Přejít na obsah

Plzeňský kraj

mirnovak1

Doporučené příspěvky

Moc pekna :) ja mel jednickovou do rijna minuleho roku. myslel jsem ze si ji necham dokud to jen pujde. tdi 66kw2003 .pak jsem na internetu nasel 4x4 dvojkovou se vsim co se mi libi a bylo to.. jednickova byla pryc druhej den po zadani inzeratu. ted s ni jezdi mlada slecna v Tremosne. Super byla spotreba 4,5 l. na to se s ctyrkolkou nikdy nedostanu

Odkaz ke komentáři

Tak spotřeba je jedna věc, ale zase se teď nemusíš bát jezdit na horách - s tou 4 kolkou je to asi paráda... navíc ten skok ve výbavě je asi taky pozitivní, ne? :) mě se tvůj auťák líbí.

Wladis: jooo, stříbrná je pěkná (dřív se mi tedy tolik nelíbila, ale nějak jsem to přehodnotil :palec: ). Nafoť potom tu novou masku na autě - takhle samotná vypadá dobře (je vidět, že se doma nudíš :-) ). PS: to původní autorádio bylo fakt, promiň, dost hrozný :-)

Odkaz ke komentáři

Ahoj všem tady to jede nestačím to ted ani pročíst klucí :-))))

FL páčky je uchylka měnit ale také jsem je dal.....na naší OII.....

cenově jak psal Campus (navíšení levá s pravou)pravá nová levá nová když se to sečte na něco to přijde když se dává i tempo.......i zdroj je bohužel normální ceny......co mohu tak levé páčky s tempomatem klasický potisk tak neni problem pro Vás udělat komplet cenovku aspon at se rentuje cesta když třeba budem něco řešit a bude toho více......vše je o dohodě.....

tech mám skladem více kusů orig nové !!!............:-)))))

kdybych něco přehlédl ....tak nejlépe konkrétní věc tak SZ......

Odkaz ke komentáři

CAMPUS: to vis,zimni vecery jsou dlouhy...ale masku uz asi nikdy vice-hrozna piplacka. To radio tam zbylo po prvnim majiteli-v nemecku proste nemaji vkus. Taky to byla prvni vec co sla ven ,-) italik: diky...4,5L jo? Jak jsi to docilil? Mne ukazuje prumer 5,6 - 6,4 ale mam asi tezkou nohu a mam rad sviznejsi jizdu,tak to neresim...

Odkaz ke komentáři

Šikula, hlavně, že to bylo jenom tohle :-)

Za světla je to hledání příčiny hned lepší, co? Mám to stejně - nejraději bych to chtěl vždycky vyřešit hned a jsem vzteklej když už je třeba tma a nemám šanci si na to pořádně posvítit (i když podzemní parkoviště u obchoďáků taky poskytují určitý azyl :palec: ).

Odkaz ke komentáři

DSG: jo, jo, stejnej vnitřní boj mam vždycky taky - chtěl bych to vyřešit, ale je mi jasný, že při tý tmě to můžu "vylepšit" ještě mnohem víc a z nějaký prkotiny potom opravdu vyrobit průser...

italik: tak to máš dobrý, já jezdim hlavně po městě. Ráno nastartuju studený auto, odvezumalýho do školy a za 10 minut jsem v práci, odpoledne zase startuju to znovu studený auto a frčím domů - a přitom smutně sleduju tu hroznou průměrnou spotřebu :palec:

Odkaz ke komentáři

Hm, tak když vyhlásíme TOP10 špinavců, tak máme pravděpodobně šanci všichni ;)

Musím se ale teď zastat černý barvy, protože tu jsme měli do teď na předchozích autech a o tu se starato, to je za trest - ta byla špinavá pomalu okamžitě po umytí... to sříbrná je milosrdnější (tedy kromě toho bahna, to asi nepřidá žádný barvě - hnědou Oktu jsem ještě snad neviděl). Jo, jo, venku se sype ten bílej sajrajt, to bude ráno zase veselo...

DSG: to víš, že se ti nikdo nebude smát :D tak já ti toho Columba vytisknu na karton a doma si ho aspoň vystřihneš :D (teď se to povídá, ale až ho budeš mít osazenýho, budu ti tiše závidět).

Odkaz ke komentáři

Wladis: skučím blahem - ráno dřív vstávat, jít odhrabat sníh před pergolou, příjezdovou cestu a před vratama, doklouzat se do práce, doklouzat se z práce, odhrabat sníh před vratama, příjezdovou cestu a před pergolou, odhrabat schody, zout se, svléct se, rozplakat se, zhroutit se v rohu a umřít ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...