě jsem slyšel, že by se mohla dát otevřít jako u 120 :D Ale nevím jestli to pude i přes těsnění nebo jen protáhnout drát přes dveře.

Jinak kolem mě prošlo tolik lidí a nikdo nezavolal policajty, plus ještě kolem mě jeli cajti a nic. :D Kdyby mi auto vážně kradli, tak by je asi nechali mi ho ukrást :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...