Přejít na obsah

Plzeňský kraj

mirnovak1

Doporučené příspěvky

Já mám 15" bohužel i na letních, tam už naštěstí v hlíně... ale gumy už naštěstí dosloužili, tak budu letos přezouvat asi na 16" hliníky... (u 17" se už bojím ztráty pohodlí, aby nebylo na silnici všechno cítit). Takže můžu dát do oběhu 15" hliníky (ale není to už 1A kategorie).

Ale u zimních jsem asi radši za ty plechy s diskama (ono to opticky vypadá jako větší kolo - jakej jsem měl na jaře šok, když jsem poprvé přezul ze zimních kol na letní hliníky - to je jak kolečka od kočárku :palec: ).

Odkaz ke komentáři

DSG: tedy ty tě doma ale dávají zabrat :palec: Já to měl s těma kolama podobně, zimní dost zachovalý, takže tam změna asi ještě jednu sezonu nehrozí a letní už naštěstí teď dolítaly... (ale ta palba co bude za komplet kola)

Olomoučák: tak ty 16 jsou asi v pohodě, ne? tam zase takový rozdíl není... ale v koutku duše pořád přemýšlím, jestli by to nezvládlo i ty 17 (ale viděl jsem dost lidí, co hodně jezdí, že měnili 17 zpátky za 16, tak nevím)

Odkaz ke komentáři

Ale to je slušná doba - stejně delší dobu by ty gumy asi člověk neměl mít (radši je koupím o sezonu dřív, než abych se na nich zabil, navíc vozím i rodinu...). Hmm, tak si mě trochu nalomil i k těm Pirellkám... ach jo, juknu taky na ty testy a dost se řeší i tady na fóru, tak bude co zkoumat.

DSG: že by ty 17" kola neprošly? :palec: asi budu muset sehnat někoho s těma kolama u zkusit se v tom projet... A jak to vypadá s tvým Columbem, čekáš na Martina.RS?

Odkaz ke komentáři

Můžu potvrdit, že jsem měl asi 3x Pirelli P6000 205/55/16 a mizely strašně rychle - já už do nich nepůjdu :palec:

Columbus bude zítra, jedu si pro něj. Bohužel vyzbyly peníze jen na nákup, takže zapojení, GATEWAY a novější jednotka parkováků bude muset počkat, ale samozřejmě využiju MartinaRS!

Hele, už ten Columbus mám na talíři, natož ještě ty kola :D

Odkaz ke komentáři

Je mi to jasný, jen provokuju. Měl bych to doma asi podobně - ono je to za tu navigaci už přeci jenom nějaký peníz :D

Ale obdivuju tě, mít tu navigaci na stole a pořád čekat... to by mi asi šíblo (ale peněžence neporučíš a jsou i důležitější věci).

Já teď taky tochu trpim, vypláznul jsem nějaký peníz za toho maxíka, tempo a TMP, čímž jsem se dostal na takový startovní normál výbavy a chtěl bych vylepšovat dál, ale to bych si musel najít další práci jenom na tohle :palec:

Odkaz ke komentáři

Campus: budu premyslet a mozna ze Ti vylepsim rodinny rozpocet :-)))) DSG: to ja mam na taliri kure na paprice-vlastnorucne udelany :-) A jinak ja mam na zimu Klebel krisalp a max spokojenost...je to pred odroda koncernu michelin nebo continental,ted uz nevim,ale zkusil bych zuhle znacku i v lete... Jo a k tem 17,dnes jsme se o tom bavili s mechanikem co si k nemu chodim na privydelek a rekl mi ze tak max 16...na 17 to prej uz bude tvrdy...

Odkaz ke komentáři

DSG: škoda, že to mytí jak píšeš je ve Stodě (pro mě trošku z ruky). Já když je nejhůř, a nestihnu to vyblejskat na chalupě, jezdím na Slovanech do Shell, mají tam takový "placatý" a podle mě i měkčí vlákna na kartáčích a přijde mi, že to není taková bruska jako klasický kartáče (ale trpím při tom mytí i tak).

Odkaz ke komentáři

Olomoučák: máš recht, taky jsem radši v klidu. To za to opravdu nestojí.

Wladis: ok, popřemýšlej, kdyby si měl zájem zajel bych na chalupu je vyfotit v reálu (ale říkám jsou pár sezón jetý, takže úplná 1A nečekej). No, s těma 17" se právě taky bojím, jestli to nejni už moc natvrdo - paráda je fajn, ale to doma neobhájím (a ani nechci).

Olomoučák: zatím to nějak zapadlo - někteří se bojí vyrazit na předsraz s dírou místo rádia (a přitom takový květináček s kytkou by tam byl taky parádní :rolleyes: ) a ostatní se k tomu zatím moc nevyjádřili...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Vytvořit...